Návštěvník YPO Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 To jsou divny pravidla, ale nic proti. Sickdays jsou u nas take a cerpaji se tehdy, kdyz je cloveku blbe. Nevidim moc smysl v tom je mit a cerpat je az po dovolene. Navic nejsou automaticky, jsou pouze pro pripady nemoci nebo proste kdyz je cloveku blbe, Pak je vernostni dovolena, ktera lze vycerpat az po uplynuti radne.Kolik dnů dovolený je dáno zákonem ? Je to stejný pro všechny nebo podle odzevlovanejch let ? štyry tejdny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Kolik dnů dovolený je dáno zákonem ? Je to stejný pro všechny nebo podle odzevlovanejch let ? štyry tejdny ? no, 4 v automatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 no, 4 v automatutak to je docela dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Kolik dnů dovolený je dáno zákonem ? Je to stejný pro všechny nebo podle odzevlovanejch let ? štyry tejdny ?4 tejdny zakonem pro vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Já včera touhle dobou došel k přejezdu a docela vážně uvažoval, jestli na ten vlak mám počkat. Nakonec jsem šel pryč, ale až do večera jsem si říkal, že jsem asi fakt měl počkat. Když jsem ho pak viděl jet, už jsem byl moc daleko. Tohle není dobře. voe neblbni, za tohle nic nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 4 tejdny zakonem pro vsechnyStandardně nejméně 4 týdny, s výjimkou veřejné správy, kde je nárok na 5 týdnů dovolené a učitelů, kteří mají nárok na 8 týdnů dovolené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Já včera touhle dobou došel k přejezdu a docela vážně uvažoval, jestli na ten vlak mám počkat. Nakonec jsem šel pryč, ale až do večera jsem si říkal, že jsem asi fakt měl počkat. Když jsem ho pak viděl jet, už jsem byl moc daleko. Tohle není dobře.A kam jsi chtel jet? Pokud tam, kam myslim, tak alou za doktorem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Bedjo, co ja pamatuju tak Ritchey i Contiki byly na defekty nejnachylnejsi. Byly sice lehke, ale o to tenci... Ale Ritchey jsem jezdil nejradeji.<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 ...defekty. Na autě za zimu 4x (gumy jsou rok staré) a dnes na jízdním kole a to jsem jel po asfaltu. Minulý týden na kole i dcera. Přitom používám slušné duše - Continental nebo Ritchey. Continental se k mýmu kolu nesmí přiblížit na míň než 4 metry; podle mne snad některý šarže prodávaj i s dírama .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Houby Ritchey, Hutchinsony to byly! <br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Já včera touhle dobou došel k přejezdu a docela vážně uvažoval, jestli na ten vlak mám počkat. Nakonec jsem šel pryč, ale až do večera jsem si říkal, že jsem asi fakt měl počkat. Když jsem ho pak viděl jet, už jsem byl moc daleko. Tohle není dobře. A kam jsi chtel jet? Pokud tam, kam myslim, tak alou za doktorem!Bez jakýkoliv legrace, hned ráno zavolej doktorovi... Něco málo o tom vím, je to fakt o hubu, a jde to léčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 banda pupkatejch jugošů v posilovně co si asi zapoměli naslouchátka a řvou po sobě, telefonujou a řvou do telefonu, neuklízí závaží, obsadí X strojů vedle kterejch řvou a smrdí. do toho zase ta holka na švihadle bez podprsenky a ještě jí je asi zima... to se fakt nedá v klidu cvičit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Jedna trubka na zahrade, no ne ze ji trefim random kolikem.. a presne na stred doprdelekurvadratuztonenimozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 SCIFI: A tak ta holka, to je spíš dobrý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 banda pupkatejch jugošů v posilovně co si asi zapoměli naslouchátka a řvou po sobě, telefonujou a řvou do telefonu, neuklízí závaží, obsadí X strojů vedle kterejch řvou a sm.dí. do toho zase ta holka na švihadle bez podprsenky a ještě jí je asi zima... to se fakt nedá v klidu cvičit :-(Je to všude stejný,tohle je vždycky jeden z hlavních důvodů,proč se na celou posilovnu vykašlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Dvě věci: Mrzí mě, že se tady dva velcí kluci, které mám rád, hádají kvůli nějakému br-br. ...a klíšťata. Večer jsem psovi vytáhl 7, ráno 12. Frontline asi nepomáhá.Keď ono je to tak, že ak máš niekoho rád ešte neznamená, že nie je otravný jak jed na líšky. Mudruje, poučuje o netikete a sám ju má u prdele. Ale život je už taký, aj ja mám rád otravného F.B. Mňa dnes hnevá, že moja obľúbená pláž, kde už dlhé roky bývam skoro sám, podľahla náporu ruských turistov a vedľa stavajú dva rezorty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Mňa dnes hnevá, že moja obľúbená pláž, kde už dlhé roky bývam skoro sám, podľahla náporu ruských turistov a vedľa stavajú dva rezorty. No, tak to se ti ale vůbec nedivím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 ...a klíšťata. Večer jsem psovi vytáhl 7, ráno 12. Frontline asi nepomáhá. Frontline jsem loni zavrhl, musel bych ho v tom snad koupat nebo já nevím.... Minulý týden donesl 2, tak jsem na doporučení koupil http://antiparazitika-pro-psy.heureka.cz/bayer-kiltix-antiparazitni-obojek-53cm/ a zatím klid... jen to trochu smrdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Mlátit se s naší chundelatou bestií a klíšťata mu tahat byl vždycky vopruz. Již několik let ale chodíme k veterináři, který nám prodává obojek proti klíšťatům a blechám a celý rok v pohodě. Obojek se může i prát. S nakapáním sajrajtu na kůži na hřbet moc pozitivní zkušenost nemám, ani s obojky z různých obchodů. Tento ale zabírá, i když vůbec nevím o jakou značku se jedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) <br /><br />Dvě věci:<br /> <br />Mrzí mě, že se tady dva velcí kluci, které mám rád, hádají kvůli nějakému br-br.<br />Tez me to mrzi. Vubec neslo o br, slo o zbytecny automaticky podpis. Vse by probehlo v pohode a pro ostatni na foru de facto neviditelne, kolega byl novy uzivatel aplikace, ja ho vtipem upozornil, on vtipem zareagoval, odstranil zbytecnost, slunce svitilo, vladla pohoda. Jenze nekdo proste neodolal, musel prit a zacit kadrovat. Achjo. No neva, je to pryc, treba to priste probehne klidneji a nebude mit nikdo potrebu to hrotit. A taky te mam rad. Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky