Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vlastne jo, puvodne jsem chtel rict, ze z mejch znamejch, ktery pred 25 lety zacli zavodne hulit travu, jsou dnes mrtvoly nebo trosky, a kdyz rikam trosky, tak myslim fakt trosky. Drtiva vetsina z nich presla na neco tvrdsiho.to sedí .... přesně tenhle ksicht má soused (35let) .... jak po lepře .... od trávy až po nevím co .... teď je na nějaký detox farmě a souloží s kozama ..... celkem fajn kluk to je http://video.idnes.cz/?idvideo=V140326_142909_tv-zpravy_eli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ja jsem se neco nahulil a jak dobre jsem dopad. Jsem uplne normalni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vlastne jo, puvodne jsem chtel rict, ze z mejch znamejch, ktery pred 25 lety zacli zavodne hulit travu, jsou dnes mrtvoly nebo trosky, a kdyz rikam trosky, tak myslim fakt trosky. Drtiva vetsina z nich presla na neco tvrdsiho. Zelenou? Krabičák? Devatenáctku černou Porter? Prý je to v Pardubicích, podle idnes.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Zelenou? Krabičák? Devatenáctku černou Porter? Prý je to v Pardubicích, podle idnes.czBohuzel znam toho druhyho zprava a ta kocka je mi taky povedoma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Zelenou? Krabičák? Devatenáctku černou Porter? Prý je to v Pardubicích, podle idnes.cz Asi ňákej lepší oddíl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Ještě k tomu dnešnímu nepříliš povedenému rozhodnutí Nejvyššího soudu - celkem dobrý komentář, hodí se k naší dnešní překvapivě poklidné a celkem věcné debatě na ošidné téma drog http://blog.aktualne.cz/blogy/dalibor-spok.php?itemid=22665 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 trava je dar zeme pre nas. ak si ju nebudeme vazit, chovat sa k nej s uctou a respektom, tak sa nam pomsti. ostatne da sa to aplikovat aj na ine dary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Trávu jsem měl asi dvakrát před více jak dvaceti lety a když jsem tehdy četl článek nějakého doktora o tom, že spolehlivě likviduje mozkové buňky více jak alkohol, tak jsem se zařekl, že už to nevezmu do huby. Jestli je to pravda, nevím, ale nedávno jsem se ocitl v jedné echt huličské hospodě a tolik tupých xichtů pohromadě už asi v životě neuvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tak to, ze trava po nekolikalete pravidelne konzumaci zmastuje je jasne. Ted premejslim, jak to muze zvladat JXD z Reflexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tak to, ze trava po nekolikalete pravidelne konzumaci zmastuje je jasne. Ted premejslim, jak to muze zvladat JXD z Reflexu.Když jsem ho před pár lety viděl u Krause i s tou jeho squaw, tak bych řekl, že to nezvládá ani jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Zmizík-bodejť by Ti nebyla povědomá,bydlí momentálně u mostu přes Chrudimku,pod kolejema-u nemocnice,vedu kolem nich kolo 6krát týdně,když jdu na trénink.Chodí žebrat kolem Grandu,dřív se pohybovali na Hlavním nádraží a chodili nám spát do vagonů,nech si od Sonnyho na pofelu povyprávět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Vsichni na te fotce vypadaji, jako produkt alkoholu, nikoliv travy. A neni treba hulit, kdyz vidim ty davy bojovniku tady. Evaporizer je taky cesta. Ja z nej byl o vanocich u kamarada nadseny. Uz jsem si ho objednal taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Skvele citanie. Hasna a Frantik, plysovi medvedici fora obhajuju travu.. tak pokial ide o vas tam snad urobime aj peticiu. Nikto vas tu nechce zazit v abstaku Ale teraz vazne. Kto sa tu prvoplanovo ohanate alkoholizmom a alkoholom, berte do uvahy ze k tomu aby sa z teba stala troska potrebujes tak 10 mozno 15 rokov denneho pitia, poctivo a vela. A aby si to tak dlho vydrzal, vo vacsine pripadov aj dedicnu predispoziciu. Takze nech sa tu ozve kto denne dava cannabis 15 rokov a je normalny. Ale nie jointika pri muzicke, aby sme si rozumeli. Nie pivko denne. Pekne ekvivalent prietokoveho ohrevu borovicky. No a ked takyto clovek bude schopny napisat jednoduchu vetu rozvitu, alebo si ju aspon zapamatat, tak sezerem topanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Prislo mi upozornenie z banky, ze som im nedodal vypis z katastra k hypoteke. Tu som cerpal a pravidelne splacam od oktobra 2013. Tak som sa im snazil dovolat predvcerom na info linku. Poobede na 5 pokus mi to zdvihla slecna, ktora o tom samozrejme nemala sajnu. Jej kolegyna, ktora vraj o hypotekach sajnu ma nebola pritomna. Vraj mi zavola, ked pride do prace... Ked sa mi cely vcerajsok neozvala, neostalo mi nic ine, len ist na pobocku. Tam som sa opytal, ci si ten vypis z katastra nemozu stiahnut sami z internetu. Povedali, ze hej a hned to aj urobili... Na moju otazku, ci to nemohli urobit hned a neposielat mi idiotske upomienky mi bolo oznamene, ze tie su generovane na ustredi a prislusna pracovnicka/ky nemaju pristup na internet !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) ked takyto clovek bude schopny napisat jednoduchu vetu rozvitu, alebo si ju aspon zapamatat, tak sezerem topanku.chceš k tomu kečup? a vůbec - Karlíka Nešporů na vás, abstinence je výhodná!! Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 naštvalo mě, že vestavěná skříň stojí 2x tolik než jsem plánoval a když jsem se včera vrátil domů, zjistil jsem, že mi začala růst dekorace z mrtvých větví před barákem...bez hlíny, bez zalejvání a ještě byla obalená v černý barvě...tak sakra kde to bere tu drzost začít se zelenat, když je to přes rok mrtvý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 sorry insto, ale pitie a fajcenie travy sa neda porovnavat. su to 2 diametralne odlisne drogy s uplne odlisnym ucinkom a nasledkami. hlavny rozdiel je, ze alkohol je TVRDA droga a okrem toho legalna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Boa, preco ked sa vzdy objavi diskusia o THC, hned pridu argumenty o alkohole? Naco je to komu dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Instante, myslím, že tvrzení, že k trosce se člověk musí propíjet 10-15 let není pravdivé, záleží na míře toho pití, dá se to v klidu zvládnout i za rok. A co se týče toho dlouhodobého užívání THC, pozor abys nemusel jíst ty boty :-). Ale samozřejmě, pokud si někdo zapaluje jointa k snídani, není to ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky