Honza.manta Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 :-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Obávám se že přeceňujete naše politiky. Z trávy prostě stát nemá peníze, proto ji bude potírat. Další faktory jsou podružné. Kdyby státu šlo primárně o zdraví apod., tak se tu bavíme o úplně jiných látkách. Zbytečná diskuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Obávám se že přeceňujete naše politiky. Z trávy prostě stát nemá peníze, proto ji bude potírat. Další faktory jsou podružné. Kdyby státu šlo primárně o zdraví apod., tak se tu bavíme o úplně jiných látkách. Zbytečná diskuze.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) kofein=tráva, super :-D Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Úpravujes rychle jerremy;) Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 jo. a muslimove, pac nechlastaj, tak sou vo dost slusnejsi lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Najhorsie je podcenovanie.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2964371/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Fakt je, že ten Franta bejvá někdy agresívní a zlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Tráva je v pohodě...neměl jsem ji několik let a žádnou nutkavou potřebu, si ji zase dat, nemam. Ovšem kafe, to je jiný kafe! Ted jsem vyzunk jedno a už mám chuť na druhé! Edit: Hasňovo tvrzeni o neskodnosti kavy neni pouzitelne vseobecne. Kdyz mi zena nenakoupi travu, je v naprostem bezpeci. Kdyz mi zapomene koupit kafe...radeji jeste nezapomnela Edit2: ikdyz, Hasna vlastne mluvil o stavu kdyz kafe ma... To jsem pak taky jako beranek Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Najhorsie je podcenovanie.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2964371/A četls to nebo si skončil u titulku? My se tady bavíme o čichání? Nebo tady někdo tvrdí, že by měly hulit děti, resp. adolescenti, kterým se vyvíjí mozek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 kofein=tráva, super :-DMas recht.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 V MKN fyzická závislost není zmíněna, je tam závislost bez specifikace, jak už tady někdo psal, psychická závislost je možná. Ty ostatní zdroje teď nemám možnost projet, nicméně velmi by mě překvapilo, kdyby některý z nich tvrdil, že na kanabinoidech vzniká silná fyzická závislost. Bylo by to v rozporu s mnoha výzkumy, které proběhly a probíhají a které tvrdí pravý opak.edit: přikládám ukázku z publikace Konopí a konopné drogy: Adiktologické kompendium Však jsem taky o fyzické závislosti nic nepsal. Psal jsem o závislosti. Závislost na marihuaně samozřejmě existuje, v drtivé většině jako psychologická závislost. Když už jsi vytáhl fyzickou závislost, ano, obvykle nevzniká, ale vzniknout může, i když na jiném principu jako u většiny jiných látek - drog. Pakliže fyzická závislost neexistuje, jak to, že jsou popsané odvykací stavy po THC?Jasne, ze to tam neni, kdojinej placa hovadiny o davech "mladych vymatlanych hulicu", ktere potkava v nemocnicich a to namatkove vyjmenovani psychiatricke literatury ma asi tak stejnou vahu. Vzdy je pripustena psychicka zavislost, nutkani uzivat, coz po delsi dobe muze vyustit v socialni izolaci a destrukci soukromeho zivota uzivatele, o tom zadna, to nikdo nezpochybnuje. Ale temer uplne odpada fyzicka zavislost organismu a spolecensky neprijatelne, agresivni a vuci ostatnim nebezpecne chovani uzivatele, tak jak je tomu u tvrdych drog a, jak je vseobecne znamo, taky alkoholu. Uzivatel maximalne znici sam sebe. Vzdy je zdurazneno, ze takovych uzivatelu je naproste minimum, drtiva vetsina uziva rekreacne a spolecenska nebezpecnost, nebo naklady na reseni pripadnych problemu jsou nulove, nebot k nicemu nedochazi a neni tedy co resit. Jakekoliv zprisnovani a stupnovani boje proti trave je spolecensky daleko nebezpecnejsi, protoze primarne nelikviduje uzivani, ale zpusobuje rust cerneho trhu, bohatnuti profi dealeru, protoze zvysuje cenu, ztratu kontroly, znechuceni obyvatelstva a buzeraci normalnich lidi. Howg.Seš holt frajer Hasňo, taky bych chtěl všemu tak rozumět, případně si vypomoct cizojazyčnou citací. Nicméně: kdojinej zmiňoval vypatlance, které potkává v nemocnici - obvykle jsou to ti, kteří jak píšeš zničí sami sebe. Co se týče nebezpečného chování uživatele vůči ostatním, které podle tebe téměř úplně odpadá - musím tě zklamat, velký problém je např. řízení auta pod vlivem. Kdybych chtěl klesnout na tvoji úroveň argumentace, zeptal bych se tě, zda budeš stále hodnotit společenskou nebezpečnost jako nulovou, až ti nějakej rekreační kuřák srazí na přechodu manželku s dítětem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 kdojinej:To jsou podpásovky a ne argumenty. Nikdo tu nehájil jízdu v autě pod vlivem. Za volantem je mnohem větší problém alkohol, ale každá jízda pod vlivem je špatně. Za to, že se z lidí stanou trosky může spíš jejich zpackaný život a pravděpodobně i genetické dispozice, a ne drogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Ještě toho nemáte dost? Někdo je zastánce někdo odpůrce,někdo toleruje.. ale pánové, mnohem větším problémem v Čechách než samotné drogy je blbost...blbec zavolantem je horší než kdejaká zhulenka po dvou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Viktor:připadá ti snad jako argument napsat že někdo plácá hovadiny? Já jsem tu taky nic nepsal o fyzický závislosti a je mi předhazována. Panebože o alkoholu taky nic neříkám. To je jako kdybys řekl "Tyhle Seika mají hezký ciferník" a já bych řekl "No jo, ale tyhle Omegy mají mnohem hezčí ciferník". Promiň, ale názor, že z lidí se stanou trosky kvůli gen.dispozicím, zpackanýmu životu, ale ne kvůli drogám je pro mě dost obtížně přijatelnej.Každopádně nechci vyvolávat zlou krev, chtěl jsem v této plodné diskusi vyjádřit názor, že marihuana není zas tak prima a bezpečná. Víc nic. Reaguju už jen nad rámec, ježto se mi nelíbí, když si o mě nákej Hasňa utírá nos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 kdojinej:To jsou podpásovky a ne argumenty. Nikdo tu nehájil jízdu v autě pod vlivem. Za volantem je mnohem větší problém alkohol, ale každá jízda pod vlivem je špatně. Za to, že se z lidí stanou trosky může spíš jejich zpackaný život a pravděpodobně i genetické dispozice, a ne drogy.p.s. argumenty jsem předložil, dokonce řádně ocitoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 kdojinej:To jsou podpásovky a ne argumenty. Nikdo tu nehájil jízdu v autě pod vlivem. Za volantem je mnohem větší problém alkohol, ale každá jízda pod vlivem je špatně... Ano, tohle me ani nenapadlo psat a zduraznovat. To beru za zcela samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 kdojinej: je to krásný co jsi napsal..ale chci znát alespoň naprosto bezpečných věcí, které je možné dělat...protože ať přemýšlim tak přemýšlim tak najdu 96% věcí stejně nebezpečných jako marihuana, které denně dělam a zbytek je výrazně nebezpečnějších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 serte na to, s drogami skusenosti mam, ale najvacsie svinstvo su chlast a cigarety. vcera vecer som si povedal ze prestavam fajcit a momentalne som na tom tak, ze to vidim tak 60:40 ze si tie cigarety dnes zase kupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 OK, mně to jen s tou manželkou na přechodu přišlo hodně blbý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky