Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No, je to k zbláznění, ale od dubna do konce srpna to nějak kousnu a pak mám nachystaný takový barel, a měsíc je zábava a pak 2 měsíce pakárna, v prosinci jedu do Dolní Rovně pro 3 litry slivky, nechám ji měsíc odvětrat, pak si ji obřadně nalívám do takového maličkého panáku a těším se na duben, až to zase vykvete.  Nejde se z toho vymotat

Aha, ty myslíš tuhle slivoň :D, tak to jo.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak eště k tématu... Dneska jsem po měsíci nasadil Steinharty a zjistil jsem, že mi přijdou po 4 týdnech se Subama strašně velký a vlastně i ošklivý, a že je vlastně asi nechci.

Já dnes nasadil zase Suby asi po půl roce co jsem je schoval a zjistil, že jako dobrý, ale úplně wau to nebylo. Tak jsem je zase schoval a jsem z toho nějakej špatnej ((

Odkaz ke komentáři

Nastvala ma obmedzenost ludi, ktori sa s nadsenim nechavaju zneuzivat pazravymi globalnymi firmami, v podstate si dobrovolne nechavaju grcat za golier a este budu nadsene obhajovat ake to je fasa. Nic ma do nich neni ale aj tak ma to stve. Idiocracy je fakt realitou.

Odkaz ke komentáři

Spíše rozesmutnělo, Šerpové na Everestu :rip:

Jo, to je průser. Je mi to taky líto.

Pro mě je to asi tak stejně bolestivé, jako když někde v Číně zahyne skupina horníků.

Když jsem onehdá viděl na netu fotku od Ralfa Dujmovitse, kde zaznamenal frontu 600 lidí, říkám si, že těch mrtvol je tam pořád ještě relativně málo.

Opravdových horolezců, co se na Everest vydají je v porovnaní se zbytkem minimum.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...