KFL Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 No, je to k zbláznění, ale od dubna do konce srpna to nějak kousnu a pak mám nachystaný takový barel, a měsíc je zábava a pak 2 měsíce pakárna, v prosinci jedu do Dolní Rovně pro 3 litry slivky, nechám ji měsíc odvětrat, pak si ji obřadně nalívám do takového maličkého panáku a těším se na duben, až to zase vykvete. Nejde se z toho vymotatAha, ty myslíš tuhle slivoň , tak to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 (upraveno) Polévka a omáčka pro mě asi nebude ,ale ostatek good.Slivoň jako trnka či švestka je jen jedna :-) ,ta co se dává do kvasu :-) Upraveno 18. dubna 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Kucí, já vím, že ke slivoním patří i broskve a třešně a další . Já jen na zahradě nic ovocnýho nemám, páč ty stromy bejvaj většinou vzhledově šeredný, takže mě v první chvíli nenapadlo, že Roman mluví o tomhle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Trestný půllitr dobrých kapek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Jinak eště k tématu... Dneska jsem po měsíci nasadil Steinharty a zjistil jsem, že mi přijdou po 4 týdnech se Subama strašně velký a vlastně i ošklivý, a že je vlastně asi nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Jinak eště k tématu... Dneska jsem po měsíci nasadil Steinharty a zjistil jsem, že mi přijdou po 4 týdnech se Subama strašně velký a vlastně i ošklivý, a že je vlastně asi nechci.Já dnes nasadil zase Suby asi po půl roce co jsem je schoval a zjistil, že jako dobrý, ale úplně wau to nebylo. Tak jsem je zase schoval a jsem z toho nějakej špatnej (( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 S onou přehradou je to dobrý dadaismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 ...amíci opět skvělí.fakt myslíš, že ta zpráva není z prvního dubna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 ...amíci opět skvělí. tvl, to je fakt neskutecny...to by jeden blil...zatimco o tisic kilometru nize se ocekava nejvetsi sucho za poslednich 500 let, veskere vodni rezervoary prazdne, farmari krachujou, ceny potravin leti nahoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Já teda moc nechápu, co má voda z rezervoáru v Portlandu společného se suchem o 1000 km niž. Tím ovšem netvrdím, že není pitomost to vypouštět, jen mi nějak uniká ta souvislost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Meli by to vypustit tam.Já teda moc nechápu, co má voda z rezervoáru v Portlandu společného se suchem o 1000 km niž. Tím ovšem netvrdím, že není pitomost to vypouštět, jen mi nějak uniká ta souvislost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Spíše rozesmutnělo, Šerpové na Everestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Spíše rozesmutnělo, Šerpové na Everestu Jo, to je průser. Je mi to taky líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Ze jsme s navstevou chlastali do 5:30 a ted nas deticky zbudily :-( :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Bob123-přeju krásnou sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Je mi soufl od rana na prochazce - petrin, hrad, kampa :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Proč jako Honza zamknul to super vlákno o podprdách? Jsem se těšit na nějaké FOTEČKY a zase nic..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Nastvala ma obmedzenost ludi, ktori sa s nadsenim nechavaju zneuzivat pazravymi globalnymi firmami, v podstate si dobrovolne nechavaju grcat za golier a este budu nadsene obhajovat ake to je fasa. Nic ma do nich neni ale aj tak ma to stve. Idiocracy je fakt realitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Proč jako Honza zamknul to super vlákno o podprdách? Jsem se těšit na nějaké FOTEČKY a zase nic..................... Skrze podprsenky jsem se kdysi dostal k tomuhle webu, taky mě naštval ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Spíše rozesmutnělo, Šerpové na Everestu Jo, to je průser. Je mi to taky líto. Pro mě je to asi tak stejně bolestivé, jako když někde v Číně zahyne skupina horníků. Když jsem onehdá viděl na netu fotku od Ralfa Dujmovitse, kde zaznamenal frontu 600 lidí, říkám si, že těch mrtvol je tam pořád ještě relativně málo.Opravdových horolezců, co se na Everest vydají je v porovnaní se zbytkem minimum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky