kloubik Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Dej udelat Indovi nekde v Bombaji jednoduchou vec na 5 minut, abys pak mohl 2 tydny s 10 lidma resit napravu a pridelat praci dalsim lidem. V konecnym dusledku to stoji firmu mnohonasobne vic, nez kdyby si nechala par spolehlivych lidi lokalne misto najmuti 50 neschopnych Indu za pul dolaru na hodinu. Jen kvuli tomu aby se nejakej k*kot mohl bit v prsa, kolik ze mohl propustit lidi a kolik mesicne nase organizace usetri. Zaslouzil by na miste zastrelit! Ze nejvetsi chutovky musi prijit vzdycky v patek. Potrebuju novej job!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Jo, muj zamestnavatel jde presne timhle smerem. Je to vetsi a vetsi pruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Je to trend Já se naštěstí dohodl, že mě to moc neba, za měsíc končím a koncem května snad budu chtít dělat prodavače na Pařížské (pro mě navíc příležitost vrátit se zpět do Prahy, ne že by v Brně nebylo báječně nachronomagorováno , ale...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Pronásledujou me i ve Florencii :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Frantíku, to je nějaký znamení Užij si to tam, je to famózní město... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Pronásledujou me i ve Florencii :-(Ale musíš uznat, že to balení mají zmáknuté pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 To je imitace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Tak sice tu neprší,ale je 8 stupňů a fučí vítr jak na motorce,takže žádné grilování.Děcka chrblou a soplí,samá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Pronásledujou me i ve Florencii :-(to je jen návod: Při objevení Festin je pomalu rozšlapejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 To je imitace :-)Včera som bol v hodinárstve obzrieť Seika a jeden pán si vyberal k 60tinám hodinky. Chcel Casio a v tom prišla predavačka a vraví - alebo tu máme ešte kvalitné švajčiarske hodinky Festina, je to kvalita, tie Vám dlho vydržia. Normálne som si spomenul na Frantika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 jo, k šedesátce to chce něco výjimečného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Totálně jsem posr.al jamku č. 15 a zkasil si skóre jinak dobré hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Prepocitej to na stablefordy a mas to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Nevím, co se vám na tom počasí nelíbí, dneska byl gril parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Dnes mne krásně vybrzdila Fabie , tukec do brzd tak brzdim co to da, auto opet přestalo brzdit a v tu samou chvíli brzdí do 0, no měl jsem co dělat...Následuje vystoupení řidiče, koukám oním agresorem je žena a křičí na mne a jde k memu autu, stáhnutí okénko a říkám ji" nepřišla jste? Ujíždí vám totiž auto..," no ještě ted to nechápu ženská možná 50 let agresorem hroznej a asi měla upito, div ze mne nenapadla....Jinak jsem dnes ujel 1120 km po D a tohle se stalo 30km od mého baráku cestou domu...Tak jsem se musel svěřit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Ja som takto vybrzdil jednu fabku, ked som spomalil a zatrubil, tak si pani spomenula na rozostup. Potom som bol mimo obec a v 90tke sa na mna nalepil pubertak v starej audine, na rovnom useku som mu preblikol nech ma predbehne- nic, zacnem spomalovat-on spomaluje, zrychlim- on zrychlil. To je dnes nejaka nova hra medzi 18 rocnymi vylizancami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Ja nikoho nevybrzdoval, paní ukázkově vybrzdila mne, měla to snad nacvicene, jedes za autem, prudce brzdí zničeho nic, brzdim co to da a paní pustí brzdy, ja si oddychnul, a ona brzdí opet az do zastavení, měl jsem co dělat, abych ji netušil do nárazníku.... Stojím v šoku a ze dveří auta přede mnou vyskakuje 50 ti léta žena, agresora hrozná, ani si nezabrzdi auto, tak jsem ji na to upozornil - auto uz se rozjizdelo pryčNo ještě ted tomu nevěřím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 třeba někde nacouvala do popelnice a potřebovala to nechat nabořit kvůli manželovi a pojišťovně. Měl jsi se dát do debaty a nechat to ufujazdit do pryč, historka mohla být veselejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Spousta kolegů ji už má,ale nevim,jak je to při nehodě a posouzení důkazního materiálu.Jak to tu znám,nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Taky se mi posledni dobou parkrat stalo, ze kdyz jsem se na silnici setkal s agresivitou a netoleranci, tak v tom byla zenska. Prijde mi, ze narozdil od chlapu jim chybi za volantem nadhled a predvidavost.Ja nikoho nevybrzdoval, paní ukázkově vybrzdila mne, měla to snad nacvicene, jedes za autem, prudce brzdí zničeho nic, brzdim co to da a paní pustí brzdy, ja si oddychnul, a ona brzdí opet az do zastavení, měl jsem co dělat, abych ji netušil do nárazníku.... Stojím v šoku a ze dveří auta přede mnou vyskakuje 50 ti léta žena, agresora hrozná, ani si nezabrzdi auto, tak jsem ji na to upozornil - auto uz se rozjizdelo pryč No ještě ted tomu nevěřím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky