African Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Jo, byli to super bláznivá léta, nic moc jsme neřešily, byli jsme cvoci a byla pohoda Přeskoků jsem si moc neužil, jelikož se mě to stalo asi po třech jumpech Ach jo, byla to škoda, táta mě vytáhl na první skálu v osmi letech, Herynka v Adršpachu, no a já si to takhle posral.. Život jde dál a je pohoda, o to jde Ooooh, kurnik, to je sila. Samozrejme, už som o tom počul i čítal, v Sedmihorkách, v Pracháči sme už boli. Niekto povie zbytočné bláznovstvo - myslím tým skoky na obťiažnosť, nie len kvôli lepšiemu fleku na zlanenie Ja však krojím hlbokú poklonu. Na tie extrémy si netrúfam, ale krásne to mrazí v žilách...a potom to psychické uvolnenie, čo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 (upraveno) ....... Asi zacnu brzo zavidet chudakum, co maj za sousedy 'pouze' kofoly. Co to jsou ty "kofoly"? Jinak moje přítelkyně bydlí v lokalitě s nedotkutelnými ... vrchní fotka starší ... spodní fotka ze včerejšího dne ... inu aspoň, že můžeš v klidu vypustit dítě ven na hřiště. Tohle bych nikomu nepřál, poslední tři roky je to katastrofa, ale naše městská část se nás prý snaží sblížit, co sem tak četl v novinách, jinak obvykle se to uklidní tak kolem 00.00 až 01.00 ranní, když je štěstí ...no a s měšťákama si tu vytíraj p-r-d-e-l ... jak je u nás zvykem, zde se měří "dvojím metrem" ... Naštěstí jsem tam jen občas a ona to přechází a snaží se ten bordel nevnímat. Upraveno 12. června 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 kofola - slangový výraz pro jedno nejmenované etnikum, normálněji - OTOP - neboli Občan Trvale Opálené Pleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 sphinxxi podobny detsky hriste mam taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 přijít z práce a mít tohle pod oknama, tak to jednou dopadne tak, že přidělám na balkón lafetu s kulometem pryč z takovýho místa, to bych ten byt prodal i se ztrátou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 pryč z takovýho místa, to bych ten byt prodal i se ztrátousouhlasím, ale není to řešení, dopadne to jako v Brně s Cejlem.. Přece nebudou bydlet v centru a lidi, co makaj, budou dojíždět z periférií, protože nechtějí bydlet ve špíně? Zlatý "domovní řád" , to se to řešilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 No, jo no, ale kam, že ano? Dříve nám je cpal stát do pohraničí, my jsme byli všcihni rasisti, protože jsme protestovali a ejhle, o pár let později a čmoudi už jsou po celé republice, ať je to pohraničí anebo vnitrozemí. Když si spočítáš, že průměrná Česká rodina má dvě děcka a cikán si jich udělá deset, a teď všech těch deset děcek tady bude mít za šestnáct let 100 děcek, no tak bůh s námi... Tady se prostě musí změnit sociální zákony a to velmi rychle, před deseti lety bylo pozdě" Nechápu, že všichni okolo nás se s tím už poprali, včetně bratrů Slováků a jenom my furt do nich cpeme horem dolem A rychle pryč od tohoto tématu, nebudeme si kazit víkend kluci přijít z práce a mít tohle pod oknama, tak to jednou dopadne tak, že přidělám na balkón lafetu s kulometem pryč z takovýho místa, to bych ten byt prodal i se ztrátou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 přijít z práce a mít tohle pod oknama, tak to jednou dopadne tak, že přidělám na balkón lafetu s kulometem pryč z takovýho místa, to bych ten byt prodal i se ztrátou Včera jsem jel do Zlína přes Přerov a to co jsem viděl u místního nádráží jsem nechápal ... mezi bloky atmosféra, jak v Chanově, kam tohle spěje? Jinak já bych taky nejdraši vypadnul, fakt je to nápor jak sviňa, ale jít do hypotéky na 2.5 mil. a přeplatit 1,5 v lepším případě se mi fakt nechce. Sehnat v Praze prostornější byt (3+1) kolem 2,5m na místě, kde opavdu 20-30let vydržíš je docela problém. Takže zatím tak mno, ale já tu většinu času nejsem a žena to úplně vypouští. Ale to víš, že mě to sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 A rychle pryč od tohoto tématu, nebudeme si kazit víkend kluci Asi tak, tohle nemá smysl řešit, člověk by se akorát na***l ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Ten Přerov je teď "super" oproti tomu co tam bylo před dvaceti lety když jsem tam dojížděl do školy,to se Škodovou ulicí od nádraží člověk bál projít i za dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Poprosím uzavřít tohle téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Budte radi za ciganov ja mam za susedov moslimovov a chodievam do prace cez cernossku stvrt. Sama kvalitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Poprosím uzavřít tohle téma. Za sebe zamčeno Honzo . Nemá to smysl, jak psal Afričan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 u mě taky, nebudeme se nasírat před víkendem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 fuj hnus...já bydlim v baráku s čechama v práci samej ateista...by člověk blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skargard Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 KROUPY velikosti mandarinky včera v Psárech. Rozsekalo mi to střešní okno a celty přes teakovej nábytek venku na cedník, zbytek jsem měl uklizenej. Ještě, že jsem spěchal rovnou z práce s autem do garáže. Všichni sousedi venku auta na sračky, vysypaný boční okna dovnitř, prasklý čelní okna, jamky ve střechách a haubnách tak, až popraskal lak i na nových autech. Pergoly a zahradní domky na krupici. Kdo má zateplenej barák, tak má z omítky ementál. Přijela i sanita pro nějakýho borce co ho to trefilo do šišky...Pokud nikoho neseženeš na opravu, přesklení, klidně se ozvy zabývám se tím a dám Ti super cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Naky krypl vykradl tchyni... Byt v prizemi = pruser. Hup na balkon, dira do skla a byl vevnitr. A vypada to, ze vedel do ktere skrine vlezt pro prachy...vsechny ostatni zavrene, nedotcene. Otisky nula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Jestli něco nesnáším, tak jsou to namachrovaný kokoti v posilce. Aby si neodřeli bicáky, pohybují se vratkým houpavým krokem (protože mají většinou nafouklej jen vršek, nohy mají jak neduživý pubescenti, protože je nikdy necvičili) s rukama upaženýma. Na pozdrav ti zamračeně na půl huby něco zamrmlaj aby bylo jasný že oni jsou predátor a ty jsi kořist. Nejhorší jsou ale ty zvuky co vydávaj, aby povzbudili sami sebe, jako např: "hop, hop hop, Sss, Sss, Yes, Yeeeeees, Yes, Kam-on!, uááá, HU! hu! HU!!!".Včera jsem přeně takovýho blba zažil, nedivím se, že lidi vraždí v afektu tím co maj po ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 kdojinej-přesně si to popsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Jestli něco nesnáším, tak jsou to namachrovaný kokoti v posilce. Aby si neodřeli bicáky, pohybují se vratkým houpavým krokem (protože mají většinou nafouklej jen vršek, nohy mají jak neduživý pubescenti, protože je nikdy necvičili) s rukama upaženýma. Na pozdrav ti zamračeně na půl huby něco zamrmlaj aby bylo jasný že oni jsou predátor a ty jsi kořist. Nejhorší jsou ale ty zvuky co vydávaj, aby povzbudili sami sebe, jako např: "hop, hop hop, Sss, Sss, Yes, Yeeeeees, Yes, Kam-on!, uááá, HU! hu! HU!!!".Včera jsem přeně takovýho blba zažil, nedivím se, že lidi vraždí v afektu tím co maj po ruce.. v posilke som v živote nebol, ale ak sa tam dejú takéto veci, asi ani nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky