FrantisekH Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 se stava pricin muze byt spousty...pokud byla hejnova tak uz jen to ze je sama ji stresuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Skalára Asi by jí líp sedělo i větší akvárko, máme cca 140l... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 no to rozhodne...ja mam tri ve 240l ale skalary jsou spolecensky cichly mozna ji fakt chybel par. a nebo pokzd byla mlada tak mozna vnitrni paraziti... me nedavno taky jedna otocika polohu pri plavani..to se u rybek casto stava..na stesti pestujeme vetsinou ryby v radech desetikorun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Ale jo, stane se. Akorát si musím najít jiný uživatelský název. "Hlídač andulek" mi už přijde trochu trapné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 ALO diamonds, prostě si po roce všichni vzpomněli (akorát tam mo nesedí cifry, ale kdo by to u kantýnské řešil...) Naplivat do ksichtu...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Dost dobrej vtípek, p...l si z nás dělají a copak, když jim to žereme"ALO diamonds, prostě si po roce všichni vzpomněli (akorát tam mo nesedí cifry, ale kdo by to u kantýnské řešil...) Naplivat do ksichtu...! Upraveno 20. června 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka luděra Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 kámoš mi poslal fotku s nazom "dari sa mi?"... ciwe, když na to máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 tebe štve, že kámoš umí naplnit košík na internetu? takových opiček znám...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 tebe štve, že kámoš umí naplnit košík na internetu? takových opiček znám......asi tak hehe, až ukáže potvrzení o platbě za ten košík tak možná snad uvěřím, ale jinak do tý doby............................. :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 a ten INGERSOLL je dobra znacka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 určitě, ke každý objednávce dávaj dárek. v poměru kvality těch hodinek to bude céčkovej mergl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 lol jestli to za ingersoll dal, tam se mu fakt nedari :D Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Já jsem si jich "objednal" 1000ks, tak snad mi to do pondělí dorazí.Už se na ně těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Pujcil jsem kolegovi 200t. Splatnost pryc, dnes domluveny obed kde si to vysvetlime a on nedorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Pujcil jsem kolegovi 200t. Splatnost pryc, dnes domluveny obed kde si to vysvetlime a on nedorazil. Připrav se na konec přátelství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Připrav se na konec přátelství.Njn, tak přemýšlím co by za to mohlo být: např. nový Omega AT + malý Ingy. Ale to je asi blbá kombinace - relativně zástupný hodinky. Nebo jedny z nich + kapitány od Zenithu. To by asi šlo. No, IWC s ETOU už mám, tak by to asi mohly být ty Omegy + Zenithy. To by se mi celkem líbilo. Upraveno 20. června 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Njn, tak přemýšlím co by za to mohlo být: např. nový Omega AT + malý Ingy. Ale to je asi blbá kombinace - relativně zástupný hodinky. Nebo jedny z nich + kapitány od Zenithu. To by asi šlo. No, IWC s ETOU už mám, tak by to asi mohly být ty Omegy + Zenithy. To by se mi celkem líbilo. ale pak by jsi je měl a nevěděl by jsi, co dál, takhle můžeš krásně přemýšlet Držím palce, ať je to jen nedorozumění a dobře to dopadlo ( ne jak v mém případě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 warann: On o tom mozna premysli taky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 ale pak by jsi je měl a nevěděl by jsi, co dál, takhle můžeš krásně přemýšlet Držím palce, ať je to jen nedorozumění a dobře to dopadlo ( ne jak v mém případě ). Díky, on nakonec na tu schůzku dorazil (byť s hodinovým zpožděním) a slíbil zaplatit do konce července. Tak snad to klapne. Do tý doby můžu přemýšlet, jak s nimi - případně - naložím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 a necheš mi je půjčit? nikdy jsme kamarádili nebyly tak přijdeš jenom o ty prachy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky