Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

:lol2: Dost dobrej vtípek, p...l si z nás dělají a copak, když jim to žereme"

ALO diamonds, prostě si po roce všichni vzpomněli (akorát tam mo nesedí cifry, ale kdo by to u kantýnské řešil...)  Naplivat do ksichtu...!

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připrav se na konec přátelství.

Njn, tak přemýšlím co by za to mohlo být: např. nový Omega AT + malý Ingy. Ale to je asi blbá kombinace - relativně zástupný hodinky. Nebo jedny z nich + kapitány od Zenithu. To by asi šlo. No, IWC s ETOU už mám, tak by to asi mohly být ty Omegy + Zenithy. To by se mi celkem líbilo.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Njn, tak přemýšlím co by za to mohlo být: např. nový Omega AT + malý Ingy. Ale to je asi blbá kombinace - relativně zástupný hodinky. Nebo jedny z nich + kapitány od Zenithu. To by asi šlo. No, IWC s ETOU už mám, tak by to asi mohly být ty Omegy + Zenithy. To by se mi celkem líbilo.

ale pak by jsi je měl a nevěděl by jsi, co dál, takhle můžeš krásně přemýšlet :) Držím palce, ať je to jen nedorozumění a dobře to dopadlo ( ne jak v mém případě ). 

Odkaz ke komentáři

ale pak by jsi je měl a nevěděl by jsi, co dál, takhle můžeš krásně přemýšlet :) Držím palce, ať je to jen nedorozumění a dobře to dopadlo ( ne jak v mém případě ). 

Díky, on nakonec na tu schůzku dorazil (byť s hodinovým zpožděním) a slíbil zaplatit do konce července. Tak snad to klapne. Do tý doby můžu přemýšlet, jak s nimi - případně - naložím :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...