warann Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 (upraveno) a necheš mi je půjčit? nikdy jsme kamarádili nebyly tak přijdeš jenom o ty prachy :-)No to je výzva . "Sranda" je, že manželka je v tomhle podstatně opatrnější než já a vždycky mi tyhle akce spíš rozmlouvá, ale tentokrát mi to zcela posvětila se slovy, že dotyčněj je solidní chlap a že je to tedy OK. To Hasňa - No když jsem ho viděl dnes v poledne, tak má asi jiný starosti, než výběr hodinek. Upraveno 20. června 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 No s tym poziciavanim kolegom a znamym je to tazke.Keby som si ja mal prepocitat ake hodinky by som mohol mat,ak by mi vsetci vsetko vratili,tak by to boli urcite nejake lepsie AP. Tieto temy ma vzdy lehce nastvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Ad boj za své práva při drzé krádeži fotek - výhra na mé straně. I tak mě to naštvalo, ale s dobrým koncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Stále v ČR .. Né, že bych to zjistil až teď, už ráno mě volala manželka, ať nespěchám v práci, že na dovolenou neletíme dnes, jak jsme si poslední měsíc mysleli, ale až zítra Na druhou stranu potěšilo, jelikož jsem trochu nestíhal... Upraveno 20. června 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Že jsme přijeli do Brandýsa/Staré Boleslavi na Ska festival Letní slunovrat, ubytovali se v hotelu, prošli se do místa konání a na místě se dozvěděli, že byl včera pro nezájem zrušen -přišlo 15 lidí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 No to je výzva . "Sranda" je, že manželka je v tomhle podstatně opatrnější než já a vždycky mi tyhle akce spíš rozmlouvá, ale tentokrát mi to zcela posvětila se slovy, že dotyčněj je solidní chlap a že je to tedy OK. To Hasňa - No když jsem ho viděl dnes v poledne, tak má asi jiný starosti, než výběr hodinek.No nechci Ti kazit náladu a i Ti přeji aby vše dobře dopadlo a ten chlap to vyřešil jako chlap, ale já jsem v životě zjistil, že lidi a dokonce i Ti které máš za slušné a férové se umí změnit ve slušnej dobytek bez páteře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 No nechci Ti kazit náladu a i Ti přeji aby vše dobře dopadlo a ten chlap to vyřešil jako chlap, ale já jsem v životě zjistil, že lidi a dokonce i Ti které máš za slušné a férové se umí změnit ve slušnej dobytek bez páteře...No pocity mám - mírně řečeno - velmi rozporuplný. Zatím si ještě ponechávám naději, že to klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Naštvalo? Ne, se*e mě chování mnohých (samozřejmě zdaleka ne všech) nováčků, kteří reagují na inzerát, mnohy poměrně hloupými dotazy a po mé odpovědi se ani neobtěžují odpovědět, byť třeba se sdělením, že nemají zájem. A taky to, že je jim zatěžko napsat aspoň "Ahoj" na úvod, o jakémkoli podpisu nemluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Naštvalo? Ne, se*e mě chování mnohých (samozřejmě zdaleka ne všech) nováčků, kteří reagují na inzerát, mnohy poměrně hloupými dotazy a po mé odpovědi se ani neobtěžují odpovědět, byť třeba se sdělením, že nemají zájem. A taky to, že je jim zatěžko napsat aspoň "Ahoj" na úvod, o jakémkoli podpisu nemluvím.Na takove SZ zasadne vubec nereaguju a hned mazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 (upraveno) Nejlepší jsou i uživatelé s několikasty příspěvky, kteří požádají o rezervaci, že se zastaví a okouknou to osobně a pak se po nich slehne. Ta špetka slušnosti jenom napsat "promiň změnil jsem názor" by potěšila. Hlavně když vidím že jsou chronomagu každý den. Upraveno 22. června 2014 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Na takove SZ zasadne vubec nereaguju a hned mazu. Tak ono je to někdy jasné hned, ale někdy se to na první pohled jeví normálně. Nejlepší jsou i uživatelé s několikasty příspěvky, kteří požádají o rezervaci, že se zastaví a okouknou to osobně a pak se po nich slehne. Ta špetka slušnosti jenom napsat "promiň změnil jsem názor" by potěšila. Hlavně když vidím že jsou chronomagu každý den.Přesně o tom mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Že jsme přijeli do Brandýsa/Staré Boleslavi na Ska festival Letní slunovrat, ubytovali se v hotelu, prošli se do místa konání a na místě se dozvěděli, že byl včera pro nezájem zrušen -přišlo 15 lidí :-(No chvála bohu, alespoň tady nebyl v noci bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Štve mě už druhý týden jakási potvorská viróza - průdušky, klouby atd. Dva týdny mi už práce doma stojí, na bajka se mi jenom práší. Tento víken mám jen tři funkce. Piju, čůrám a sm.dím po česneku a cibuli - chlapec k zulíbání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Štve mě už druhý týden jakási potvorská viróza - průdušky, klouby atd. Dva týdny mi už práce doma stojí, na bajka se mi jenom práší. Tento víken mám jen tři funkce. Piju, čůrám a sm.dím po česneku a cibuli - chlapec k zulíbání . Asi to budeš muset doladit slivovicí s medem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Když ti dva týdny stojí, to není zas tak špatný, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 I když jsem ve své příspěvku myslel na práci doma, tak jak říká klasik - na funkci to nemá vliv.Jenomže, ve stavu, jak jsem se popsal se mi nabízí jen další klasik - kam s ním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka luděra Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 ciwe tohle je něco pro detektiva toma19... vintagelover je podle všeho ANDREJ BABIŠ!!! Já jsem si jich "objednal" 1000ks, tak snad mi to do pondělí dorazí.Už se na ně těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 ciwe tohle je něco pro detektiva toma19... vintagelover je podle všeho ANDREJ BABIŠ!!! Vzhledem ke tvému entrée na fórum ti doporučuji, abys svoji aktivitu věnoval strojkům, ciferníkům, kolům, vaření, focení, prostě čemukoliv jinému než vyjadřování se k ostatním členům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Vzhledem ke tvému entrée na fórum ti doporučuji, abys svoji aktivitu věnoval strojkům, ciferníkům, kolům, vaření, focení, prostě čemukoliv jinému než vyjadřování se k ostatním členům. +1! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Narazil jsem na obchodníka tak rychlého, že mi poslal balík dřív, než jsem povrdil objednávku. Jelikož jsem vcelku složitě vybíral poté, co mi na můj první mail odepsal, že ty věci, které na webu uvádí jako "skladem" jsou už ve skutečnosti nedostupné a já se pak ptal na plno jiných možností, tak teď ani nevím, co v tom balíku vlastně poslal Zjistil jsem to tak, že mi dnes přišel mail od České pošty, že mi od něj něco vezou, jinak by to dorazilo prostě beze slova ve vší tichosti někam, kde se v den doručení nebudu vyskytovat - tak jsem hned psal, jestli si je jistý mým potvrzením objednávky a jsem fakt zvědav, jak se k tomu postaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky