eskimak Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 bolo to pekne usite na mieru Horhe..totiz kupec ma skontaktoval cez ebay a nechal si poslat dodatocne fotky na email..aukcia skoncila a hned po skonceni mi poslal na paypal peniaze a v emaile vysvetlil, ze to musel poslat z kamaratovho uctu, pretoze ma limit na paypale..peniaze "boli" na ucte, tak si hovorim ok pohoda a poslem mu to..poslal som to teda do UK na adresu kupcu a vzapati ako som poslal tracking number emailom, tak do dvoch hodin kupec poziadal paypal o reversal s odovodnenim, ze to bola podvodna platba..paypal seller protection ma 4 body, ktore musis splnit ako predajca aby ti vratili prachy, 3 zo 4 som splnil, ale ten zakladny nie, totiz neposlal som to na adresu uvedenu v paypale a paypal ma poslal do zadku..balik slo teoreticky zastavit v pondelok rano, kedze som to posielal v piatok vecer, ale pani na poste mi v sobotu povedala, ze balik je uz v lietadle..mna vsak este napadlo zavolat v pondelok rano do Chebu, kde medzinarodny dispatch, dovolal som sa no 30 min po funuse..volal som o 8am a kamion odisiel o 7.30am..takze som si navaril a teraz to musis zjest..jedine co sa dalo spravit bolo, ze som stravil hodiny na policii, telefonaty do UK na policiu, actiofraud reporty, EU urad pre bezpecnost spotrebitelov..a poviem ti zbytocne stratena energia, neviedlo to k nicomu..policia spravi prd, pretoze to musi ist oficialnou cestou ziadosti a to trva 2 mesiace, hodinky boli dorucene za 5 dni.. Fuj tak to je hnus, to je normalne na infarkt. To uz len za nim zajst osobne a dorazit tam pred hodinkami... . Uprimnu sustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Fuj tak to je hnus, to je normalne na infarkt. To uz len za nim zajst osobne a dorazit tam pred hodinkami... . Uprimnu sustrast. no a aby to nebolo malo, tak ruske poljoty, co som predal cez ebay sa mi stratili v belgicku a som v rieseni s postou ohladne reklamacie a hodinky co som zaplatil za peniaze z Hamiltonov som musel stornovat a poziadat predajcu o vratenia platby..bol to fajn plodny tyzden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Posílal jsem hodinky do anglie, ale z trackingu jsem mírně rozpačitej. Zásilka podána dne 11.02.2011 na poště 460 11 Zásilka přepravována k vyměňovací poště. Zásilka odeslána poštou 350 09 - dne 14.02.2011 do země určení (Velká Británie). Zásilka uložena dne 21.02.2011 na dodávací poště v zemi určení (Nizozemsko). Zásilka dne 21.02.2011 doručena poštou v zemi určení (Nizozemsko). Podobnou anabázi jsem tady řešil loni. Sice místo doručení bylo správně UK, ale jinak podobný průběh a taky to doručovala TNT. Dodnes nevím, jestli se z hodinek těší nějaký náhodný nepoctivý příjemce, anebo ten pravý nepoctivý příjemce, spíš si ale myslím, že za a) je správně a do....la to TNT. No mně aspoň vrátili peníze. Tak hodně štěstí. Jen tak mimochodem o jakého příjemce se jedná? Klidně SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Podobnou anabázi jsem tady řešil loni. Sice místo doručení bylo správně UK, ale jinak podobný průběh a taky to doručovala TNT. Dodnes nevím, jestli se z hodinek těší nějaký náhodný nepoctivý příjemce, anebo ten pravý nepoctivý příjemce, spíš si ale myslím, že za a) je správně a do....la to TNT. No mně aspoň vrátili peníze. Tak hodně štěstí. Jen tak mimochodem o jakého příjemce se jedná? Klidně SZ. dik za tip, idem reklamovat, snad mi vratia aspon max poistnej sumy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Nastvalo ma ze v predajnej sekcii su neskutocne kusky... Plastiky, PAM 112, Tag aquaracer, ... a mimo moj sucasny rozpocet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Nastvalo ma ze v predajnej sekcii su neskutocne kusky... Plastiky, PAM 112, Tag aquaracer, ... a mimo moj sucasny rozpocet Tak to nás je tady asi víc Mě dostávaji TH Aqauracer, super cena, ale nemůžu, prostě nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 nastvalo ma ze Snow sa rozlucil s forom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 nastvalo ma ze Snow sa rozlucil s forom Kde to ctes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) nastvalo ma ze Snow sa rozlucil s forom snow je spící agent - za tejden je zpět Upraveno 25. února 2011 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Kde to ctes? dostal som SZ snow je spící agent - za tejden je zpět no neviem. znie to presvedcivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Myslim, ze si dovedu predstavit co v te SZ stalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Myslim, ze si dovedu predstavit co v te SZ stalo... Já taky, ale je mi to jedno. Když nemá pochopení pro aldu a za každou cenu do něj musí rýpat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) kazdy je strojcom svojho osudu po dovolenke som sa sem nalogoval a tiez sa mi vela veci nepaci. dal by som si pivo... Upraveno 25. února 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 nastvalo ma ze Snow sa rozlucil s forom Už zase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 kazdy je strojcom svojho osudu :) po dovolenke som sa sem nalogoval a tiez sa mi vela veci nepaci. dal by som si pivo... já bych z toho nedělal drama - docházka tu není povinná a občas si odfrknout je jenom prospěšné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 já bych z toho nedělal drama - docházka tu není povinná a občas si odfrknout je jenom prospěšné toto vlakno je na to stvorene. no a serie ma to ze za posledne 2 dni som videl viac hodiniek ktore sa mi pacia ako by bolo zdrave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 prines sem si dve pivka z obchodu, ze si dam ke gulasi.... no nerozflakalo se mi to cestou v igelitce??? by me kleplo. mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 no nerozflakalo se mi to cestou v igelitce??? Třeba kupovat plechovky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) ...mě právě vypadly z kufru auta 4 velký lahve river ginger ale. Ten měkkej plast to u dvou nevydržel, prasklo to a polilo mi to boty, kalhoty, sako a půl auta. Stříkalo to na metry jakej v tom byl tlak. Taková hnusná lepivá hmota, jak to vůbec můžu pít? Edit: vulgarity Upraveno 25. února 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Když už jsme u těch prasečinek,,, předevčírem jsem přemisťoval starý hajzlík do kontejneru, a když jsem ho nadzvedl do úrovně prsou, vytryskl na mě zbytek fekálií. Naštěstí jsem měl montérky, ale i tak to nebyl příjemný pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky