Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

bolo to pekne usite na mieru Horhe..totiz kupec ma skontaktoval cez ebay a nechal si poslat dodatocne fotky na email..aukcia skoncila a hned po skonceni mi poslal na paypal peniaze a v emaile vysvetlil, ze to musel poslat z kamaratovho uctu, pretoze ma limit na paypale..peniaze "boli" na ucte, tak si hovorim ok pohoda a poslem mu to..poslal som to teda do UK na adresu kupcu a vzapati ako som poslal tracking number emailom, tak do dvoch hodin kupec poziadal paypal o reversal s odovodnenim, ze to bola podvodna platba..paypal seller protection ma 4 body, ktore musis splnit ako predajca aby ti vratili prachy, 3 zo 4 som splnil, ale ten zakladny nie, totiz neposlal som to na adresu uvedenu v paypale a paypal ma poslal do zadku..balik slo teoreticky zastavit v pondelok rano, kedze som to posielal v piatok vecer, ale pani na poste mi v sobotu povedala, ze balik je uz v lietadle..mna vsak este napadlo zavolat v pondelok rano do Chebu, kde medzinarodny dispatch, dovolal som sa no 30 min po funuse..volal som o 8am a kamion odisiel o 7.30am..takze som si navaril a teraz to musis zjest..jedine co sa dalo spravit bolo, ze som stravil hodiny na policii, telefonaty do UK na policiu, actiofraud reporty, EU urad pre bezpecnost spotrebitelov..a poviem ti zbytocne stratena energia, neviedlo to k nicomu..policia spravi prd, pretoze to musi ist oficialnou cestou ziadosti a to trva 2 mesiace, hodinky boli dorucene za 5 dni..

Fuj tak to je hnus, to je normalne na infarkt. To uz len za nim zajst osobne a dorazit tam pred hodinkami... :D.

Uprimnu sustrast.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fuj tak to je hnus, to je normalne na infarkt. To uz len za nim zajst osobne a dorazit tam pred hodinkami... :D.

Uprimnu sustrast.

no a aby to nebolo malo, tak ruske poljoty, co som predal cez ebay sa mi stratili v belgicku a som v rieseni s postou ohladne reklamacie a hodinky co som zaplatil za peniaze z Hamiltonov som musel stornovat a poziadat predajcu o vratenia platby..bol to fajn plodny tyzden :sniper:

Odkaz ke komentáři

Posílal jsem hodinky do anglie, ale z trackingu jsem mírně rozpačitej.

Zásilka podána dne 11.02.2011 na poště 460 11

Zásilka přepravována k vyměňovací poště.

Zásilka odeslána poštou 350 09 - dne 14.02.2011 do země určení (Velká Británie).

Zásilka uložena dne 21.02.2011 na dodávací poště v zemi určení (Nizozemsko).

Zásilka dne 21.02.2011 doručena poštou v zemi určení (Nizozemsko).

Podobnou anabázi jsem tady řešil loni. Sice místo doručení bylo správně UK, ale jinak podobný průběh a taky to doručovala TNT. Dodnes nevím, jestli se z hodinek těší nějaký náhodný nepoctivý příjemce, anebo ten pravý nepoctivý příjemce, spíš si ale myslím, že za a) je správně a do....la to TNT. No mně aspoň vrátili peníze. Tak hodně štěstí. Jen tak mimochodem o jakého příjemce se jedná? Klidně SZ.

Odkaz ke komentáři

Podobnou anabázi jsem tady řešil loni. Sice místo doručení bylo správně UK, ale jinak podobný průběh a taky to doručovala TNT. Dodnes nevím, jestli se z hodinek těší nějaký náhodný nepoctivý příjemce, anebo ten pravý nepoctivý příjemce, spíš si ale myslím, že za a) je správně a do....la to TNT. No mně aspoň vrátili peníze. Tak hodně štěstí. Jen tak mimochodem o jakého příjemce se jedná? Klidně SZ.

dik za tip, idem reklamovat, snad mi vratia aspon max poistnej sumy..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

kazdy je strojcom svojho osudu :) po dovolenke som sa sem nalogoval a tiez sa mi vela veci nepaci. dal by som si pivo...

já bych z toho nedělal drama - docházka tu není povinná a občas si odfrknout je jenom prospěšné
Odkaz ke komentáři

...mě právě vypadly z kufru auta 4 velký lahve river ginger ale. Ten měkkej plast to u dvou nevydržel, prasklo to a polilo mi to boty, kalhoty, sako a půl auta. Stříkalo to na metry jakej v tom byl tlak. Taková hnusná lepivá hmota, jak to vůbec můžu pít?

Edit: vulgarity

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...