Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

Cikáni jsou dobytek, na to statistiky netřeba. Nevim, co tu furt rozebíráte. Jestli se ta od Milise liší o jedno procento, nic to na tom nemění.

Kdo je má nebo měl ve svém okolí, musí souhlasit. Kdo tvrdí opak, je jen populista. 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cikáni jsou dobytek, na to statistiky netřeba. Nevim, co tu furt rozebíráte. Jestli se ta od Milise liší o jedno procento, nic to na tom nemění.

Kdo je má nebo měl ve svém okolí, musí souhlasit. Kdo tvrdí opak, je jen populista. 

Třeba vyjádření "cikáni jsou dobytek" mi vadí o dost míň - je to subjektivní výrok, se kterým se můžu ztotožnit, nebo ne. Shora citované pokusy o vyjádření téhož "vědeckou", či "objektivizovanou" formou jsou na stejné úrovni jako nacistická pseudověda - pokouší se tvrdit, že jejich stanovisko nelze popřít. Je mi celkem jedno, co si kdo myslí o Cikánech, ale fakt mě se.e, když někdo znásilňuje kritický rozum...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Třeba vyjádření "cikáni jsou dobytek" mi vadí o dost míň - je to subjektivní výrok, se kterým se můžu ztotožnit, nebo ne. Shora citované pokusy o vyjádření téhož "vědeckou", či "objektivizovanou" formou jsou na stejné úrovni jako nacistická pseudověda - pokouší se tvrdit, že jejich stanovisko nelze popřít. Je mi celkem jedno, co si kdo myslí o Cikánech, ale fakt mě se.e, když někdo znásilňuje kritický rozum...

Jo, souhlasim.

Odkaz ke komentáři

Hoši, já jsem 26 let bydlel na Dělnické v Porubě - ostraváci vědí :) . Dál nepokračuji. On ten svět "zespodu" vypadá opravdu trochu jinak, než třeba z klimatizovaných kanceláří s výhledem na Vltavu, nebo ze stylových yuppie kaváren kde je podmínkou nosit čtyřhranné brýle s barevnými obroučkami. Za mne k tématu vše....

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odkaz ke komentáři

Podobné pseudovědecké "statistiky" jsou nebezpečné tím, že míchají dohromady některé celkem pravdivé a ověřitelné údaje (např. 3% jen populace v ČR tvoří Romové, žije jich zde cca 286.000 jež se hlásí ke své národnosti.) dohromady s výkřiky, které neobstojí ve formální logice (např. 32% manželství v některých romských skupinách uzavírají příbuzní) - co to jako má být za argument "32 % v některých...?" a konečně smyšlených blábolů (např. 21% pouličních romských prostitutek má za pasáka svého příbuzného v prvním nebo druhém rodinném pokolení.) - nevím o statistice, která by zkoumala příbuzenské vztahy "sociálních pracovnic" a jejich "managerů" do druhého pokolení a pochybuji, že ji udělal někdo z dotyčného serveru (a pokud ano, pochybuji o její reprezantativitě)... takže mysleme si, co chceme, ale pozor na intelektuální úroveň diskuse. 

Přesně.

Ještě můžu píchnout do vosího hnízda: třeba

-cikáni se o své důchodce starají a nedávají je do domova důchodců.

-většinu pouliční kriminality (vzkrádání aut, sklepů, balkónů,garáží apod.) Dělají bílé smažky. Naše nepovedené děti, sourozenci, děti sousedů apod. Ruku na srdce, kdo by nenašel ve svém okolí takovýhle případ.

-kdyby se zredukovalo množství zločinů tzv. býlých límečků, tak může každej cigoš dostat klidně 25000,- podporu a ještě by jsme mohli mít v každým městě trasu metra a daně poloviční.

Takže za sebe - je mi jedno kdo je jakej a odkud, když dělá bordel má dostat přes prsty bez rozdílu. Jako by už nestačilo, že s dobrým právníkem je ta spravedlnost trochu víc slepá než bez něj.

Čas tady nám tak pěkně libozvučně, ale zároveň nekompromisně odtikává a opravdu chcete aby ta diskuse tady sklouzla k takový primitivní nenávisti.

Pro šťouraly jsem bílej Čech, kam až rodný listy sahaj a na sluníčku se musím hodně mazat :cheers: .

POJĎTE ODBOČIT : Naštvalo mě, že nemám v ledničce nic k obědu. Co jste měli Vy?

Odkaz ke komentáři

Cikanu serou kazdyho,ja tomu rozumim,ale mluvit o nich jako o opicich se mi teda silne prici.A je to asi milionkrat horsi,nez kdyz tady nekdo napise jakoze hrozne sprosty slovo a dostane ban.No nic aspon vim,mezi kym a kde se pohybuju.

Edit:Hasici tobe asi nebudu rozumet nikdy co chces

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Hoši, já jsem 26 let bydlel na Dělnické v Porubě - ostraváci vědí :) . Dál nepokračuji. On ten svět "zespodu" vypadá opravdu trochu jinak, než třeba z klimatizovaných kanceláří s výhledem na Vltavu, nebo ze stylových yuppie kaváren kde je podmínkou nosit čtyřhranné brýle s barevnými obroučkami. Za mne k tématu vše....

28 let jsem bydlel o pár ulic vedle, ty znalče.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Nikdo, nemá to žádnou vypovídací hodnotu, jak jsem se snažil svou odpovědí naznačit, ty chytráku.

Já vim, chtěl jsem jenom pokračovat v číselný řadě, přišlo mi to zajímavý. Že seš, chytráku, čertomilec, ti nikdo nebere. 

EDIT: neprovozuješ bazar nebo zastavárnu?

Odkaz ke komentáři

Ja souhlasím s Dlubixem. Bydlel sem vedle nich v Praze na Andělu a bylo to peklo. To nemá s rasismem nic společného.

Hele, Franto, mně nevadí, když někdo řekne, že bydlel vedle cikánské rodiny, která dělala bordel a že to byli pěkný - dosaď si sám. Ale pokud někdo napíše, paušálně, jako Dlubix, že cikáni jsou dobytek, je to prostě hňup.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...