Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No já si myslím, že peníze jsou v háji.

Všechny kroky které by dále zvyšovaly náklady bych důkladně zvážil, zda mají nějaký smysl.(Výlet z Irska do ČR apod.)

Následně bych podal trestní oznámení, ale to samo o sobě většinou peníze nevrátí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím, že se to "dobře radí", ale řešil jsem tuhle situaci už dvakrát a celkem pomohlo navýšení částky s každým dnes prodlení.

Ale já tehdy věděl, že ty prachy zpátky dostanu. Udělej to samý ... jestli je zpátky dostaneš nebo ne už je teď stejně 20:80%

Chybu jsi udělal ty a děláme jí všichni, kdo nakupujeme od lidí, které neznáme. Někomu to ale občas nevyjde.

Držím palce!

Odkaz ke komentáři

Já vím, že se to "dobře radí", ale řešil jsem tuhle situaci už dvakrát a celkem pomohlo navýšení částky s každým dnes prodlení.

Ale já tehdy věděl, že ty prachy zpátky dostanu. Udělej to samý ... jestli je zpátky dostaneš nebo ne už je teď stejně 20:80%

Chybu jsi udělal ty a děláme jí všichni, kdo nakupujeme od lidí, které neznáme. Někomu to ale občas nevyjde.

Držím palce!

Tak toto je na sracku. Chcel by som od neho v tejto faze asi uz okamzite prachy, najlepsie predat osobne nejakej ochotnej osobe z chronomagu. Trestne oznamenie by som asi ani neodkladal do pondelka, minimalne mu to oznamit telefonicky a dat na vyber - osobne odovzdanie penazi dnes alebo trestne oznamenie. 25 tacov je dost, ale urcite Ta to nezrujnuje (kedze to je z hodiniek), a takto Tvoje sance stupaju. Ked uz ho bude vysetrovat policia tak prinajhorsom si to odserie, prinajlepsom sa zahra na blbeho a rychlo to vrati.
Odkaz ke komentáři

Dva rezne a pivo na obed ma dostali do relativne pohodoveho stavu na zaver celeho tyzdna, ale ked si toto citam, zacinam sa nasie*at aj ja. Ze to vobec niekomu za to stoji. Odovodnenia presne ako moj byvaly najomnik, ktory este dlzi 900 eur. Zle zadane cislo uctu, zablokovana karta, musi si urobit prevod, uz robil prevod, stratena penazenka.... :chair:

Odkaz ke komentáři

A ty si myslíš, že se sem nedívá a nesleduje to? To si piš, že ano, proto tak postupuje a natahuje to, protože vidí, že je kolega Gerhart měkký a doufá, že to s ním dohraje do outu..

Něják mě to uteklo, ale ten zloduch je někdo z fora? A kdo, ať si dáme bacha všichni?

Odkaz ke komentáři

Gerhardovi přeju dobrý konec této anabáze. Velká škoda, že se takovéto obchody=podvody začínají dít i tady.

A sám se "pochlubím" dnešní vyjížďkou na kole, při které mně smetla holka, co vlítla z vedlejší na hlavní snad šedesátkou a mně chudáka cyklistu jaksi přehlédla. Naštěstí při mně stáli všichni svatí a netrefila mně předkem, to bych tu teď asi neseděl, ale bokem, takže následky na mém těle jsou minimální, trochu otlučené boky, rameno, kolena. Já jsem jí ulomil zrcátko a promáčkl dveře. Ale moje kolo: zlomená karbonová vidlice na silničce, poškozená karbonová řadicí páka, řídítka i když vypadají ok asi taky budu muset vyměnit, k tomu prasklá přilba a sedřené kalhoty. Škoda se bude blížit 20 tis. Nevíte jak se na tyto případy tváří pojišťovna? Plnou škodu mi asi těžko nahradí, amortizace u tři roky starého kola bude značná a to nevím jestli vůbec od něho najdu papíry. Nemáte pro mně nějakou cennou radu?

Odkaz ke komentáři

Gerhardovi přeju dobrý konec této anabáze. Velká škoda, že se takovéto obchody=podvody začínají dít i tady.

A sám se "pochlubím" dnešní vyjížďkou na kole, při které mně smetla holka, co vlítla z vedlejší na hlavní snad šedesátkou a mně chudáka cyklistu jaksi přehlédla. Naštěstí při mně stáli všichni svatí a netrefila mně předkem, to bych tu teď asi neseděl, ale bokem, takže následky na mém těle jsou minimální, trochu otlučené boky, rameno, kolena. Já jsem jí ulomil zrcátko a promáčkl dveře. Ale moje kolo: zlomená karbonová vidlice na silničce, poškozená karbonová řadicí páka, řídítka i když vypadají ok asi taky budu muset vyměnit, k tomu prasklá přilba a sedřené kalhoty. Škoda se bude blížit 20 tis. Nevíte jak se na tyto případy tváří pojišťovna? Plnou škodu mi asi těžko nahradí, amortizace u tři roky starého kola bude značná a to nevím jestli vůbec od něho najdu papíry. Nemáte pro mně nějakou cennou radu?

Podobnu udalost zazil kamos , tiez ho sundala kocka pri klesani z Ruzina myslim to bolo smerom do mesta. Skoncil s aktivnou kulturistikou ale je vpoho uz par rokov sportuje rekreacne . Poistovnu neriesil. Chvala bohu ze si cely a mal si prilbu.

Dik chlapci na margo "tej" veci...

Odkaz ke komentáři

bohush - som rad ze sa ti nic nestalo, ale neviem si odpustit poznamku: co do pi.. robis na bicykli na verejnej komunikacii v zime??? mohol si skoncit na voziku a este tu ries karbonove vidle Posted Image

predpokladam ze svetielkujucu vestičku si mal predpisovo na sebe. inac by som o poistovni ani len neuvazoval

Odkaz ke komentáři

bohush - som rad ze sa ti nic nestalo, ale neviem si odpustit poznamku: co do pi.. robis na bicykli na verejnej komunikacii v zime??? mohol si skoncit na voziku a este tu ries karbonove vidle Posted Image

predpokladam ze svetielkujucu vestičku si mal predpisovo na sebe. inac by som o poistovni ani len neuvazoval

Zima sice ještě je, ale slunečno a +6°C je ideální teplota na tréninkovou vyjížďku :smile_anim: no a trénovat se musí, jinak mi v létě podobně postižení veteráni budou ujíždět. Vybírám si málo frekventované okresky a tato k nim patřila a na to možná spoléhala ta dívčina, že tam nepotká živáčka. No a už si prosímtě viděl silničního cyklistu v popelářské vestě? Já tedy ne. :smile_anim: :smile_anim:

Konec dobrý všechno dobré, beru, ale to rozbité kolo řešit budu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...