Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Můžeš jen tak pro zajímavost napsat o jaké knihy jde? Aspoň příkladmý výběr.

Vždy jde o autory ,kniha libovolná /tzn.vhodná pro děti/.První to byl František Hrubín a ten druhý je František Nepil.Ale ať jsem se díval,jak jsem se díval,knihu od uvedených autorů u nás v knihovně pod 100 stran nemají.

To Josef nebudu říkat,že jsou děti chudáci,ale sami přečíst knihu a vytvořit čtenářský deník,to je dost silné kafe.A tak svět chce být klamán a sama učitelka připustila,že to bude rodinná spolupráce na vytvoření tohoto úkolu.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mluvil jsem pouze obecně. Co se týká povinné četby, děti by měly číst alespoň 1 hodinu denně, chápu, že většině rodičům nevadí, když dají dětem iPad na 2 hodiny aby se zabavily. Jsou děti, které začínají číst již ve školce a jsou děti které maji problém se čtením ve 3 třídě, tam musí být nějaký individuální přístup. To že rodiče udělají dětem čtenářský deník nevede naprosto nikam, spíš připraví vlastní dítě o důležitou slovní zásobu. Samozřejmě je taky důležité, aby učitelé viděli reálně možnosti dětí. Rozhodně ale podporuji kreativní myšlení dětí, před biflováním matematických vzorců či učení nazpaměť nepotřebných chemických vzroců.

Odkaz ke komentáři

Muzu se zeptat proc zrovna pul stranky za den?

tadle je dobra, tu jsem tehda cetl ja ;-)

http://www.databazeknih.cz/knihy/pet-bajecnych-strycku-26985

Počet stran: 80

Vždy jde o autory ,kniha libovolná /tzn.vhodná pro děti/.První to byl František Hrubín a ten druhý je František Nepil.Ale ať jsem se díval,jak jsem se díval,knihu od uvedených autorů u nás v knihovně pod 100 stran nemají.

To Josef nebudu říkat,že jsou děti chudáci,ale sami přečíst knihu a vytvořit čtenářský deník,to je dost silné kafe.A tak svět chce být klamán a sama učitelka připustila,že to bude rodinná spolupráce na vytvoření tohoto úkolu.

Odkaz ke komentáři

No, já přidám zkušenost z druhý strany... Sestřenice češtinářka před pár lety nastoupila krátce po peďáku na Praze 6 do jedný docela vyhledávaný školy. Dala dětem diktát, oznámkovala, byly tam samozřejmě i čtyřky a pětky. Druhý den na koberečku u ředitelky, že si stěžovalo několik rodičů, že jejich potomci mají špatnou známku z diktátu. A že několik z nich jsou sponzoři školy a tím pádem jejich děti nemůžou mít špatný známky, tak ať s tím něco dělá. Podotýkám, že to byl diktát na začátku roku, kde se opakovaly věci, který už měly umět z předešlých let. Se zatnutými zuby tam doklepala školní rok a pak šla jinam...

Když slýchávám, co se dnes ve školách děje, a to jak ze strany rodičů, tak učitelů, tak si říkám, jakou jsem měl na gymplu kliku. A do toho počítám i takový libůstky, kdy se dnes do některých škol chodí na čidlo otisku prstů nebo nemožnost opustit o dvouhodinový polední pauze školu.

Odkaz ke komentáři

S učiteli a učitelkami si užije téměř každý rodič to své (taky jsem se šel zeptat, jak že opravu domácího úkolu z AJ myslela, když umí anglicky jen povrchně a nasekala chyb, že b se jeden podělal - její odpověď byla, že předpřítomný čas ještě neprobírali a že tedy věta měla být napsána jinak (špatně). To mě rozsekalo.

Co je ale třeba dodat, že pedagogové si s dětmi a rodiči užijí ještě mnohem více. Třeba to pomůže v boji za legalizaci marihuany jako antidepresiv :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já sem jako dítě v druhý třídě skoro zvítězil v soutěži, kdo za první pololetí nejvíc učte. Bylo to: O sýkorce z kokosového domečku, Ježek Pospíchálek a želva Loudalka, Koníček Ivánek, O letadélku Káněti, nejaký komoušský obrázkový básničky, Dráček Mráček a něco vod Eduarda Petišky. Ale byl sem druhej, první byla Gábina Š. Já snad v životě žádnou soutěž nevyhrál. 

Odkaz ke komentáři

Já sem jako dítě v druhý třídě skoro zvítězil v soutěži, kdo za první pololetí nejvíc učte. Bylo to: O sýkorce z kokosového domečku, Ježek Pospíchálek a želva Loudalka, Koníček Ivánek, O letadélku Káněti, nejaký komoušský obrázkový básničky, Dráček Mráček a něco vod Eduarda Petišky. Ale byl sem druhej, první byla Gábina Š. Já snad v životě žádnou soutěž nevyhrál. 

Gábina Śtefková? Taky jsem měl ve třídě čtenářku roku :D  

Za to kamarád, co seděl se mnou v lavici v osmé třídě suše porhlásil, že jediné, co za celý život přečetl byl Sport, Svět motorů a Klabzubovu jedenáctku..

Odkaz ke komentáři

Muzu se zeptat proc zrovna pul stranky za den?

tadle je dobra, tu jsem tehda cetl ja ;-)

http://www.databazeknih.cz/knihy/pet-bajecnych-strycku-26985

Počet stran: 80

Pokud byl ten dotaz na mne s tou polovinou stránky,zde je odpověď.Za prvé, má pokaždé úlohu z jazyka českého a matematiky /snažím se,aby si zadání četla sama/ za druhé se jí snažím vysvětlit co má špatně spočítáno a napsáno ze školy a to s ní procvičit.A potom je toho na ni akorát dost.A z angličtiny žena nechápe,že se vše jinak čte a jinak píše a tak to cvičím já :-)   /se znalostmi začátečníka/.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Gábina Śtefková? Taky jsem měl ve třídě čtenářku roku :D

Za to kamarád, co seděl se mnou v lavici v osmé třídě suše porhlásil, že jediné, co za celý život přečetl byl Sport, Svět motorů a Klabzubovu jedenáctku..

Tak to možná mohly bejt ségry. Ale musím bejt diskrétní - jednou sem se s ní v družině pusinkoval, tak aby se to nedomák teď manža.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Na švýcarském aukčním serveru jsem vydražil hodinky za hodně příjemnou cenu ( Union Glashütte - švýcaři je moc neuznávají ), pak jsem ale trošku googlil a našel shodnou aukci na ebay...potom jsem si všiml, že výstavce aukce má 100% hodnocení, ale žádný feedback v posledních dvou letech a bliklo mi...kontaktoval jsem aukční server a Ti mi doporučili, že mám trvat na osobním předání ( což jsem už předtím zkoušel - samozřejmě odmítl ). Dneska už mu tam naskočil první negat koment a konto zablokovali. 

Nicméně si s ním ještě vyměňuji maily, kde se postiženým vysmívá. 

Mě to teda nastálo nic, jen zklámání a Heuer Kentucky, které mi mezitím utekly v jiné aukci, protože jsem na ně už neměl střelivo... :(

Buďte tedy ostražití. Otázka zní - Policajti nejsou schopni vystopovat, kdo používá email schránku? Která IP adresa apod.? Bank. účet měl v Rakousku, ale figurovalo u něj stejné jméno, jaké měl na adrese...musel tedy mít to konto na falešné jméno? Nebo má konto na sebe a rychle peníze přeposlal jinam. Jak to asi s nimi udělal? 

Lidi jsou fakt kurvy všude...na to mi odpověděl, že každý má na něco talent, který musí využívat. :) No comment.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Zmizíku, manža, hm.. jako žes zamlada experimentoval, jo?  :D

Mě štve že mám zas hodinkový roupy a přitom nemám prachy.

Teď se tady vo tom zrovna mluví - měl ses učit vole.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Čuk i Gek v ariginale.

to znám taky ..... ze zdi nás kontroloval ludvík svoboda :-)

já si pamatuju jenom malýho bobše, jak si šel koupit za dvacetník tři kolečka salámu a rohlík ...... nějak mi to utkvělo v lepce

Odkaz ke komentáři

to znám taky ..... ze zdi nás kontroloval ludvík svoboda :-)

já si pamatuju jenom malýho bobše, jak si šel koupit za dvacetník tři kolečka salámu a rohlík ...... nějak mi to utkvělo v lepce

Já si z něj zas pamatuju, jak dal Bezručkům vochutnat šlupky vod pomeranče a neprozradil jim, že to pod šlupkou bylo ještě lepší.
Odkaz ke komentáři

já čekal, že s něčím takovýmhle přijdeš.................. :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...