wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 a nevrací obojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) gougy ty taky jis psy?počkej počkej, Ty ne? Jinak co se padělání týká, já budu jen vytvářet virtuální alternativu pro virtuální svět pod virtuálním jménem Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Chcete říct, že se někdo kamkoliv na internetu registruje pod svým pravým jménem a adresou? To snad ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 počkej počkej, Ty ne? Jinak co se padělání týká, já budu jen vytvářet virtuální alternativu pro virtuální svět pod virtuálním jménem ty nechodíš do virtální hospody co? tam mame psožraveckej kroužek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 gougy, já bych tu kreativní činnost s tou občankou ještě zvážil, pokud správci z FB usoudí, že není pravá, tvůj účet bude permanentně smazán bez šance se tam ještě nějak dostat (pochopil jsem, že bys rád).Jinak samo sebou je to celé humus, ale je to social network a její tvůrci si s námi hrají, jak chtějí, bohužel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 gougy, já bych tu kreativní činnost s tou občankou ještě zvážil, pokud správci z FB usoudí, že není pravá, tvůj účet bude permanentně smazán bez šance se tam ještě nějak dostat (pochopil jsem, že bys rád).Jinak samo sebou je to celé humus, ale je to social network a její tvůrci si s námi hrají, jak chtějí, bohužel ... Ne, to je v pořádku, ale "horší už to nebude" teď se tam bez zaslání kopie dokladu, nebo dvou jiných blbostí (aha, já vlastně mohu padělat výpis z banky a ještě cosi ) tak nic, občanka nebude, stejně je to zbytečně těžký - výpis půjde jako po másle Co mi je po nich, když jsem se registroval chtěli jméno a příjmení - o pravosti, nemožnosti použít "umělecké jméno" atp. nebylo ani zmínky To půjde, akorát mě štve týden nebo jak dlouho to budou vyřizovat, řeším teď kontakt na tu agenturu s focením, naštěstí tam mé "občanské jméno" znají a právě teď jsem si ověřil, že soukromé zprávy, co jsem odeslal jiným, zůstávají (pod jménem "uživatel facebooku" ), což je dobře.Na druhé straně, týden nebo víc "offline" jsem byl naposledy v létě, tak se to hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Chcete říct, že se někdo kamkoliv na internetu registruje pod svým pravým jménem a adresou? To snad ne?Prečo? Keby každý písal pod svojou identitou, bolo by menej urážok, každý by si rozmyslel, čo napíše, lebo netuší, či sa raz za svoje výplody nebude hanbiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Prečo? Keby každý písal pod svojou identitou, bolo by menej urážok, každý by si rozmyslel, čo napíše, lebo netuší, či sa raz za svoje výplody nebude hanbiť.Na Facebooku mám identity dvě z čistě pratického hlediska. Můj "služební život" prostě s tím soukromým nehodlám nijak spojovat Původně se jednalo o identitu určenou jen k hraní pokeru, později přibylo focení.Nehledě k faktu, že mám dost "cílené reklamy" a nepotřebuji si spamovat "normální mail". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Slovy klasika, ja bych vsechny ty fejsbuky zakazala, stejne to vsechny jen otravuje. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Na Facebooku mám identity dvě z čistě pratického hlediska. Můj "služební život" prostě s tím soukromým nehodlám nijak spojovat Původně se jednalo o identitu určenou jen k hraní pokeru, později přibylo focení.Nehledě k faktu, že mám dost "cílené reklamy" a nepotřebuji si spamovat "normální mail".Rozumiem, len nevidím problém, keď pri komunikácii s rodinou a známymi používam pravú identitu, keď si rozumne nastavím "public". Takto ma môžu nájsť aj bývalí spolužiaci, spolubojovníci a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Rozumiem, len nevidím problém, keď pri komunikácii s rodinou a známymi používam pravú identitu, keď si rozumne nastavím "public". Takto ma môžu nájsť aj bývalí spolužiaci, spolubojovníci a pod.v ČR jsem byl tuším uživatel č. 2300,nebo tak nějak (je aplikace, která Ti najde nejstaršího z Tvých přátel a jeho pořadové číslo v zemi, co má uvedenu). Skutečně v té době neexistovalo žádné nastavení soukromí, sdílení, nic. Ve chvíli, kdy "alternativní profil" má 3x více přátel,známých, kontaktů obecně - jak sloučit? Proto jsem na "alter egu" stejně často jako na Chronomagu a "standardní profil" navštívím 3x za rok.A dodnes mi to nevadilo, až teď a všechno kvůli žrádlu Edit:a profil má i náš domácí mazlíček - to jí to asi taky zakážou, protože profil bez spojení s konkrétním jménem je pro prodej reklamy mnohem horší, za vším hledej "optimalizaci" targetované reklamy a zároveň snahu o efektivitu v rámci IT údržby. Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Alespon ti ho odblokuji. Me ho blokli ze jsem se prihlasil ze zahranici a uz mesic se snazim o odblokovani a nic. Neni ani kam napsat. Zadnej suport. Jen mi na mejl chodi spamy ze cekaji na moje prihlaseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 mne takto blokli firemny ucet. potesim ta - neexistuje legitimny ludsky a civilizovany sposob ako s tym cukerbergovym kibucom komunikovat. osobne neznasam Fb, nepouzivam ho, Fb pouzivam len vo firme kvoli tomu ze to je nutnost. Takze kolegyna omylom blokla firemny ucet nejakym klikanim na nespravny link. Cukerberg ze posli doklad. Chceli doklad, poslali sme doklad. Zakladala to kolegyna ktora sa odvtedy vydala, neupdatovala svoje udaje, dnes uz nema doklad so starym priezviskom. Tak ze sorry, blokujeme, nerusime, takze zombie stranka jak vysita. Support neexistuje, odpoveda stroj. Jeden email z 10tich bol od cloveka, s podpisom "Community Support". Fcuk Facebook. ALE - odkedy nam to blokli, MAME O STAROST MENEJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Alespon ti ho odblokuji. Me ho blokli ze jsem se prihlasil ze zahranici a uz mesic se snazim o odblokovani a nic. Neni ani kam napsat. Zadnej suport. Jen mi na mejl chodi spamy ze cekaji na moje prihlaseni.zkusím tam něco poslat, ale můj pas to nebude určitě mne takto blokli firemny ucet. potesim ta - neexistuje legitimny ludsky a civilizovany sposob ako s tym cukerbergovym kibucom komunikovat. osobne neznasam Fb, nepouzivam ho, Fb pouzivam len vo firme kvoli tomu ze to je nutnost. Takze kolegyna omylom blokla firemny ucet nejakym klikanim na nespravny link. Cukerberg ze posli doklad. Chceli doklad, poslali sme doklad. Zakladala to kolegyna ktora sa odvtedy vydala, neupdatovala svoje udaje, dnes uz nema doklad so starym priezviskom. Tak ze sorry, blokujeme, nerusime, takze zombie stranka jak vysita. Support neexistuje, odpoveda stroj. Jeden email z 10tich bol od cloveka, s podpisom "Community Support". Fcuk Facebook. ALE - odkedy nam to blokli, MAME O STAROST MENEJ Super story a chápu Tě - já právě svůj profil taky nepoužívám (co, pogratuluje se k přírůstku do rodiny, zanadáváme na vládu a svoláme se na Movember ?), ale na tom druhém to bylo "pure fun" vč. těch reálných i nesmyslných zájmových fór a skupin, fotek, večírků, výletů atp. a za ty roky spousta.. (aktuálně je to skoro "primární kontaktní údaj", na spoustu lidí jiný nemám) Už je to prolezlé jak sFiňa všude. . Povedlo se jim to no.Uvidím, jak to dopadne, mít exportovaný seznam přátel, neřešil bych nic, od toho jsou zálohy edit: ne, že bych Ti chtěl tu starost přidělávat zpátky, ale úprava přijmení na fotce by šla (já teď řeším, co jim pošlu, ten návod sem pro zajímavost hodím) Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Nechápu proč by měl být zablokovanej držkabůček ve vlákně "Co mě právě naštvalo"?Vždyť je to svým způsobem vysvobození z nechutného mlejnku na tahání osobních dat! Ruku na srdce, kolik z Vás by chodilo sem k Chronomagovi kdyby po Vás chtěl občanku? Ad argument že "to potřebuje firma": Solidní firma má vlastní WWW a nemusí ve své URL dělat reklamu cucákbergovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Ad argument že "to potřebuje firma": Solidní firma má vlastní WWW a nemusí ve své URL dělat reklamu cucákbergovi. kdybys měl obchoďák a byla možnost k němu přibudovat cestu i z další vesnice, udělal bys to, nebo řekl "já mám tam tu jednu z města, to musí stačit?Edit: a pro zajímavost - tohle patří do vlákna Humor, co je možné dodat Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 ... držkabůček .. cucákbergovi. Můžou ještě tyhle věci převzatý z diskusí na Blesku ještě někomu přijít vtipný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Můžou ještě tyhle věci převzatý z diskusí na Blesku ještě někomu přijít vtipný?Me jo, ja nectu Blesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Já čtu na Blesku diskuse, v temných chvilkách, takže se tam taky podívej, tam najdeš těchdle trapností hromady. Budeš se skvěle bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Kdepak, mi staci to co prosakne sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky