Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ti francuzi ma uz pekne s..u. Nielen, ze nevedia ziadny cudzi jazyk, ale ani dokonca nie su ochotni mi predat hodinky a poslat ich mimo francuzska. kua mam 4 adresy po celej EU a ten zabozrut je lenivy napisat na balicek iny stat ako francia. Bodaj by im splesneli vsetky vina, syry a pokapali vsetci slimaci. 

Mu napiš, ať si je strčí do Renaultu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sere mě to bláto a všeobecně stračkovitý terén takřka kdekoli. Večer napucuju boty a štve mě, když jsou za chvíli zaliskané. Stačí když v protisměru projede náklaďák a bláto mám až na střeše auta.

Asi začnu chodit do práce v kanadách... 

ale ty by mě od bláta štvaly taky...

Odkaz ke komentáři

To je taky trochu tvarem. Ta velká broušená exponovaná plocha je magnet na tyhle úrazy. Ingy to měly u napojení řemenu a úplně vidím třeba tu velkou plochu lunety na PP Nautilus, nebo ty broušené megaplochy na AP RO. To musí být na uklidňující tabletku každý den.

Jasně, ale tak o psí zub?

Odkaz ke komentáři

Láká mě tvrdá vrstva černoty na tvrdém jádře, ale když ona ta černá zabije tak krásný tvar pouzdra :( Stejně to pro mě není ještě aktuální.

nividic: Kdepak, jedná se o tohodle mazla(ta 2. fotka je jen pro představu velikosti, protože nemám nikde fotku v podobné póze):

post-11518-0-95537700-1417988675_thumb.jpg

post-11518-0-20617700-1417988867_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

pekny mazlik. ja som mal predchadzajuceho blondina tak ten mal obsesiu hryzt kovove veci /co normalne psa tazko donutis/ a to bol taky hajzel ze vzdy striehol ci sa nieco nebude dat - hodinky mal specialne rad. Raz sa nudil a vylupol z auta zaparkovaneho na dvore EC a poskladal ho do takej plechovej lopticky a s tym sa hral. Ked som to potom pozeral na kamere nevedel som ci sa mi nesniva. ta plechova tabulka mala v sebe diery po zuboch - snad niekde doma by som aj nasiel fotku. Vyzerala ako rozstrielana brokovnicou - Policajti sa na mna pri vymene tak vyznamne pozerali..

Takze psi zub nie je diamant, ale ked havko zatlaci, tak to dava vysledky. A brusene plochy su, ako hovoria kolegovia, uplne peklo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...