Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Afri, ta moje psala, že právě píše seznam. A že mi ho pošle. Psala před hodinou...

Když si vzpomenu jak jsem loni bloudil s A4 po obchodě, není mi dobře.

..ještě žes nikoho nepřejel.. :lol2:  tou a4kou.. :lol2: :lol2:

..jo a naštvalo mě..že mě chodí upozornění na včerejší posty..nechápu.. :(

Upraveno uživatelem bedja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Geometře, tebe se ti telefonisti neptají, jestli můžou mluvit? Na mě jsou pokaždé slušní, prý jestli můžou rušit, tak se jim prostě omluvím, že teď řeším něco důležitějšího a na tohle nemám čas...

Jinak prý je taky dobrá taktika po představení telefonisty bez pozdravu temným hlasem pronést "Všechno podle plánu, jenom těla musím uklidit podle plánu B" a zavěsit - ale to jsem ještě nezkusil.

Ja jsem se jim predstavil jako pohrebni ustav a zeptal se, jestli chteji kremaci hned ci do zeme az zitra a mam uz pul roku klid.Asi si to mezi sebou rekli.

Odkaz ke komentáři

Ale to jo, většinou nebo převážně ano, a když pak řeknou o co jde, a já řeknu, "děkuji, nemám zájem / nechci / nepotřebuji", už to začne. Nevím, že si neušetří ten čas na někoho jiného. Takže mě to prostě přestalo bavit. Přece já mu slušně dám tu šanci mi říct, s čím za mnou jde a pak slušně řeknu, že nechci, tak je na tom něco k nepochopení? Zkusím opravdu ještě ten omyl jak psal ivan_989, to mi přijde slušný a i celkem vtipný.

Aha, to je jiná. Tak to pak nejde jinak než "Řekl jsem jasně, že nemám čas, shohem" a típnout ho, no. Na mě takhle zkoušela nějaká slečna past typu "Vy nechcete ušetřit na elektřině?" Řekl jsem jí, že nechci, a byl klid.

Frostie, taky dobrý!

Odkaz ke komentáři

...

..jo a naštvalo mě..že mě chodí upozornění na včerejší posty..nechápu.. :(

Já to mám dneska stejně. Včera mi upozornění nechodily a dneska to tu na mě řve, i když jsem už všechno přečetl. Ale že by mě to štvalo, to zas ne. Čili to sem vlastně nepatří  :D

Odkaz ke komentáři

Bůh se mnou, manželka mě právě oznámila, že dnes jedeme na velké vánoční nákupy, to nemůžu dát....jednou to přijít muselo :wacko:

:newyear:         mě to čeká dneska  -   hurá do Němec a Polska a zítra na celý den Liberec to bude zase mazec.................to by byly hodinky........ :frusty:  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Tak nás nic takovýho nečeká, všechno máme. Žádný nákupní centra. Jenom ještě potraviny a v pravou chvíli telecí na vídeňáky.

Přesně tak. Navíc vánoce nejsou od toho, aby se vypucoval barák, nakoupily haldy žrádla a chlastu a magořilo se po přecpaných obchodních centrech. Naopak,...   spomalit, oddechnout si, zamyslet se atp.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Navíc vánoce nejsou od toho, aby se vypucoval barák, nakoupily haldy žrádla a chlastu a magořilo se po přecpaných obchodních centrech. Naopak,...   spomalit, oddechnout si, zamyslet se atp.

jo to jo ani my to tak neberem, do němec jezdím každej měsíc tak jako tak na nákupy a Liberec si dám zítra jako oddychovku, dobré jídlo pár kaváren a budu pozorovat lidi jak každoročně blbnou........... :lol2:

doma taky neblbnem, běžně se vyluxuje a utře prach tak jako normálně a jen to cukroví je jaksi navíc a ten stromek v obejváku Ti řekne, že jsou vánoce....... :newyear:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Tak fajn, vem si seznam na týdenní nákup pro pětičlennou rodinu a zkus to jinak.

Nebuď chytlavej. Jsme sice doma jen 4, ale i tak to stačí. Nemluvim o standartnim větším nákupu, ale o tom, co se děje v nákupácích před vánocema obecně. Jako by se každej musel za každou cenu dožrat a zazásobit krámama, když to během roku zřejmě nešlo. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

jo to jo ani my to tak neberem, do němec jezdím každej měsíc tak jako tak na nákupy a Liberec si dám zítra jako oddychovku, dobré jídlo pár kaváren a budu pozorovat lidi jak každoročně blbnou........... :lol2:

doma taky neblbnem, běžně se vyluxuje a utře prach tak jako normálně a jen to cukroví je jaksi navíc a ten stromek v obejváku Ti řekne, že jsou vánoce....... :newyear:

tak to má být  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Nebuď chytlavej. Jsme sice doma jen 4, ale i tak to stačí. Nemluvim o standartnim větším nákupu, ale o tom, co se děje v nákupácích před vánocema obecně. Jako by se každej musel za každou cenu dožrat a zazásobit krámama, když to během roku zřejmě nešlo. 

A proč by se někdo nemohl během Vánoc dožrat věcmi, které si třeba přes rok nedopřeje, potažmo nemůže dopřát?

Upraveno uživatelem Bobisek
Odkaz ke komentáři

Já mám taky doručeno / nedoručeno, ale už víme proč, DPD "se" zkopírovaly čísla dříve doručených zásilek

na nové pro stejné příjemce, takže v tom mají asi fajny hokej. Už mi aspoň na trackingu svítí nová zásilka ale

data předposlední objednávky, takže nějakej progres tam je :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

6.prosince jsem si na www.megaknihy.cz/

objednal tři knížky s vyzvednutím na zásilkovně, idiot. A co byste řekli? Mám je? Ani náhodou. Ve středu mi ti kašpaři napsali že knihy budou vyskladněné, ve čtvrtek, že je přepravují na zásilkovnu, a dneska mi zásilkovna napsala, že očekává moji zásilku. Hledal jsem skrytou kameru a žádnou nenašel. Nakonec jsem dospěl k rozhodnutí, že tahle banda si moje peníze nezaslouží. Fuj, to mě nakrklo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...