Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Samozřejmě, že ne. Ale díky tomu zůstatku těch 50 Kč za vedení účtu platit nemusím, toť vše. Nicméně myslím, že je ti to jasné i bez mého dodatečného vysvětlení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, jasné mi to je, ale je to zajímavý přístup - v podstatě za to, že někomu půjčíš (necháš k dispozici) 15t na rok, ušetříš 600 za rok. Takhle nějak asi vypadá marketing některých bank. A co se s 15 stane za rok při tom směšném úroku na běžném účtu (pokud teda nemohou bejt alespoň na spořícím, což nevím jak má zrovna Era).

Edit: Vypustil jsem jednu asi nesmyslnou větu.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Hele, jasné mi to je, ale je to zajímavý přístup - v podstatě za to, že někomu půjčíš (necháš k dispozici) 15t na rok, ušetříš 600 za rok. Takhle nějak asi vypadá marketing některých bank. A co se s 15 stane za rok při tom směšném úroku na běžném účtu (pokud teda nemohou bejt alespoň na spořícím, což nevím jak má zrovna Era).

Jak by řekl klasik, brečíš dobře, ale na špatným hrobě. Banky jsou bez debaty opruz a nic zadarmo Ti nedají, o tom tady asi s Tebou nikdo polemizovat nebude. Ale abych jim nedal vydělat, tak bych musel mít prachy doma zašitý ve štrozoku a s každou platbou  běhat na poštu a platit poště iks desítek korun za podání poukázky, na což já kašlu a než v tomto případě nechat vydělat poštu, tak raději nechám ty prachy ležet v bance, byť za nulový úrok z běžného účtu. Ale zadarmo za jeho vedení, když tam měsíčně budu v průměru mít těch 15t.

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Lucide, já přeci nebrečím. Tys tady nejdřív přišel se "zadarmo" a teď si to v podstatě uvedl na pravou míru. Takže si myslím, že jsme v podstatě ve shodě. Hádat se nechci, každý má možnost a právo výběru a je to jen na něm a každému bude vyhovovat něco jiného a ano úplně zadara to nikdy nebude, vždycky to bude něco za něco, nebo na úkor něčeho. Mě jenom vadí, když už jsme v tomto vlákně, co si banka a potažmo pak někteří "přesvědčení" klienti představují pod slovem "zadarmo" (a to teď samozřejmě nemám na mysli zrovna Tebe). Nic víc. Jinak na asi erudovanější debatu o bankách tu máme určitě jiné vlákno.

Odkaz ke komentáři

Muzes to dat do ruska, tam Ti to udela pres 10 % rocne, to vzdy zavisi na mire inflace a urokovych sazeb. Samozrejme mit penize v bance je vzdy jedna z nejmene vynosnych moznosti, ale zaroven relativne bezpecna.... Pokud chces mit penize k dispozici, tak se tomu v zasade nevyhnes. 

Odkaz ke komentáři

ČSOB jsou swině svinutý, od kterých jsem utekl a dodnes si vyčítám, že jsem tu jejich sprostotu vydržel tak neuvěřitelně dlouho- evidentně žijí právě z takových blbců jako jsem já.

.. ty jo, tadle causa me docela sokuje, jsem u cobky u leta letouci a asi uz je nacase si prohlidnout vypis... tak nejak jsem furt zastydlej v dobe, kdy 100.- nebo kolik za vedeni uctu je normalka.. :(

Odkaz ke komentáři

Firma, pro kterou externě pracuju (a tato práce generuje asi 50% mých příjmů) se právě dostala do fáze, kdy počet lidí vytvářejících buzeraci, špatnou náladu a nesmyslnou činnost pro činnost převýšil počet lidi vytvářejících fyzické i duševní hodnoty. Poslední kapkou je nový manažer, který je odhodlán veškerou výrobní a vývojovou činnost ve firmě směstnat do tabulek a grafů, a aby to bylo vůbec možné, zrušil jako první věc veškeré individuální dohody zajišťující co nejlepší pracovní podmínky jednotlivým zaměstnancům a kooperantům. Několikrát jsem to už zažil... rovnice je prostá: je li Z > T, = F jde do P. Překlad: Z = zm.di, T = tvůrčí pracovníci, F = firma...

Přijde mi, ze se to bude obecně jen zhoršovat. Snad se mýlím.

Odkaz ke komentáři

Kdyby to mělo zachránit jedinný život!

Nevím, jaká je u vás dopravnísituace, ale většinou do takovýho zákazu vjede zoufalec, co zabloudil a neví, kudy s tou dlouhou obludou ven.

Loni jsem takhle zabloudil na Václaváku - typickej vesničan, přehlídl jsem nějaký zóny, zeptal jsem se prvního MP kudy ven a bylo to za 1000

Známého také chtěli policajti školit,že nemá co v zákazu dělat s návěsem a naloženými cca 20tunama. /nedalo se nikde otočit,proto vjel do zákazu/Nasral se,postavil auto napříč cestou a odcházel od vozidla,nejdřív mu sebrali papíry,chtěli pokutu a nakonec změkli,vše mu vrátili a tvrdili,že příště ho nechají odtáhnout /sice nevím čím,asi vyprošťovacím tankem :-) /.

Odkaz ke komentáři

tvl jako uz zadnej anal?

Čekal jsem, kdo se chytne :)

Dnes jsem se fakt vytočil.

Neskutečné, dcerka jako studentka občas dělá předváděčky zboží v marketch, ale co si ty agentury dovolují...

Dohodnuta byla prezentace zboží 8 h v marketu, pak z nich vypadne na poslední chvíli, ale na poště předtím vyzvednete 15 kg balík se stánkem a vším (před vánoci si tam odstála poctivou frontu), pak si to převezte přes celé město jak chcete (řekněte taťkovi) a pak to odneste zase na poštu a  to pošlete zpět, a nedělejte problémy.  Aniž by viděla nějakou kačku, aniž by ji to předem řekli natož dali do dohody. Tak jsem napsal meila, uvidím, snad má majitel rozum.  B)

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

Firma, pro kterou externě pracuju (a tato práce generuje asi 50% mých příjmů) se právě dostala do fáze, kdy počet lidí vytvářejících buzeraci, špatnou náladu a nesmyslnou činnost pro činnost převýšil počet lidi vytvářejících fyzické i duševní hodnoty. Poslední kapkou je nový manažer, který je odhodlán veškerou výrobní a vývojovou činnost ve firmě směstnat do tabulek a grafů, a aby to bylo vůbec možné, zrušil jako první věc veškeré individuální dohody zajišťující co nejlepší pracovní podmínky jednotlivým zaměstnancům a kooperantům. Několikrát jsem to už zažil... rovnice je prostá: je li Z > T, = F jde do P. Překlad: Z = zm.di, T = tvůrčí pracovníci, F = firma...

Přijde mi, ze se to bude obecně jen zhoršovat. Snad se mýlím.

Prakticky totéž jsem zažil před dvěma lety. Majitel předal firmu svému synovi, který předtím vystudoval vysokou školu managementu a pak své poznatky začal převádět do praxe. Ke každé činnosti chtěl pomalu slohovou práci, proč to je zrovna takto a není to jinak, a za neplnění těchto administrativních povinností začal snižovat odměny. Větší buzeraci si jde asi jen těžko představit. K tomu se připojila tříměsíční splatnost vystavených faktur. Dlouho jsem to nevydržel a spolupráci ukončil.  

Ten vzorec máš pěkný, to si budu pamatovat. 

Upraveno uživatelem Marcus
Odkaz ke komentáři

Kluci prozivam zatim nejhorsi depku ve svem zivote sorry ze to tady tapetuju ale hodte mi pls pozitivni lano diky...

Život je jako řeka, nedá se zastavit = i to nejhorší zůstane za tebou a ty jdeš dál :)

... pokud potřebuješ o všem pokecat, klidně napiš...

Odkaz ke komentáři

:-) dík...kluci je to ok - zrovna jsem na hajzlu a vidím na obálce časopisu od robky článek 'profesionálové radí, jak zářit po celý rok 2015' to mne pobavilo jaxviňa. .. asi to bude článek z návštěvy Pripjati nebo co...

díky za pozitivní ohlasy, jsem se dal do cajku, jede se dál :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...