Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Když to tak čtu, tak ani nevím, co bych dneska vybral za nový auto ... naštěstí mám pořešené alternativy, které mám ověřené. Tyhle nový auta jsou absolutně o ničem, kamarád si koupil OIII RS a odvařenej z toho teda není, čili celkově to jde nějako dolů ... ale tohle je docela síla, "šplouchání ve dveřích" :D ... tvl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevěděl jsem kam s tím. Jestli do vlákna Čím jezdíte, nebo sem a nebo do nového konkurenčního, ale méně ofenzivního vlákna: Vám to nevadí?

Teda k věci. Kolega na firmě se ke mě staví se závadou na rok starém/novém voze Škoda Rapid a říká: ?Víš Jaro, mám takový problém, začala mi děsně šplouchat nafta v nádrži.? Hmm, to jsem měl radost, protože takové špeky mám nejraděj. Dojdu k autu, že do něho vlezu a za jízdy si nádrž poslechnu. Otevřu zadní dveře a bylo jasno. Ve dveřích bylo cca dva a půl litru dešťovky. Odšpuntoval jsem konec těsnící gumy, vodičku vypustil a dveře zase zašpuntoval. Dle vyjádření vedoucího autorizovaného servisu se s konkrétním problémem u Rapidů setkávají a řeší se výměnou výplně dveří. Oprace údajně na celý den. Ták jsem kolegovi zajistil náhradní auto, domluvil si termín opravy a dojel do servisu, že jim káru nechám. Vedoucí měl dovču a garanční technik se mě ptá, jestli si na opravu počkám... Říkám, hoši nedělejte si ze mě p...l, až to bude, tak mi zavolejte. Nene pane, za pět minut vám auto vrátíme... Já to nebudu protahovat. Prostě na počkání vyřízli v těsnící gumě díru a nazdar.

Tak jsem se chtěl zeptat jestli jsou tu i jiní majitelé rapidů se stejnou závadou a jak se problému stavěl jejich servis.

No stress. U Transportérů řešili měkký materiál poloos tak, že snížili výkon motoru v jednotce.

Odkaz ke komentáři

Ono jak říká w. ceptor dá se to aplikovat na všechny auta.A že i u německých či jiných značek narazíš na nepovedený kus.Stejně tak jako s hodinkama.

A platí to i opačně. Máme už 4 roky Peugeota, a nikdy s ním nic nebylo. Až si říkám, co tu proti Francouzům všichni maj...
Odkaz ke komentáři

No stress. U Transportérů řešili měkký materiál poloos tak, že snížili výkon motoru v jednotce.

Taky řešení... :(

Hodně záleží na páníškovi. Mám Oktávku II, která má nahrkáno 540.000km a je použitelná i když bych ji na firmě už rád neviděl. Pak mám tu samou, která má 250.000km a je po smrti. Kromě Škodovek máme VW, MB a Mitsubishi. Nyní testujeme prvního Transita a zatím dobrý. Co vím jistě a bez předsudků, tak u nás v těžkém provozu(stavební firma) se neosvědčila vozidla korejských značek.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se konečně odhodlal převést dřevěnou knihovnu z 2D balení do 3D finálního tvaru. Všechno pasuje a najednou dírka ve dřevě proti pojezdu šuplíku vyvrtaná o 2 mm vedle. Tak jsem to propiloval, přišrouboval a poslední speciální šrubek nemá hlavičku. Samozřejmě ani jeden navíc a normálně ničím nenahraditelný.

Hodinu jsem musel přemýšlet, brousit, pilovat, drátovat, letovat, než jsem to vyřešil.

post-344-0-93581200-1419691872.jpg

Odkaz ke komentáři

Na Štědrý večer k manželky rodičům na Moravu, veliký dům tak je tady i švagr s rodinou. Domluvený týden lyžování, výlety, restaurace prostě paráda zábava. Druhý den po příjezdu já zánět dutin takže antibiotika hlava jako v akváriu a sotva lezu, bych se posr*l

Odkaz ke komentáři

Na Štědrý večer k manželky rodičům na Moravu, veliký dům tak je tady i švagr s rodinou. Domluvený týden lyžování, výlety, restaurace prostě paráda zábava. Druhý den po příjezdu já zánět dutin takže antibiotika hlava jako v akváriu a sotva lezu, bych se posr*l

Hmmmm ...   :wallbash:

Odkaz ke komentáři

U aut trpí lidé předsudky snad ze všeho nejvíc a velmi ochotně šíří moudra typu jedna paní povídala a kamarád má a většina nevychází z žádných vlastních zkušeností. Tím se teď nechci dotknout nikoho zde a ani na nikoho zde to vztahovat, míním to zcela obecně.

Také pravda ,že veškeré zboží je jako spotřební a nic to nevydrží.Samo pokud je pán debil a neumí jezdit,tak nepomůže ani svěcená.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...