Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Fakt? Krobotoviny mám rád :D ... a obsazení se mi zdá taky docela snesitelný :) .

Já mám Krobotoviny taky rád, ale tady jsem fakt nepochopil, proč to vůbec natočil. Je to naprosto o ničem... Vydržel jsem asi půl hodiny, pak jsem najednou zjistil že to vlastně vůbec nesleduju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc rád bych jednou pozval Frantíka s Afričanem na pivo. Určitě bychom společně dokázali diskutovat tak složité věci, jako jsou, drogy, chlast a třeba i lezení po horách. Kdyby v té hospodě náhodou hrála hudba příliš nahlas, s důvěrou bych se obráti na číšníka, aby ztlumil ty otravné decibely..... A protože číšník by byl naprosto vzorý, řekl by: "Samozřejmě pane". A byl by klid. Bohužel, tohle jde v hospodě, ale nikoli (zatím) na Chronomagu.

Odkaz ke komentáři

Moc rád bych jednou pozval Frantíka s Afričanem na pivo. Určitě bychom společně dokázali diskutovat tak složité věci, jako jsou, drogy, chlast a třeba i lezení po horách. Kdyby v té hospodě náhodou hrála hudba příliš nahlas, s důvěrou bych se obráti na číšníka, aby ztlumil ty otravné decibely..... A protože číšník by byl naprosto vzorý, řekl by: "Samozřejmě pane". A byl by klid. Bohužel, tohle jde v hospodě, ale nikoli (zatím) na Chronomagu.

Tož vitaj:-)! Upřímně, fakt si myslíš, že je nutné, aby všichni měli stejný názor na vše? Já se pouze vyjádřil k domněnkám ohledně práce poroty na Lvech, protože je považuju za nesmyslné. Frantova reakce byla, jaká byla. Pokud nechcete, aby na vaše názory někdo reagoval, nebude lepší si psát neveřejně? No flame, vrátil jsem se z Asie a jsem stále v peace & love modu :-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Tož vitaj:-)! Upřímně, fakt si myslíš, že je nutné, aby všichni měli stejný názor na vše? Já se pouze vyjádřil k domněnkám ohledně práce poroty na Lvech, protože je považuju za nesmyslné. Frantova reakce byla, jaká byla. Pokud nechcete, aby na vaše názory někdo reagoval, nebude lepší si psát neveřejně? No flame, vrátil jsem se z Asie a jsem stále v peace & love modu :-).

tak vitaj doma, tak preto som ta tu dlhsie nevidel?

A kde vsade si tam bol - mna to tam tiez vzdy ukludni, takze ta celkom chapem!

:cheers:

Odkaz ke komentáři

tak vitaj doma, tak preto som ta tu dlhsie nevidel?

A kde vsade si tam bol - mna to tam tiez vzdy ukludni, takze ta celkom chapem!

:cheers:

Letos jsme dali skoro tři týdny na Koh Lipe, kam za náma přijeli kamarádi z Malajsie a s těm jsme potom strávili pár dní v Kuala Lumpur. V Malajsii jsme byli poprvé a jsem rád, že jsme tam jeli, je to zase něco jiného. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Letos jsme dali skoro tři týdny na Koh Lipe, kam za náma přijeli kamarádi z Malajsie a s těm jsme potom strávili pár dní v Kuala Lumpur. V Malajsii jsme byli poprvé a jsem rád, že jsme tam jeli, je to zase něco jiného. 

ja som tam bol dva krat, raz tak rodinne aj s dcerou a priatelkou - super zazitky, jedla.... tak to bude tazke sa aklimatizovat!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...