Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 V 22. 2. 2015 v 21:08, McStinger napsal: V KL sa oplatí ísť na televíznu vežu. Všetci sa hrabú na dvojičky, ale z nej je lepší výhľad než z dvojičiek a tiež je z nej výhľad aj na dvojičky samotné. Ešte sa oplatia jaskyne Batu, ideálne keď je tam nejaký sviatok, termín by poradili domáci. Malajzia má dobré ovocné trhy, ak človek cestuje, oplatí sa zastaviť. Bangkok moc nemusím, ale za mňa zaujímavejší, než KL.ono to kazde mesto, krajina a kuchyna ma to svoje a netreba to asi ani nejako porovnavat, skor prezit a vychutnavat si to... TV vezu som nemal moznost skusit, snad este bude moznost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Kloubik aj mne sa smeju. A pri tom info co robi nsa s mailovou i hlasovou komunikaciou je verejne a oficialne. Kazdy ale nech sa zariadi ako chce. Ja napr. konto na fb g+ a podobnych toxickych stokach nemam a nikdy mat nebudem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 V 22. 2. 2015 v 21:24, maxigabrielg napsal: ono to kazde mesto, krajina a kuchyna ma to svoje a netreba to asi ani nejako porovnavat, skor prezit a vychutnavat si to... Ale áno, súhlasím. Mne sa v KL páčilo. Iba som si neodpustil drobné porovnanie pre tých, čo by sa rozhodovali pre jedno z týchto miest. V 22. 2. 2015 v 21:24, ivan_989 napsal: Kloubik aj mne sa smeju. A pri tom info co robi nsa s mailovou i hlasovou komunikaciou je verejne a oficialne. Kazdy ale nech sa zariadi ako chce. Ja napr. konto na fb g+ a podobnych toxickych stokach nemam a nikdy mat nebudem. Na túto tému je zbytočné sa tu baviť, ak človek nechce byť za obeť konšpiračných teórií. Lebo miestna predstava o sledovaní končí u nejakého mukla, ktorý trávi svoju pracovnú dobu sosaním žbrndy z automatu a čítaním našich mailov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokob Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Sleduje tu niekto oscary 2015? Mate nejaky tip na stream? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 22. 2. 2015 v 21:24, ivan_989 napsal: Kloubik aj mne sa smeju. A pri tom info co robi nsa s mailovou i hlasovou komunikaciou je verejne a oficialne. Kazdy ale nech sa zariadi ako chce. Ja napr. konto na fb g+ a podobnych toxickych stokach nemam a nikdy mat nebudem.Hlavne ze mas fon od apple a si vyteseny ze zijes v anonymite a spokojne si prdis pod perinou mysliac si ze o tom nikto nevie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 22. 2. 2015 v 21:08, McStinger napsal: V KL sa oplatí ísť na televíznu vežu. Všetci sa hrabú na dvojičky, ale z nej je lepší výhľad než z dvojičiek a tiež je z nej výhľad aj na dvojičky samotné. Ešte sa oplatia jaskyne Batu, ideálne keď je tam nejaký sviatok, termín by poradili domáci. Malajzia má dobré ovocné trhy, ak človek cestuje, oplatí sa zastaviť. Bangkok moc nemusím, ale za mňa zaujímavejší, než KL.Jo, na věži jsme byli, Batu caves budou příště, vím o nich, letos to už nevyšlo. Já Bangkok miluju, ale tohle bylo taky fajn, mnohem klidnější, prostě jiné. V 22. 2. 2015 v 21:20, maxigabrielg napsal: raz som bol na F1 a ten turisticky vylet KLmne jedla a cistota velmi sadli ( po Bangkoku a Yomtien), samozrejme klasicke Petronas towers sme si tiez uzivalitie domace jedla, to ti zavidim... to som zazil v Kambodzi ( tiez u rodinnych znamych, super skusenost!) a tu aklimatizaciu som nemyslel ako casove pasmo, ale ako navrat do tohoto sveta Vracím se velmi pomalu. Přivezli jsme si bednu ovoce a jiného žrádla, takže teprve včera padlo poslední žluté mango se sticky rice, pár dní home office, v přehrávači thajský pop :-))) a tak různě si ten návrat zpříjemňuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Long, Prim Steel a Debil Koupil jsem si minulý týden hodinky, prý dobrý stav , také jsem je vlastně potřeboval, jelikož mám ty samé s nápisem Prim sport.Abych to zkrátil, prodávající byl docela príma člověk, který mi dokonce i popsal historii hodinek a to je to co mám rád, tu historii, tu přidanou hodnotu.) a svatosvatě slíbil, že přiloží dílky, který z tahu sundali v hodinářství. V pátek večer doma ve schránce lístek ( také jak jinak), ale tentokrát opravdu nikdo doma nebyl. Dnes ráno natěšený mažu na poštu, jsem tam druhý ! Lístek občanka, kecy, kecy a hodinky jsou venku z obálky.?:-)Říkám si nasadím si je až venku ať nejsem jako trapka na poště. Jdu na metro, je to do práce rychlejší a když mohu tak s ním jedu.Třetí, čvrtá stanice pryč, říkám si nastal ten čas. Hodinky vyndám z kapsy a dávám si je na ruku. A více to co ? Nešly mi tam, byl zkrácený tah přesně tak, jak říkal prodávající. Ještě že mi ten pán poslal ty sundané články tahu.KONEC, jak jsem psal jsem debil !!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsem na Smíchovském nádraží a články jsou vyhozené i s obálkou na Stodůlkách v koši vedle pošty. No jel jsem tam, co taky jiného ?Koš nebyl vyvezený. "Jen" jsem se probral kupou šlupek od banánů a igelitovými sáčky neznámých obsahů, včetně doufám jen psích exkrementů.Neřekli by jste, jak hluboko a čím, může být zaházená zmuchlaná obálka od hodinek s mojím článkem za 45 minut !!! TOHLE BYCH VÁM NEPŘÁL !!! DEBIL Fajn den kluci:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toryco Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Měl jsi celkem kliku, že to v tom koši ještě bylo. Bezďáků a jiných divných existencí se tam kolem motá dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Longu, konec dobrý všechno dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Ano, ale furt jsem koukal okolo jestli nejde kolem někdo koho znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Měl sis nechat vyfotit dokumentační foto. Dobrý třeba na péefku .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 (upraveno) V 23. 2. 2015 v 12:22, Toryco napsal: Měl jsi celkem kliku, že to v tom koši ještě bylo. Bezďáků a jiných divných existencí se tam kolem motá dostNo, motá, jen mě nikdy nenapadlo, že některý ty existence tam lov?j dílek k tahu Jinak - mě naštvala ztracená/ukradená občanka, jejíž nepřítomnost jsem zjistil cca po týdnu (prostě jsem jí nepotřeboval). Docela bezesná noc, už jsem viděl ty auta na leasing, dluhy a dům prodaný na notářskou plnou moc... těsně než jsem to šel ráno nahlásit, tak se našla v krabici s hračkami. Děti viděly kartičku s obrázkem tatínka, sbalily jí a přidaly k pokladům. Uff. Nicméně jsem si uv?domil, jak moc špatná je doba i systém. Upraveno 23. února 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 23. 2. 2015 v 12:15, long napsal: Long, Prim Steel a Debil Koupil jsem si minulý týden hodinky, prý dobrý stav , také jsem je vlastně potřeboval, jelikož mám ty samé s nápisem Prim sport.Abych to zkrátil, prodávající byl docela príma člověk, který mi dokonce i popsal historii hodinek a to je to co mám rád, tu historii, tu přidanou hodnotu.) a svatosvatě slíbil, že přiloží dílky, který z tahu sundali v hodinářství. V pátek večer doma ve schránce lístek ( také jak jinak), ale tentokrát opravdu nikdo doma nebyl. Dnes ráno natěšený mažu na poštu, jsem tam druhý ! Lístek občanka, kecy, kecy a hodinky jsou venku z obálky.?:-)Říkám si nasadím si je až venku ať nejsem jako trapka na poště. Jdu na metro, je to do práce rychlejší a když mohu tak s ním jedu.Třetí, čvrtá stanice pryč, říkám si nastal ten čas. Hodinky vyndám z kapsy a dávám si je na ruku. A více to co ? Nešly mi tam, byl zkrácený tah přesně tak, jak říkal prodávající. Ještě že mi ten pán poslal ty sundané články tahu.KONEC, jak jsem psal jsem debil !!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsem na Smíchovském nádraží a články jsou vyhozené i s obálkou na Stodůlkách v koši vedle pošty. No jel jsem tam, co taky jiného ?Koš nebyl vyvezený. "Jen" jsem se probral kupou šlupek od banánů a igelitovými sáčky neznámých obsahů, včetně doufám jen psích exkrementů.Neřekli by jste, jak hluboko a čím, může být zaházená zmuchlaná obálka od hodinek s mojím článkem za 45 minut !!! TOHLE BYCH VÁM NEPŘÁL !!! DEBIL Fajn den kluci:-) Vím, že to je hnusné, ale já jsem se fakt pořádně zasmál, když jsem si tu situaci představil, jak se tam hrabeš v koši, úžasný příběh, díky ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 23. 2. 2015 v 12:15, long napsal: Long, Prim Steel a Debil, který mi dokonce i popsal historii hodinek a to je to co mám rád, tu historii, tu přidanou hodnotu.)No vidíš jak jsi jim vylepšil historii tu přidanou hodnotu Hlavně, že to dobře dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 23. 2. 2015 v 12:15, long napsal: Long, Prim Steel a Debil Koupil jsem si minulý týden hodinky, prý dobrý stav , také jsem je vlastně potřeboval, jelikož mám ty samé s nápisem Prim sport.Abych to zkrátil, prodávající byl docela príma člověk, který mi dokonce i popsal historii hodinek a to je to co mám rád, tu historii, tu přidanou hodnotu.) a svatosvatě slíbil, že přiloží dílky, který z tahu sundali v hodinářství. V pátek večer doma ve schránce lístek ( také jak jinak), ale tentokrát opravdu nikdo doma nebyl. Dnes ráno natěšený mažu na poštu, jsem tam druhý ! Lístek občanka, kecy, kecy a hodinky jsou venku z obálky.?:-)Říkám si nasadím si je až venku ať nejsem jako trapka na poště. Jdu na metro, je to do práce rychlejší a když mohu tak s ním jedu.Třetí, čvrtá stanice pryč, říkám si nastal ten čas. Hodinky vyndám z kapsy a dávám si je na ruku. A více to co ? Nešly mi tam, byl zkrácený tah přesně tak, jak říkal prodávající. Ještě že mi ten pán poslal ty sundané články tahu.KONEC, jak jsem psal jsem debil !!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsem na Smíchovském nádraží a články jsou vyhozené i s obálkou na Stodůlkách v koši vedle pošty. No jel jsem tam, co taky jiného ?Koš nebyl vyvezený. "Jen" jsem se probral kupou šlupek od banánů a igelitovými sáčky neznámých obsahů, včetně doufám jen psích exkrementů.Neřekli by jste, jak hluboko a čím, může být zaházená zmuchlaná obálka od hodinek s mojím článkem za 45 minut !!! TOHLE BYCH VÁM NEPŘÁL !!! DEBIL Fajn den kluci:-)Míro !!! Vylepšil jsi mi den. Díky- mám Tě rád !!! Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 23. 2. 2015 v 12:15, long napsal: ............Koš nebyl vyvezený. "Jen" jsem se probral kupou šlupek od banánů a igelitovými sáčky neznámých obsahů, včetně doufám jen psích exkrementů.Neřekli by jste, jak hluboko a čím, může být zaházená zmuchlaná obálka od hodinek s mojím článkem za 45 minut !!! ..................... Svět se v prdel vobrací, prodavač diamantů a hrabe se ve vodpadkovým koši...............to až budu vyprávět, to mi nikdo neuvěří...... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 23. 2. 2015 v 14:42, straspol napsal: Míro !!! Vylepšil jsi mi den. Díky- mám Tě rád !!! Tom To mělo býti ehm jaksi dvoubodové varování a ponaučení pro ostatní :-) Bod 1 Dávejte si bacha co vyhazaujete, kam to vyhazujete a kam potom jedeteBod 2 Ten frajer co je u vás před barákem v popelnici může být někdo z Chronomagu tak mu pomozte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 23. 2. 2015 v 15:16, mondeo2 napsal: Svět se v p...l vobrací, prodavač diamantů a hrabe se ve vodpadkovým koši...............to až budu vyprávět, to mi nikdo neuvěří...... :lol: Na tebe sem čekal, nezapomeň že jsme stejně mladý, tak jen aby jsi věděl co Tě čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 (upraveno) V 23. 2. 2015 v 15:20, long napsal: Na tebe sem čekal, nezapomeň že jsme stejně mladý, tak jen aby jsi věděl co Tě čeká Nech bejt, jsem tam byl už taky a ještě k tomu ve velkým kontejneru. Někam jsem tenkrát jel, a před autem jsem si říkal vysypu popelník a pojedu ( to jsem ještě v autě kouřil teď už ne) no a asi po půl kilometru jsem jsi všimnul, že mám v autě místo popelníku jen prázdnou díru. Jsem ho tam prostě hodil a odjel. No nic moc, poloprázdnej hlubokej kontejner a já v bílý košili ..........hádej jestli jsem se šel pak převlíknout....... a to nemluvím o tom, jak jsem se švagrem před dvěmi lety na druhý svátek vánoční prolejzal a prohraboval asi osum narvaných kontejnerů u nich na sídlišti kam vyhodil krabičku v který dal tý svý k vánocům deset tísíc aby si pro sebe něco koupila. A v domění, že si zní ty prachy vytáhla krabičku vzal a vyhodil i s bednou plnou papírů vod dárků a kuchyňskýho odpadu............super..........našli jsme to. Totiž to ticho mezi nimi když jsme tam přišli na návštěvu bylo fakt brutální, že jsem šel dobrovolně hledat....... Upraveno 23. února 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 23. 2. 2015 v 12:15, long napsal: Long, Prim Steel a Debil Koupil jsem si minulý týden hodinky, prý dobrý stav , také jsem je vlastně potřeboval, jelikož mám ty samé s nápisem Prim sport.Abych to zkrátil, prodávající byl docela príma člověk, který mi dokonce i popsal historii hodinek a to je to co mám rád, tu historii, tu přidanou hodnotu.) a svatosvatě slíbil, že přiloží dílky, který z tahu sundali v hodinářství. V pátek večer doma ve schránce lístek ( také jak jinak), ale tentokrát opravdu nikdo doma nebyl. Dnes ráno natěšený mažu na poštu, jsem tam druhý ! Lístek občanka, kecy, kecy a hodinky jsou venku z obálky.?:-)Říkám si nasadím si je až venku ať nejsem jako trapka na poště. Jdu na metro, je to do práce rychlejší a když mohu tak s ním jedu.Třetí, čvrtá stanice pryč, říkám si nastal ten čas. Hodinky vyndám z kapsy a dávám si je na ruku. A více to co ? Nešly mi tam, byl zkrácený tah přesně tak, jak říkal prodávající. Ještě že mi ten pán poslal ty sundané články tahu.KONEC, jak jsem psal jsem debil !!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsem na Smíchovském nádraží a články jsou vyhozené i s obálkou na Stodůlkách v koši vedle pošty. No jel jsem tam, co taky jiného ?Koš nebyl vyvezený. "Jen" jsem se probral kupou šlupek od banánů a igelitovými sáčky neznámých obsahů, včetně doufám jen psích exkrementů.Neřekli by jste, jak hluboko a čím, může být zaházená zmuchlaná obálka od hodinek s mojím článkem za 45 minut !!! TOHLE BYCH VÁM NEPŘÁL !!! DEBIL Fajn den kluci:-) Díky kámo! Proslunil jsi mi večer. Samozřejmě tě upřímně lituji a gratuluji k dobrému konci, ale stejně mi stříkají slzy z očí smíchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky