KFL Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Po roce, kdy se mi to vali na disku, jsme si pustili serial Helix. Prvni dvoudil desnej, nemam moc rad "horory", pulku toho jsem se radsi nedival. A pak jsem se podival na Wiki a zjistil, ze krome strasidelnyho vizualu je to jeste navic desna pic...na. To me tak vytocilo, ze mam zkazenej i ten chatrnej zazitek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Včera hezká hláška od České pošty: "Příprava zásilky k doručení - pokus o doručení neuskutečněn z technických důvodů na straně České pošty." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Že jsem prošvihl důležitou aukci ani ne o minutu. Bych si nafackoval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Po roce, kdy se mi to vali na disku, jsme si pustili serial Helix. My si pustili House of Cards a zatím dobrý :-) Vcelku doporučuju, Kevin je super a Robin Wright je kočka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 My si pustili House of Cards a zatím dobrý :-) Vcelku doporučuju, Kevin je super a Robin Wright je kočka!HoC sledujeme, aktuálně novou (třetí) sérii . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Že jsem prošvihl důležitou aukci ani ne o minutu. Bych si nafackoval! Ber to tak, že jsi ušetřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Ber to tak, že jsi ušetřil... Jojo, to mi taky pomáhá, když se do podobných situací dostanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 PPL, ktery se vymlouva na to, ze me nemohli zastihnout ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 HoC sledujeme, aktuálně novou (třetí) sérii . Dal jsem asi 5 dilu zatim a prijde mi to o dost slabsi nez predchozi 1 a 2 serie. Takovy roztahany, nezajimavy, jedine na co jsem zvedavej je co vymysli Doug Stamper a jestli pujde proti Frankovi nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Dal jsem asi 5 dilu zatim a prijde mi to o dost slabsi nez predchozi 1 a 2 serie. Takovy roztahany, nezajimavy, jedine na co jsem zvedavej je co vymysli Doug Stamper a jestli pujde proti Frankovi nebo ne.My jsme zatím u 3. dílu. Je to pomalejší, není to tak "vtipný" a je to temnější. Na druhou stranu díl s Petrovem mi přišel bezvadnej. Jednička byla super, dvojka malinko překombinovaná a zkratkovitá, tak uvidíme, s čím se partička vytasí. Ad Doug - myslím, že to ještě bude zajímavý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Zatraceny stavkujici norkove a zpozdenej let o 4 hodiny... Pokud to vubec poleti grrrrrrr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Den blbec, ráno mě spadl pětikilovej čep na nohu, pak mě skřípli ruku u dveří a teď jsem se přes druhou vzal gumovou palicí. Seru na to a mířím do lesa rozmlouvat se zvířaty .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Chudáci zvířata.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 A objímat stromy Takový jeden už tu byl a kam to až dotáhl /ano Miloš/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) afri na hrad Upraveno 4. března 2015 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 ciwe...Miloš zejtra míří k nám...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Tak ho moc neožerte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 afri na hrad Pak až teprve bude důvod ty GMTčka přeleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Hnedle mě je lépe kluci Jinak gougy si mě připomněl, doma zásadně nenosím leštěnky, protože tam mám nejvíc úrazů s hodinkami, no a včera mě otrnulo, říkám si, co se může stát. Vzal Breitlingy, došel do koupelny, chci zavřít okno a štrejch o debilní kachličky. No a vnitřní kroužek pěkně jeblej, no paráda, tak jsem se vrátil a hodinky dal zpátky do skříňky, dojebaný jak kdybych se vrátil z Everestu Bych si ruce zlomil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Hnedle mě je lépe kluci Jinak gougy si mě připomněl, doma zásadně nenosím leštěnky, protože tam mám nejvíc úrazů s hodinkami, no a včera mě otrnulo, říkám si, co se může stát. Vzal Breitlingy, došel do koupelny, chci zavřít okno a štrejch o debilní kachličky. No a vnitřní kroužek pěkně jeblej, no paráda, tak jsem se vrátil a hodinky dal zpátky do skříňky, dojebaný jak kdybych se vrátil z Everestu Bych si ruce zlomil...Já skoro zapomněl, že Ty budeš nejdřív primátor Prahy, ti už maj sponzoring výletů na hory prošláplej :D až později ten prezident.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky