Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Po roce, kdy se mi to vali na disku, jsme si pustili serial Helix. Prvni dvoudil desnej, nemam moc rad "horory", pulku toho jsem se radsi nedival. A pak jsem se podival na Wiki a zjistil, ze krome strasidelnyho vizualu je to jeste navic desna pic...na. To me tak vytocilo, ze mam zkazenej i ten chatrnej zazitek :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HoC sledujeme, aktuálně novou (třetí) sérii :).

Dal jsem asi 5 dilu zatim a prijde mi to o dost slabsi nez predchozi 1 a 2 serie. Takovy roztahany, nezajimavy, jedine na co jsem zvedavej je co vymysli Doug Stamper a jestli pujde proti Frankovi nebo ne.

Odkaz ke komentáři

Dal jsem asi 5 dilu zatim a prijde mi to o dost slabsi nez predchozi 1 a 2 serie. Takovy roztahany, nezajimavy, jedine na co jsem zvedavej je co vymysli Doug Stamper a jestli pujde proti Frankovi nebo ne.

My jsme zatím u 3. dílu. Je to pomalejší, není to tak "vtipný" a je to temnější. Na druhou stranu díl s Petrovem mi přišel bezvadnej.

Jednička byla super, dvojka malinko překombinovaná a zkratkovitá, tak uvidíme, s čím se partička vytasí.

Ad Doug - myslím, že to ještě bude zajímavý :).

Odkaz ke komentáři

Hnedle mě je lépe kluci :smoke: Jinak gougy si mě připomněl, doma zásadně nenosím leštěnky, protože tam mám nejvíc úrazů s hodinkami, no a včera mě otrnulo, říkám si, co se může stát. Vzal Breitlingy, došel do koupelny, chci zavřít okno a štrejch o debilní kachličky. No a vnitřní kroužek pěkně jeblej, no paráda, tak jsem se vrátil a hodinky dal zpátky do skříňky, dojebaný jak kdybych se vrátil z Everestu  :lol2: Bych si ruce zlomil...

Odkaz ke komentáři

Hnedle mě je lépe kluci :smoke: Jinak gougy si mě připomněl, doma zásadně nenosím leštěnky, protože tam mám nejvíc úrazů s hodinkami, no a včera mě otrnulo, říkám si, co se může stát. Vzal Breitlingy, došel do koupelny, chci zavřít okno a štrejch o debilní kachličky. No a vnitřní kroužek pěkně jeblej, no paráda, tak jsem se vrátil a hodinky dal zpátky do skříňky, dojebaný jak kdybych se vrátil z Everestu  :lol2: Bych si ruce zlomil...

Já skoro zapomněl, že Ty budeš nejdřív primátor Prahy, ti už maj sponzoring výletů na hory prošláplej :D :D až později ten prezident..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...