Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Promiň, asi jsem blbej.

Tak to nemyslím. Přišlo mi že hledáš záminku pro flejm v tom jaký je můj názor na dnešní dění v Brně.

Nelíbí se mi to a vadí mi to.

Podrobnější své názory na extrémní pravici / hipíky / cikány / pořádkové složky si nechám pro sebe, jsem si skoro jistej že by to flejm vyvolat mohlo a to já nechci. Zastávám názor že si to můžeme povykládat v hospodě u piva, ale na fóru nee. Jednak respekt k fóru a taky nevím kdo sedí naproti mě - nemyšleno proti tobě :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to nemyslím. Přišlo mi že hledáš záminku pro flejm v tom jaký je můj názor na dnešní dění v Brně.

Nelíbí se mi to a vadí mi to.

Podrobnější své názory na extrémní pravici / hipíky / cikány / pořádkové složky si nechám pro sebe, jsem si skoro jistej že by to flejm vyvolat mohlo a to já nechci. Zastávám názor že si to můžeme povykládat v hospodě u piva, ale na fóru nee. Jednak respekt k fóru a taky nevím kdo sedí naproti mě - nemyšleno proti tobě :cheers:

Máš naprostou pravdu. Také se mi to nelíbí. Ten článek je zbytečně senzacechtivý. Celé by se to přece napsat daleko jednodušeji a věcněji. Například:

Skupina osob X si chtěla užít prvomájovou taškařici. Proto si v souladu se zákonem objednala nějakou tu trasu po nějaký čas. Když na ni dle rozvrhu vyrazila, aniž by dělala zbytečný bordel, kde se vzala, tu se vzala, objevila se skupina osob Y, která tam neměla co dělat. Skupina Y se snažila skupině X její taškařici překazit způsobem, který v rámci fair - play není povolen. Policie byla zcela výjimečně na svém místě, a některým osobám ze skupiny Y dala po držce. Nazdar, konec. Kde je problém?

Odkaz ke komentáři

Sibir: To je taky trochu prirozena provozni slepota. Bezne veci se stanou normalni, vytvori standard, clovek to prestane vnimat. Mozna, kdybys zil treba rok v Dansku, tak bys mozna treba zjistil, jak ses zklidnil, uvolnil, to chce nejaky cas se na ten jiny pristup k pohybu na cestach naladit. A pak bys treba daleko silneji citil, jak je to jine, kdyz jedes po ceste mezi Melnikem a Slanym ve srovnani s cestou s Kodane do Kaludborgu, kterou jsem casto jezdil a kde se po chvili pristihnes, ze mas vyhlidkovou jizdu a kochas se jak Hrusinsky a v aute vladne pohoda. Ja ten rozdil vnimam. Ale jak jsem psal, zlepsuje se to. Taky by hodne mohli povidat silnicni cyklisti o tom, jak bezpecne se citi v Nemecku a jak bezpecne se citi na cestach v Cesku.

Přesně! není co dodat....kochat se tady jízdou a krásnou českou krajinou jde zcela výjimečně....a já bych byl tak rád, aby to bylo běžné, si řízení užít a ne zestárnout z cesty po D1 o rok za dvě hodiny :)

Upraveno uživatelem M10
Odkaz ke komentáři

Máš naprostou pravdu. Také se mi to nelíbí. Ten článek je zbytečně senzacechtivý. Celé by se to přece napsat daleko jednodušeji a věcněji. Například:

Skupina osob X si chtěla užít prvomájovou taškařici. Proto si v souladu se zákonem objednala nějakou tu trasu po nějaký čas. Když na ni dle rozvrhu vyrazila, aniž by dělala zbytečný bordel, kde se vzala, tu se vzala, objevila se skupina osob Y, která tam neměla co dělat. Skupina Y se snažila skupině X její taškařici překazit způsobem, který v rámci fair - play není povolen. Policie byla zcela výjimečně na svém místě, a některým osobám ze skupiny Y dala po držce. Nazdar, konec. Kde je problém?

????? ???? !

Odkaz ke komentáři

Mladej se vrtal v mobilu (jasně tati, sice vůbec nevím co to je ten firmware, ale upgrade z Jelly Bean na KitKat přece dám levou zadní) a teď tady fňuká, že má místo mobilu drahé těžítko na papíry ...  hrdina

když voni jsou strašně rychlí a sebevědomí.............to znám, mám to taky za sebou........

Odkaz ke komentáři

krasne receno :) uz mas naky rolady?

Odkaz ke komentáři

Sibir: To je taky trochu prirozena provozni slepota. Bezne veci se stanou normalni, vytvori standard, clovek to prestane vnimat. Mozna, kdybys zil treba rok v Dansku, tak bys mozna treba zjistil, jak ses zklidnil, uvolnil, to chce nejaky cas se na ten jiny pristup k pohybu na cestach naladit. A pak bys treba daleko silneji citil, jak je to jine, kdyz jedes po ceste mezi Melnikem a Slanym ve srovnani s cestou s Kodane do Kaludborgu, kterou jsem casto jezdil a kde se po chvili pristihnes, ze mas vyhlidkovou jizdu a kochas se jak Hrusinsky a v aute vladne pohoda. Ja ten rozdil vnimam. Ale jak jsem psal, zlepsuje se to. Taky by hodne mohli povidat silnicni cyklisti o tom, jak bezpecne se citi v Nemecku a jak bezpecne se citi na cestach v Cesku.

My jsme dneska jeli z Prahy do Nymburka. Všude klid, v autě pohoda, jeli jsme po vedlejších silnicích a kochali jsme se jak Hrušinský v tom filmu. A večer cestou zpět to samý...

Ono je to taky hodně o psychyce a naučených (přijatých) vzorcích uvažování: POZOR, jsem v Čechách, měl bych se cítit ohroženě! POZOR, jsem na Západě, tady jsou lidi víc v pohodě, budu tedy i já v pohodě. A setkám-li se tu se stejným negativním jevem jako na Východě, jsem tolerantnější, protože je to jistě ojedinělé...

Odkaz ke komentáři

No, uz to nechame. Jen si proste nevzpominam, kdy by se mi nekdo mimo CR na dalnici nalepil na kufr s pustenym levym blinkrem, kdyz mam vpravo kamion. Uz to nechci dale rozmazavat. Hodne lidi tady je presvedceno, ze se v CR a Polsku jezdi proste stejne ohleduplne a neagresivne, jako na zapad od Chebu. Ja si to nemyslim. Howg. 

A jinak me dneska nenastvalo nic. Abych nebyl OT. mozna trochu ten nas treti najezd, to bylo primo do betonu. 

Odkaz ke komentáři

No jo, co jim zbývá, když mají denní limity pokut. Když nebudou plnit, tak pápá...

tomu neverim. tohle prece nemuze byt ani oficialni, ani neof?cialni pokyn, nebo prikaz... naposled jsem dostal 100 czk za nezapnute bezpecnostni pasy, to by se chudaci asi nabehali, kdyby nejake "povinne denni trzby" shaneli po stokorune.. navic, neumim si predstavit, ze by prijem z pokut nejakym zpusobem koncil v policejni kase a pak se z toho treba rozdelovaly premie..? :) a nebo se uspesnost oddeleni merila vybranou castkou.. to by prece bylo v primem rozporu s poslanim "pomahat a chranit" :)

Odkaz ke komentáři

krasne receno :) uz mas naky rolady?

Děkuji. Snažil jsem se v minovém poli ideologií a dobrých úmyslů (které vedou většinou do pekla) našlapovat obezřetně. Rolby zatím na ruce nejsou, ale ve středu  mi Kamil přivezl dárek z východního Německa ..... Zkus kouknout na sraz DSPBCh :-)

Odkaz ke komentáři

Nejsem si jist.

Většina těch kluků ale má rodinu a závazky a pokud chtějí dostat normální výplatu, tak pod tlakem musí donést každý měsíc odpovídající počet pokut. Pak se slabší z nich, co to psychicky nezvládají, chovají tak, jak se chovají a dělají to, co je jim vyčítáno...

On je někdo nutí, aby dělali to co dělají? Nemaj možnost volby, nemůžou si najít jiné zaměstnání? To je jako by kňučela šlapka, že musí dneska uspokojit pět Jardů...

Na to je lehká rada. Až tě příště nějaký příslušník kvůli přestupku zastaví, zeptej se ho...

Nemusí nikam chodit. Ať se přihlásí. Máme jich bez měšťáků 40000, takže i zde jsou v hojném počtu. 

Odkaz ke komentáři

Spousta lidí, včetně mě, se snaží překračovat rychlost o max. 20, což se dá ještě ukecat. Až bude limit 150, budou jezdit 170,

a to už je na české dálnice IMHO dost.

Jo, mimochodem, rozdíl mezi 130 a 150 činí závratných 37 sekund na každých ujetých 10 km. To budou časové úspory!

Tady nejde o časové úspory, ale o požitek a o to, že to frčí. :-)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...