Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 21:13, nickolas napsal:

Ja jsem si myslel, ze jsou fungl...

Edit: bud jsem to prehlid,Nebo to tam nebylo. Kazdopadne to neni neresitelny. Jasny nasere to, zbytecne otevirat nove hodinky atd.

no to jo. A je jasny co jedineho teď vidím když se podívám na hodinky, že? :(
Odesláno (upraveno)
  V 14. 8. 2015 v 11:13, organic napsal:

Dneska jsem asi po roce cestoval do práce mastnou tyčí a když jsem se díval kolem na děvčata v titěrných lehkých šatičkách a kraťáskách, tak mě docela naštvala předpověď počasí. Ale zas všechno zlé je k něčemu dobré...

Buď rád že je to jen občasný. Já jsem asi 2 měsíce v nové práci a tak 70 % zaměstnanců jsou mladý holky, bělošky, Asiatky, mix všeho možného (velká oděvní firma). Některý jsou fakt neskutečný. Prvních pár týdnů jsem si říkal jak je to super a jak jsem si polepšil z předchozí firmy kde to byl důchodák. Ale normálně to začíná být peklo, to se fakt nedá každý den.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)
  V 14. 8. 2015 v 21:16, Jettero napsal:

Satanovy játra, si nenech kazit radost prkotinou. Pošli je do Chronoshopu a hotovo. Vytrhnou Ti chlup a je to.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 21:16, Jettero napsal:

Tak je jasny, ze to musi ven, o tom zadna. Je skoda, ze u "novych" hodinek a hned cos je koupil, ale resit se to da...i kdyz to kazi radost. Nevim, byl bych taky nasranej....
Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 21:25, nickolas napsal:

Tak je jasny, ze to musi ven, o tom zadna. Je skoda, ze u "novych" hodinek a hned cos je koupil, ale resit se to da...i kdyz to kazi radost. Nevim, byl bych taky nasranej....

Spíš uvažuju o tom, že něco slevním a prodám je někomu kdo to má do Prahy kousek a může to tam udělat osobně.

Odesláno
  V 14. 8. 2015 v 22:09, Jettero napsal:

Spíš uvažuju o tom, že něco slevním a prodám je někomu kdo to má do Prahy kousek a může to tam udělat osobně.

Jestli to nemuzes zkousnout a nejsi schopen to nechat vyndat, vrat je prodavajicimu. Prodavat, to mi prijde jako echt kokotina...
Odesláno (upraveno)
  V 15. 8. 2015 v 6:43, nickolas napsal:

Jestli to nemuzes zkousnout a nejsi schopen to nechat vyndat, vrat je prodavajicimu. Prodavat, to mi prijde jako echt kokotina...

No to asi nepůjde, jelikož leon je prodával z důvodu manželčina špatného postoje k novým hodinkám.

Takže nepředpokládám, že by je vzal zpět.

Sibirnaya: asi to tak dopadne no :/

Upraveno uživatelem Jettero
Odesláno

Promšekal jsem v zimě nákup lístků na poslední turné U2(celý se vyprodalo za 4 hodiny) a ted to řeším s překupníkama a nemůžu sehnat něco slušnýho.Jako za 8 litrů lupen někam nahoru 80 metrů od podia mě nebere.

Odesláno

Nenaštvalo, nespěchám na to, ale....

V neděli jsem objednal na Tiebar nějaké kravaty. K ceně mi připočetli dopravné, ale i clo a daň (tax&duties). OK. A teď sledujte ten cvrkot (v US ano), myslím ten u nás...

Ve středu ve dvě v noci byla zásilka v ČR, a od té doby co? No govno... :shit: ....(ve středu po mně chtěli vyplnit papíry že mi to vyclí.......!, obratem hned ráno posláno).

Ještě včera tam svítilo doručení pátek do 23:59, teď "Předpokládané datum doručení je momentálně neznámé. Prosím, zkuste to později."

Proč to někde jde a někde ne?

post-2560-0-48041000-1439625464_thumb.png

Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 7:20, panedge napsal:

Promšekal jsem v zimě nákup lístků na poslední turné U2(celý se vyprodalo za 4 hodiny) a ted to řeším s překupníkama a nemůžu sehnat něco slušnýho.Jako za 8 litrů lupen někam nahoru 80 metrů od podia mě nebere.

to se Ti nedivím, brácha nám to kupoval přes fanklub ve špičce a i tak to vyšlo skoro na 5k (Berlín) - jen poštovné DE-CZ snad 20 eur. Kámoš to sehnal online přes nějaký "šedý" online portál na stojáka za zhruba stejnou cenu - zhruba měsíc po ofiko vyprodání. Tak hodně štěstí!

Sent from my iPad using Tapatalk

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 7:20, panedge napsal:

ja som to ticho vzdal....

Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 8:01, Jivl napsal:

Nenaštvalo, nespěchám na to, ale....

V neděli jsem objednal na Tiebar nějaké kravaty. K ceně mi připočetli dopravné, ale i clo a daň (tax&duties). OK. A teď sledujte ten cvrkot (v US ano), myslím ten u nás...

Ve středu ve dvě v noci byla zásilka v ČR, a od té doby co? No govno... :shit: ....(ve středu po mně chtěli vyplnit papíry že mi to vyclí.......!, obratem hned ráno posláno).

Ještě včera tam svítilo doručení pátek do 23:59, teď "Předpokládané datum doručení je momentálně neznámé. Prosím, zkuste to později."

Proč to někde jde a někde ne?

Objednavej z tie rack, tam tyhle kraviny resit nemusis
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...