Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak OK, ludia - mate sancu sa teraz vyjadrit, ze co vlastne chcete

Ja by som chcel mier na celom svete. Aby neboli vojny. Aby ti utecenci nemuseli daleko chodit ale mohli ostat doma a byt tam stastni. A este by som chcel aby ludia sa chovali k sebe pekne a boli zdravi a zili spokojne.

Odesláno

Proc se proste vzajemne neignorujete, kdyz vam tak vadi si ty prispevky cist? Jen proto, abyste si pak mohli na sebe navzajem stezovat?

Odesláno

Ja som tu jasne napisal na vyzvu 'co chcem´ ze co teda chcem a vsetkym je to u p....e.

Chlape teba musím spoznať osobne .. Dúfam že sa vidime na najbližšom bratislavskom zraze
Odesláno

Naštvalo mě druhé pokračování filmu Kurvahošigutentag. Takovou utahanou slátaninu jsem už dlouho neviděl. Do háje, ztratil jsem 2 hodiny života  :furious:

Odesláno

Naštvalo mě druhé pokračování filmu Kurvahošigutentag. Takovou utahanou slátaninu jsem už dlouho neviděl. Do háje, ztratil jsem 2 hodiny života :furious:

Vychrapal se aspon s tou Cvancarovou? Byl tam jeji fullfrontal?
Odesláno

Naštvalo mě druhé pokračování filmu Kurvahošigutentag. Takovou utahanou slátaninu jsem už dlouho neviděl. Do háje, ztratil jsem 2 hodiny života  :furious:

Tak to máš sakra pravdu. A to si představ, že jsem to dal jedno odpoledne spolu s Bony a klid 2. Double hell.

Odesláno

Vychrapal se aspon s tou Cvancarovou? Byl tam jeji fullfrontal?

Ale, kdepak, nic takovýho.

Tak to máš sakra pravdu. A to si představ, že jsem to dal jedno odpoledne spolu s Bony a klid 2. Double hell.

Tak to teda musela bejt učiněná tortura. Na Bony a klid II jsme si u toho se ženou taky vzpomněli, že to patří do stejnýho soudku.

Odesláno (upraveno)

Už jsem chtěl jít spát ale počkam si co se z toho ještě vyvine :D

(Abych nebyl ot)

Dneska pošťačka donesla nějakou dodejku, která leží na poště a mám neblahý pocit, že to bude od policie.

Kurde a to zbývají jen 2 týdny abych dostal nějake body zpět. (Aktuálně mám 10 bodu z 12 pryč)

Upraveno uživatelem Jettero
Odesláno

No snad už tenhle špatný biják končí, uklízečky zametají popcorn mezi sedačkami a mně v uších zní ta scéna z půlky filmu:"Nic jsi nepochopil, Ivane."

Zejtra asi budou dávat lepší kus, tam je ta hezká scéna:"Di do prdele, Sašo."

Odesláno

No snad už tenhle špatný biják končí, uklízečky zametají popcorn mezi sedačkami a mně v uších zní ta scéna z půlky filmu:"Nic jsi nepochopil, Ivane."

...ach jaj. Budem teda radsej par dni len citat a na nic nereagovat. Chapem naznaku
Odesláno

Hmm, tak se přidávám ke klubu nas.raných od kun na půdě. Docela dlouho jsme vcelku klidně koexistovali, ale dneska v noci si holky udělaly na půdě mejdan, po letech jsem si připadal zas jak v paneláku s blbejma sousedama... Jdu skouknout situaci. Vím, že to tu pár lidí řešilo - co se vám osvědčilo? Akustický ultrazvukový plašič? Fretka? Vlasy? Sklopec? Naftalín? Trus velkých šelem? Pitralon nebo Brut? Pokud se to neosv?dčí, od 1. listopadu přitvrdím a kuny přijdou o život. Tyhle věci ale dělám nerad, přednost bych dal nekrvavému řešení.

Odesláno

Ke mně se přistěhovaly a zase odstěhovaly - nevím proč, jestli jsem dělal v noci moc velkej kravál.... :) Na tvým místě bych začal s těma smradama, hovnama a podobně. Vlasy si moc představit nedovedu, to se říká o autech, na půdě bys jich asi musel mít kila.

Odesláno

Když je řeč o kunách

Paní učitelka říká dětem ve škole hádanku:

"Děti, když k jednomu lesnímu zvířátku přidáte písmenko ´d´, vznikne vám část lidského těla."

Děti dlouho nevědí tak řekne: "Myslela jsem, že to uhodnete, ale byla to LAŇ -> DLAŇ."

Pepíček se nakloní ke svému sousedovi z lavice a povídá: "Já jsem si hned myslel, že to KUNA nebude."

Odesláno (upraveno)

Nebo kyselinu, prostě takhle něco humánnějšího.. :)

My tam měli nějakou tu ultrazvukovou rušičku, nezabralo. Jed, nezabral. Nakonec pomohlo až prostě pořádný mechanický utěsnění, no.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Když je řeč o kunách

Paní učitelka říká dětem ve škole hádanku:

"Děti, když k jednomu lesnímu zvířátku přidáte písmenko ´d´, vznikne vám část lidského těla."

Děti dlouho nevědí tak řekne: "Myslela jsem, že to uhodnete, ale byla to LAŇ -> DLAŇ."

Pep..ek se nakloní ke svému sousedovi z lavice a povídá: "Já jsem si hned myslel, že to KUNA nebude."

Hned mě to navodilo :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...