Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ad kuny: kolega s ní soužije docela dlouho, ač velmi nerad. Kuna si sklopce nevšimne, jedu se vyhne, rozštěkává čoklici, zesměšňuje samotného kolegu (v kuní sezóně spává se vzduchovkou a nikdy se netrefí). Vlasy apod. neúčinkují. Zatím na ni nefungovalo vlastně nic.

Já mu doporučuji, ať si ji ochočí, aby z ní měl radost, případně i z kuňátek.

:D kuňátek :D

Po rekognoskaci terénu jsem se rozhodl vyklidit půdu od krámů, to jsem stejn? už dlouho chtěl. Vznikne rovná plocha přes 130 m2 (je tam už příprava pro podkrovní vestavbu) narušená jen šesti svislými trámy (sloupky) nesoucími vaznici krovu. Tenhle volný prostor by kuny mohl přestat bavit sám od sebe, ale já tam navíc umístím tygří hnůj. Snad to klapne. Když ne, budete tu mít seriál na pokračování, včetně použití smrtícího praku a prostřílené parot?sné fólie pod střechou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martar: Já se budu bavit, až tady za pár měsíců vznikne vlákno: "Jak se zbavit pachu tigřího hnoje" :lol2:

Musím upozornit, že to není nic příjemné. Takže pokud to tam budeš dávat, tak ať to hlavně není čerstvé, nechej to pár dní trochu "vyčáchnout" na vzduchu. A posléze to dej alespoň na 3 vrstvy tlustého igelitu, protože když to přijde do styku s podlahou, už se toho jen tak nezbavíš :D

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Zabil se mě kámoš  :unsure: Spolužák celý život dřel a šetřil na svůj vysněný baráček, před týdnem na mě už z hrubý stavby mával, tak jsem s nim dal lahváče a plácal ho po ramenou, že to konečně dopadne. O víkendu spadnul ze střechy a konec....život je občas drsnej, čtyři děcka tady po něm zůstali. Ach jo" 

Odkaz ke komentáři

Ad kuny: kolega s ní soužije docela dlouho, ač velmi nerad. Kuna si sklopce nevšimne, jedu se vyhne, rozštěkává čoklici, zesměšňuje samotného kolegu (v kuní sezóně spává se vzduchovkou a nikdy se netrefí). Vlasy apod. neúčinkují. Zatím na ni nefungovalo vlastně nic.

Já mu doporučuji, ať si ji ochočí, aby z ní měl radost, případně i z kuňátek.

Díky, jedu pro tygří ho\/na. Uvidíme.

Jsem rád za vaší praktickou zkušenost, že rušičky nemusí být účinné - nebudu vyhazovat peníze, které můžu přidat do prasátka s nápisem Moonwatch. Jed určitě ne, nejsem Martarus Borghia. Navíc by ty mrchy určitě pošly na n?jakém nepřístupném místě..

Po rekognoskaci terénu jsem se rozhodl vyklidit půdu od krámů, to jsem stejn? už dlouho chtěl. Vznikne rovná plocha přes 130 m2 (je tam už příprava pro podkrovní vestavbu) narušená jen šesti svislými trámy (sloupky) nesoucími vaznici krovu. Tenhle volný prostor by kuny mohl přestat bavit sám od sebe, ale já tam navíc umístím tygří hnůj. Snad to klapne. Když ne, budete tu mít seriál na pokračování, včetně použití smrtícího praku a prostřílené parot?sné fólie pod střechou :)

Asi jsem to sem kdysi už dával: zní to sice jako ptákovina, ale komu jsem to poradil a ten to zkusil, tak toho kuna i s rodinkou opustila :D. Dát jim do kvartýru rádio a na něm naladit nejlépe nějakou metalovou stanici a nechat den dva puštěný (samozřejmě že to nemusí řvát na celou obec). Bigbít kunám pravděpodobně nedělá vůbec dobře. Hlavně žádné mluvené slovo, zejména rádio Proglas apod. Vyzkoušeno na základě vlastní zkušenosti, kdy jsme přes víkend zapomněli na chalupě v podkroví zavřít rádio. Po příjezdu vymeteno a zatímco si pod střechou vesele brumlala Metallica, tak po kuně a jejich mladých ani památky. Do té doby vyzkoušeno snad vše a bez úspěchu. A od té doby na kuny pouze bigbítem.

Odkaz ke komentáři

my na kuny vyskladali celou dotcenou oblast chlorovejma tabletama do bazenu a zmizely.

Odkaz ke komentáři

Sibirnaya, lucid: No děkuju, vyzkouším! Rádio je zadara, tím jsem měl začít. Jo a ta tygří směs je neskutečný peklo, máš recht, Jaroone.

Nam zabral chuchvalec psich chlupu ( zadara od psiho holice,asi z jorksiru). rozhodne to smrdi min nez tygri smes a je to mensi peklo nez naplno pustenej metal v radiu :-).

Odkaz ke komentáři

Nam zabral chuchvalec psich chlupu ( zadara od psiho holice,asi z jorksiru). rozhodne to sm.di min nez tygri smes a je to mensi peklo nez naplno pustenej metal v radiu :-).

To, že jsme rádio zapomněli vypnout, svědčí o tom, že příliš hlasitě nehrálo, což je ovšem ostudné, protože poslouchat metal potichu je pitomost. Nicméně jsem bral ohledy na tchány. Kuně ale i to málo stačilo, zatímco chlupy z našeho Maxe jsme jí mohli házet vidlemi a nic.

Odkaz ke komentáři

Zabil se mě kámoš  :unsure: Spolužák celý život dřel a šetřil na svůj vysněný baráček, před týdnem na mě už z hrubý stavby mával, tak jsem s nim dal lahváče a plácal ho po ramenou, že to konečně dopadne. O víkendu spadnul ze střechy a konec....život je občas drsnej, čtyři děcka tady po něm zůstali. Ach jo" 

Ty vole, to je hrozný. Z toho až mrazí ... blbej osud :( . Navíc čtyři děti ... to je opravdu smutné. Drž se.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

chapem ta, mna tiez nedavno prekvapil osud s podobnou spravou, a az ked sa nas to uplne zblizka obtrie, tak clovek sa zamysli, ze tu hrame akesy žabo-myšie vojny a skutocne problemy a tragedie nevidime.
Odkaz ke komentáři

Ty vole, to je hrozný. Z toho až mrazí ... blbej osud :( . Navíc čtyři děti ... to je opravdu smutné. Drž se.

Dík, já jsem ok, ale samozřejmě tady jde o jeho rodinu a ta to bude velmi těžké :-( Jak píše Hasňa, pomůžeme pokud bude potřeba každým možným způsobem. Je to všechno moc čerstvé. Trochu jsem Honzovi u fotky vyčetl jeho hloupost, lézt sám nejištěný na střechu pro nějaký zapomenutý nářadí, taková hrubá chyba, která způsobí tolik bolesti jeho nejmilovanějším... Vůl jeden.

Odkaz ke komentáři

To, že jsme rádio zapomněli vypnout, svědčí o tom, že příliš hlasitě nehrálo, což je ovšem ostudné, protože poslouchat metal potichu je pitomost. Nicméně jsem bral ohledy na tchány. Kuně ale i to málo stačilo, zatímco chlupy z našeho Maxe jsme jí mohli házet vidlemi a nic.

S hlasitosti to byla nadsazka. Taky nevim,zda odesla z tech chlupu,nebo zda se nemohla smichy udrzet,kdyz nas videla instalovat pasti.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...