Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

... vyčetl jeho hloupost, lézt sám nejištěný na střechu pro nějaký zapomenutý nářadí, taková hrubá chyba, která způsobí tolik bolesti jeho nejmilovanějším... Vůl jeden.

To je na tom to nejblbější - naprosto zbytečná smrt :(

Odesláno

tak mladýho sundal v zatáčce v kamion který si to střihnul přes půlku...................překvapilo mě tvrzení dopraváků, že je to chyba mlaýho protože má řidičák jen týden tak nevím......

post-12895-0-29181200-1442340518_thumb.jpg

post-12895-0-51986200-1442340553_thumb.jpg

Odesláno

Je celej doufám?

Nech si upravit nick na mondeo1

když tak na mondeo 4 protože to mám já...............tohle jsem měl předtím a nechal jsem ho klukovi ať se vyjezdí na starší káře.....

Odesláno

Přesně z těchhle důvodů jsem začal vozit kameru. Už jsem zažil něco podobného. Někdo to švihne do protisměru, ty abys zmírnil následky to švihneš mimo silnici, viník odjede a policajti ti řeknou, že jsi do něj měl raději narazit. Buď rád, že je kluk v pořádku.

Návštěvník YPO
Odesláno

Přesně z těchhle důvodů jsem začal vozit kameru. Už jsem zažil něco podobného. Někdo to švihne do protisměru, ty abys zmírnil následky to švihneš mimo silnici, viník odjede a policajti ti řeknou, že jsi do něj měl raději narazit. Buď rád, že je kluk v pořádku.

dyt do nej narazil a je furt na silnici :) ..... to predni kolo je naky divny buchvi kam to jelo, ani blinkr to nema ..... chtelo by to fotku toho tiraku aby se to vysetrilo :D

Odesláno

O tý kameře taky uvažuju. Teď o víkendu jsem přesně kvůli tomu, že si to dlouhej náklaďák švihal přes mojí půlku vozovky 2x skoro zastavil. Možná by to bylo o decimetr, ale riskuj to s rodinou v autě.

Odesláno

dyt do nej narazil a je furt na silnici :) ..... to predni kolo je naky divny buchvi kam to jelo, ani blinkr to nema ..... chtelo by to fotku toho tiraku aby se to vysetrilo :D

jo a ještě sem hoď svoje foto ať Tě taky můžu vyšetřit................ :lol2:

Odesláno

Nic, co by neslo rozleštit  :D Samozřejmě dost blbej vtípek ode mě asi, ale jsem rád Mondeo že kluk je v pohodě  :cheers: Já když vidím, co se na těch silnicích děje, tak úplně trnu hrůzou, že jednou budu muset mým dětem také dát klíčky od auta.......

Odesláno

když tak na mondeo 4 protože to mám já...............tohle jsem měl předtím a nechal jsem ho klukovi ať se vyjezdí na starší káře.....

Nooo . . to jako není jako pořadové číslo, ale aktuální počet . . . :D

Odesláno

jo celej je a v pořádku relativně, má natlučenou pravou ruku asi od airbagu, nasrali mě ti dopraváci neskutečně .........

Na dopravaky kasli,zkousej to vzdycky na toho,co si myslej,ze se nebude branit. Dle fotek co budou mit bys to mel lehce smaznout. Hlavne ze slo jen o plech a ne zdravi mladyho.

Odesláno

To jsme onehda řešili se sestřenicí. Jenže to nic neřeší nedat klíčky. Na chodnících už to taky není, co to bývalo, v hromadný dopravě se dáváš do rukou cizího a taky nevíš, co se mu honí hlavou a když už to vypadá, že si v bezpečí, nějakej vůl zůstane stát s kamiónem na přejezdu.

Odesláno

tak mladýho sundal v zatáčce v kamion který si to střihnul přes půlku...................překvapilo mě tvrzení dopraváků, že je to chyba mlaýho protože má řidičák jen týden tak nevím......

Je to vůbec příjemná záležitost jet si poklidně na dovolence v Černé Hoře a najednou do protivky Srbskej kamion v serpentině jedoucí jako by byl v Anglii...

U mě to bylo naštěstí na Cm ne jako u tvojeho mladýho. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...