Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

tak mladýho sundal v zatáčce v kamion který si to střihnul přes půlku...................překvapilo mě tvrzení dopraváků, že je to chyba mlaýho protože má řidičák jen týden tak nevím......

12008342_1003603606364056_2109153782_o.jpg

12029093_1003569823034101_380911099_n.jpg

mondaku, doufam že je celej a v pořádku...musela to bejt supa...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně z těchhle důvodů jsem začal vozit kameru. Už jsem zažil něco podobného. Někdo to švihne do protisměru, ty abys zmírnil následky to švihneš mimo silnici, viník odjede a policajti ti řeknou, že jsi do něj měl raději narazit. Buď rád, že je kluk v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Přesně z těchhle důvodů jsem začal vozit kameru. Už jsem zažil něco podobného. Někdo to švihne do protisměru, ty abys zmírnil následky to švihneš mimo silnici, viník odjede a policajti ti řeknou, že jsi do něj měl raději narazit. Buď rád, že je kluk v pořádku.

dyt do nej narazil a je furt na silnici :) ..... to predni kolo je naky divny buchvi kam to jelo, ani blinkr to nema ..... chtelo by to fotku toho tiraku aby se to vysetrilo :D

Odkaz ke komentáři

Nic, co by neslo rozleštit  :D Samozřejmě dost blbej vtípek ode mě asi, ale jsem rád Mondeo že kluk je v pohodě  :cheers: Já když vidím, co se na těch silnicích děje, tak úplně trnu hrůzou, že jednou budu muset mým dětem také dát klíčky od auta.......

Odkaz ke komentáři

jo celej je a v pořádku relativně, má natlučenou pravou ruku asi od airbagu, nasrali mě ti dopraváci neskutečně .........

Na dopravaky kasli,zkousej to vzdycky na toho,co si myslej,ze se nebude branit. Dle fotek co budou mit bys to mel lehce smaznout. Hlavne ze slo jen o plech a ne zdravi mladyho.

Odkaz ke komentáři

To jsme onehda řešili se sestřenicí. Jenže to nic neřeší nedat klíčky. Na chodnících už to taky není, co to bývalo, v hromadný dopravě se dáváš do rukou cizího a taky nevíš, co se mu honí hlavou a když už to vypadá, že si v bezpečí, nějakej vůl zůstane stát s kamiónem na přejezdu.

Odkaz ke komentáři

tak mladýho sundal v zatáčce v kamion který si to střihnul přes půlku...................překvapilo mě tvrzení dopraváků, že je to chyba mlaýho protože má řidičák jen týden tak nevím......

Je to vůbec příjemná záležitost jet si poklidně na dovolence v Černé Hoře a najednou do protivky Srbskej kamion v serpentině jedoucí jako by byl v Anglii...

U mě to bylo naštěstí na Cm ne jako u tvojeho mladýho. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...