lucid Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 ... vyčetl jeho hloupost, lézt sám nejištěný na střechu pro nějaký zapomenutý nářadí, taková hrubá chyba, která způsobí tolik bolesti jeho nejmilovanějším... Vůl jeden.To je na tom to nejblbější - naprosto zbytečná smrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 tak mladýho sundal v zatáčce v kamion který si to střihnul přes půlku...................překvapilo mě tvrzení dopraváků, že je to chyba mlaýho protože má řidičák jen týden tak nevím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Je celej doufám? Nech si upravit nick na mondeo1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 tak mladýho sundal v zatáčce v kamion který si to střihnul přes půlku...................překvapilo mě tvrzení dopraváků, že je to chyba mlaýho protože má řidičák jen týden tak nevím...... 12008342_1003603606364056_2109153782_o.jpg 12029093_1003569823034101_380911099_n.jpgmondaku, doufam že je celej a v pořádku...musela to bejt supa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 jo celej je a v pořádku relativně, má natlučenou pravou ruku asi od airbagu, nasrali mě ti dopraváci neskutečně ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Je celej doufám? Nech si upravit nick na mondeo1když tak na mondeo 4 protože to mám já...............tohle jsem měl předtím a nechal jsem ho klukovi ať se vyjezdí na starší káře..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Přesně z těchhle důvodů jsem začal vozit kameru. Už jsem zažil něco podobného. Někdo to švihne do protisměru, ty abys zmírnil následky to švihneš mimo silnici, viník odjede a policajti ti řeknou, že jsi do něj měl raději narazit. Buď rád, že je kluk v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Přesně z těchhle důvodů jsem začal vozit kameru. Už jsem zažil něco podobného. Někdo to švihne do protisměru, ty abys zmírnil následky to švihneš mimo silnici, viník odjede a policajti ti řeknou, že jsi do něj měl raději narazit. Buď rád, že je kluk v pořádku.dyt do nej narazil a je furt na silnici ..... to predni kolo je naky divny buchvi kam to jelo, ani blinkr to nema ..... chtelo by to fotku toho tiraku aby se to vysetrilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 O tý kameře taky uvažuju. Teď o víkendu jsem přesně kvůli tomu, že si to dlouhej náklaďák švihal přes mojí půlku vozovky 2x skoro zastavil. Možná by to bylo o decimetr, ale riskuj to s rodinou v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 dyt do nej narazil a je furt na silnici ..... to predni kolo je naky divny buchvi kam to jelo, ani blinkr to nema ..... chtelo by to fotku toho tiraku aby se to vysetrilo jo a ještě sem hoď svoje foto ať Tě taky můžu vyšetřit................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Nic, co by neslo rozleštit Samozřejmě dost blbej vtípek ode mě asi, ale jsem rád Mondeo že kluk je v pohodě Já když vidím, co se na těch silnicích děje, tak úplně trnu hrůzou, že jednou budu muset mým dětem také dát klíčky od auta....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 když tak na mondeo 4 protože to mám já...............tohle jsem měl předtím a nechal jsem ho klukovi ať se vyjezdí na starší káře.....Nooo . . to jako není jako pořadové číslo, ale aktuální počet . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 jo celej je a v pořádku relativně, má natlučenou pravou ruku asi od airbagu, nasrali mě ti dopraváci neskutečně .........Na dopravaky kasli,zkousej to vzdycky na toho,co si myslej,ze se nebude branit. Dle fotek co budou mit bys to mel lehce smaznout. Hlavne ze slo jen o plech a ne zdravi mladyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 To jsme onehda řešili se sestřenicí. Jenže to nic neřeší nedat klíčky. Na chodnících už to taky není, co to bývalo, v hromadný dopravě se dáváš do rukou cizího a taky nevíš, co se mu honí hlavou a když už to vypadá, že si v bezpečí, nějakej vůl zůstane stát s kamiónem na přejezdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 jo ty pruhy co jsou na druhý fotce u levýho předního kola je brzdná čára posledního kola traileru..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 tak mladýho sundal v zatáčce v kamion který si to střihnul přes půlku...................překvapilo mě tvrzení dopraváků, že je to chyba mlaýho protože má řidičák jen týden tak nevím...... Je to vůbec příjemná záležitost jet si poklidně na dovolence v Černé Hoře a najednou do protivky Srbskej kamion v serpentině jedoucí jako by byl v Anglii...U mě to bylo naštěstí na Cm ne jako u tvojeho mladýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Od řijna 2016 se máme na co těšit pánové.... http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/cs/Form/Display/618332 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 jo ty pruhy co jsou na druhý fotce u levýho předního kola je brzdná čára posledního kola traileru.....No a ty jsou dost za půlkou, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 No a ty jsou dost za půlkou, nebo ne?jo ale podle pánu z dopravky ne....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Od řijna 2016 se máme na co těšit pánové.... http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/cs/Form/Display/618332To bylo kecu, ze brany nikdy nebudou pouzity k mereni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky