Josef01 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Od řijna 2016 se máme na co těšit pánové.... http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/cs/Form/Display/618332Jak kdo, ja jezdím 130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Ale jo, když nespěchám tak na prázdných přehledných silnicích první třídy taky občas jezdím 130... a taky "za nula bodov". Sorry, ale silniční síť má v první řadě sloužit daňovým poplatníkům k rychlé a efektivní dopravě, ne k jejímu byrokratickému omezování. A ten plesnivej kozel ze Skansky ať se místo o buzeraci řidičů stará radši o odblokování výstavby silnic a dálnic coby strategických veřejných staveb, vzhledem k obrovskému podílu viny který na současném katastrofálním stavu nese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Ještě prosím využít e-call na měření rychlosti od nastartování a rovnou bych to napojil na bankovní účet, ať se zamezí bezpečnému předjetí na okreskách (pochybuji, že se přestane předjíždět úplně a že jsou někteří jedinci schopni vyhodnotit, jestli rozdíl 90 km/h vs. 70 km/h bude stačit). Nebo mě rovnou zastřelte, to bude jednodušší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Nehod diky tomu spise přibude. Řidiči kteří rádi slapnou na plyn budou koukat kde je nebo neni brána namísto aby koukali okolo sebe a do zrcátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 To bude jako usekovka v Praze Ondreji takze to nebude tak jak pises... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 A v čem je jako problém? Asi málo kdo, kdo jezdí přes 130, jede permanentně 200, že jo. Takže teoretický (!) rozdíl řekněme na vzdálenost 200 km je při 160 km/h a 130 km/h cca 17 minut. No a když to vezmu třeba pro trasu Praha - Brno, přičtu "faktor D1" a sem tam kamion v levým pruhu a třeba pár řidičů, kteří na chvilku blokují levý pruh, tak...Takže to je zase zbytečná hysterie. Jen ať měřej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Sorry, ale silniční síť má v první řadě sloužit daňovým poplatníkům k rychlé a efektivní dopravě, ne k jejímu byrokratickému omezování.To je hrozná blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 A v čem je jako problém? Asi málo kdo, kdo jezdí přes 130, jede permanentně 200, že jo. Takže teoretický (!) rozdíl řekněme na vzdálenost 200 km je při 160 km/h a 130 km/h cca 17 minut. No a když to vezmu třeba pro trasu Praha - Brno, přičtu "faktor D1" a sem tam kamion v levým pruhu a třeba pár řidičů, kteří na chvilku blokují levý pruh, tak...Takže to je zase zbytečná hysterie. Jen ať měřej.Tak nejde o minuty, spíš o toho rebela ve mně, že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Jj, až nám zakážou např. nosit kapesní nože, tak vždycky se najde dost Honimírů, který tady budou breptat "Já stejně nůž nenosím". Až jim sáhnou na to jejich, budou se hrozně divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Tak asi nakup novyho auta odlozim a koupim si neco co vic jak 130 nepojede. Ja nevim jak vam, ale docilit plynule jizdy ve 130 se mi temer nikdy nedari. Bud musim jet alespon 160 nebo maximalne 110. V rychlostech mezitim furt jen jezdim zleva doprava, brzdim a pridavam a desne me to rozciluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 si kup něco s tempomatem a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Mě přijde,že na našich dálnicích ten tempomat ani nejde moc používat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Tempomat mam vsude, ale to nejak nepomaha. Musel bych se stat velmi neohleduplnym ridicem a nikomu neuhybat, kdyz si jedu tech 130.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Nebo zakáží nosit šroubováky jako v Old Good England... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Mě přijde,že na našich dálnicích ten tempomat ani nejde moc používat.mas pravdu, ja uz to ani neskusam...ale uz ani v Nemecku, bohuzial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Jak kdo, ja jezdím 130 ale po městě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Mě přijde,že na našich dálnicích ten tempomat ani nejde moc používat.inteligentny adaptivny tempomat treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Tempomat používám a nemám s tím problém, jasně, že nejde zacvaknout po nájezdu na dálnici a vypnout před sjezdem, ale používat jde, dyť na tom jde ubrat, přidat a pamatuje si to nastavenou rychlost po vysazení, musí se to holt trochu občas mačkat no. Používám to i ve městě na měřenejch úsecích (i 50kovejch) a i na normální silnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Příslušně nastavený tempomat se IMHO dost hodí ve městech+dědinách, kde by zapomenutá noha na plynu neúměrně zvyšovala riziko kolize. Na to soudnej člověk nepotřebuje ani Humla, ani Ťoka, ani jejich kasírovací vyhlášky. Z českých "dálnic" je klasický tempomat dlouhodobě použitelný třeba na nepoužívaných úsecích (Vyškov - Zlín), kam zatím kvůli nízkému ritu nezajíždějí ani prasáty... a kvůli takovým vrchnost touží aktivovat Kapschovy kasičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Smrt stále chodí okolo, kluci co zůstali ve Francii jsou od nás. S prvním Milanem, kterého identifikovali jsem jezdil před měsícem ještě na kole, druhýmu jsem pomáhal plánovat Mont Blanc a třetí byl od známého vedle z vesnice syn. Mě s toho už jebne.... :frusty:Tak jste tam čtyři mladý kluci během jednoho týdne, myslíme na Vás a dneska se prostě už všichni ožereme http://zpravy.idnes.cz/lavina-francie-alpy-0ov-/zahranicni.aspx?c=A150915_140253_zahranicni_aba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky