TLD Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Afri, to je sila..., drz se chlape. tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Dík:-( třetí kamarád Jirka,vedoucí Pinguina v Náchodě. Na horolezeckým festivalu mě říkal, že jede,ale nějak jsem na to zapomněl. Shit... To je fakt blbý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Dík:-( třetí kamarád Jirka,vedoucí Pinguina v Náchodě. Na horolezeckým festivalu mě říkal, že jede,ale nějak jsem na to zapomněl. Shit... To je fakt blbý...to uz je neuveritelna smola okolo teba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Dík:-( třetí kamarád Jirka,vedoucí Pinguina v Náchodě. Na horolezeckým festivalu mě říkal, že jede,ale nějak jsem na to zapomněl. Shit... To je fakt blbý...Afri,asi bud rad,zes tam nebyl s nima. Jinak jsem shanel info a pry lavina znalce prekvapila v tuhle dobu pry hodne neobvykle a i cetnost cechu byla prekvapenim ( hora neni tak vyhledavana pro odlehlost). To kazdopadne ztratu nikoho nenahradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Taky v tom tady ležím a žádný hazard to nebyl, prostě pešek a neštěstí, které se v horách stává :-( Kluci byli velmi zkušení, nic by nepodcenili, vím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Taky v tom tady ležím a žádný hazard to nebyl, prostě pešek a neštěstí, které se v horách stává :-( Kluci byli velmi zkušení, nic by nepodcenili, vím to.To je prostě v blbej čas na blbým místě. Kámoš takhle zůstal pod lavinou ve Velkým kotli "jenom v Jeseníkách". Prostě svůj osud máme někde napsanej a nic s tím neuděláme. Zítra jdu dalšímu kamarádovi na funus. Čerstvě v důchodu a ani si ho nestihl užít. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 rád jsem ho poslouchal...... http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/112176/legendarni-fesaci-osireli-zemrel-jejich-zakladatel.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 neviem, ci je to len s tazkymi temami o smrti nasich blizkych, ale mam dojem, ze nejako je tu na Fore smutnoa nejak zdochol pes... ved je vonku krasne, a da sa este vyuzivat terasy na posedenie.ranna kavicka chuti ovela lepsie na cerstvom vzduch na peknom vyhlade na dievcata, ktore babie leto znova vyzlieklo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 ved je vonku krasne, a da sa este vyuzivat terasy na posedenie.ranna kavicka chuti ovela lepsie na cerstvom vzduch na peknom vyhlade na dievcata, ktore babie leto znova vyzlieklo!v práci mam výhled jenom na parkoviště, žádná hitparáda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Spíš by se hodilo udělat sekci: černá kronika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Hranice Itálie > Rakousko Osobáky normální průjezd, kamiony neskutečné fronty a vůbec se to nehýbalo bylo mi jich fakt líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Rozpočet Organizace pro pomoc uprchlíkům celkový příjem 21 167 108Náklady v tisíci korunáchSpotřeba materiálu a energií 970,00 Opravy a údržba 66,00 Cestovné 1 017,00 Ostatní služby 3 217,00 Mzdové náklady 14 025,00 Ostatní provozní náklady 51,00 Odpisy DHM a DNM 47,00 Poskytnuté příspěvky právnickým osobám 1 678,00 Poskytnuté příspěvky fyzickým osobám 1316.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 (upraveno) To je přesně důvod takřka veškerý "dobročinnosti". Je běžně zveřejňováno, že z vybranejch peněz se těm, na který se primárně vybírá, dostane tak cca kolem 20%, zbytek jsou vyvolaný "náklady". Upraveno 17. září 2015 uživatelem Hodo65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Sem se chtěl jet juknout do Drážďan,ale asi to vzdám.Německá polizei prý totiž zavedla hraniční kontroly na "spojce" Drážďany - CZ". Čekat 2 hodiny na hranici se mi zrovna nechce,kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 neviem, ci je to len s tazkymi temami o smrti nasich blizkych, ale mam dojem, ze nejako je tu na Fore smutnoa nejak zdochol pes... ved je vonku krasne, a da sa este vyuzivat terasy na posedenie.ranna kavicka chuti ovela lepsie na cerstvom vzduch na peknom vyhlade na dievcata, ktore babie leto znova vyzlieklo! No ale tady v sekci "Co me nastvalo" ma byt smutno a vztek - od toho tu to vlakno je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Rozpočet Organizace pro pomoc uprchlíkům celkový příjem 21 167 108Náklady v tisíci korunáchSpotřeba materiálu a energií 970,00 Opravy a údržba 66,00 Cestovné 1 017,00 Ostatní služby 3 217,00 Mzdové náklady 14 025,00 Ostatní provozní náklady 51,00 Odpisy DHM a DNM 47,00 Poskytnuté příspěvky právnickým osobám 1 678,00 Poskytnuté příspěvky fyzickým osobám 1316.00 Tak tady by bylo na místě rozlišovat charakter NGO. Hlavní činností OPU je zejm. poskytování právního poradenství, tedy majoritní náklady budou logicky mzdové. Na rozdíl od napr. ČvT, jehož zaměřením je hlavně humanitární a rozvojová pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Celej Conradův příspěvek je výkřik do tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 No ale tady v sekci "Co me nastvalo" ma byt smutno a vztek - od toho tu to vlakno je! ved preto sa to snazim trochu rozveselit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Sem se chtěl jet juknout do Drážďan,ale asi to vzdám.Německá polizei prý totiž zavedla hraniční kontroly na "spojce" Drážďany - CZ". Čekat 2 hodiny na hranici se mi zrovna nechce,kua.Ja tam jedu zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Ja tam jedu zitra Tak to projeď přes Petrovice//Bahratal - tudy jezdí většinou jen domácí. Ztratíš 10 minut, ale ušetříš ty 2 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky