Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Dík:-( třetí kamarád Jirka,vedoucí Pinguina v Náchodě. Na horolezeckým festivalu mě říkal, že jede,ale nějak jsem na to zapomněl. Shit... To je fakt blbý...

to uz je neuveritelna smola okolo teba!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík:-( třetí kamarád Jirka,vedoucí Pinguina v Náchodě. Na horolezeckým festivalu mě říkal, že jede,ale nějak jsem na to zapomněl. Shit... To je fakt blbý...

Afri,asi bud rad,zes tam nebyl s nima. Jinak jsem shanel info a pry lavina znalce prekvapila v tuhle dobu pry hodne neobvykle a i cetnost cechu byla prekvapenim ( hora neni tak vyhledavana pro odlehlost). To kazdopadne ztratu nikoho nenahradi.

Odkaz ke komentáři

Taky v tom tady ležím a žádný hazard to nebyl, prostě pešek a neštěstí, které se v horách stává :-( Kluci byli velmi zkušení, nic by nepodcenili, vím to.

To je prostě v blbej čas na blbým místě. Kámoš takhle zůstal pod lavinou ve Velkým kotli "jenom v Jeseníkách". Prostě svůj osud máme někde napsanej a nic s tím neuděláme.

Zítra jdu dalšímu kamarádovi na funus. Čerstvě v důchodu a ani si ho nestihl užít.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

neviem, ci je to len s tazkymi temami o smrti nasich blizkych, ale mam dojem, ze nejako je tu na Fore smutno

a nejak zdochol pes...

ved je vonku krasne,  a da sa este vyuzivat terasy na posedenie.

ranna kavicka chuti ovela lepsie na cerstvom vzduch na peknom vyhlade na dievcata, ktore babie leto znova vyzlieklo!

:lol2:

Odkaz ke komentáři

Rozpočet Organizace pro pomoc uprchlíkům celkový příjem 21 167 108

Náklady v tisíci korunách

Spotřeba materiálu a energií 970,00 Opravy a údržba 66,00 Cestovné 1 017,00 Ostatní služby 3 217,00 Mzdové náklady 14 025,00 Ostatní provozní náklady 51,00 Odpisy DHM a DNM 47,00 Poskytnuté příspěvky právnickým osobám 1 678,00 Poskytnuté příspěvky fyzickým osobám 1316.00

Odkaz ke komentáři

To je přesně důvod takřka veškerý "dobročinnosti". Je běžně zveřejňováno, že z vybranejch peněz se těm, na který se primárně vybírá, dostane tak cca kolem 20%, zbytek jsou vyvolaný "náklady".

Upraveno uživatelem Hodo65
Odkaz ke komentáři

neviem, ci je to len s tazkymi temami o smrti nasich blizkych, ale mam dojem, ze nejako je tu na Fore smutno

a nejak zdochol pes...

ved je vonku krasne,  a da sa este vyuzivat terasy na posedenie.

ranna kavicka chuti ovela lepsie na cerstvom vzduch na peknom vyhlade na dievcata, ktore babie leto znova vyzlieklo!

:lol2:

No ale tady v sekci "Co me nastvalo" ma byt smutno a vztek - od toho tu to vlakno je!  <_<

Odkaz ke komentáři

Rozpočet Organizace pro pomoc uprchlíkům celkový příjem 21 167 108

Náklady v tisíci korunách

Spotřeba materiálu a energií 970,00 Opravy a údržba 66,00 Cestovné 1 017,00 Ostatní služby 3 217,00 Mzdové náklady 14 025,00 Ostatní provozní náklady 51,00 Odpisy DHM a DNM 47,00 Poskytnuté příspěvky právnickým osobám 1 678,00 Poskytnuté příspěvky fyzickým osobám 1316.00

Tak tady by bylo na místě rozlišovat charakter NGO. Hlavní činností OPU je zejm. poskytování právního poradenství, tedy majoritní náklady budou logicky mzdové. Na rozdíl od napr. ČvT, jehož zaměřením je hlavně humanitární a rozvojová pomoc. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...