Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tybrdo a ma v ty ordinaci i bidet, hezky pekne.

Ja se ty zubni hygieny normalne bojim, kdyz to ctu..

Není se čeho bát. Já odešel od té první k té druhé.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nebo to můžeš řešit jako Milis doma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, asi vás zklamu, ta moje dentálnička byla tak pěkná, že se brzy bohat? vdala a teď už na ní dělá několik obyčejnech slečen, zatímco ona se potápí na Maledivách nebo kde. Zajímavý je, že tohle řemeslo dělají jen mladý holky, alespoň já jsem neviděl žádnou dentalni hygiendu nad 35 let...

Odkaz ke komentáři

Hoši, asi vás zklamu, ta moje dentálnička byla tak pěkná, že se brzy bohat? vdala a teď už na ní dělá několik obyčejnech slečen, zatímco ona se potápí na Maledivách nebo kde. Zajímavý je, že tohle řemeslo dělají jen mladý holky, alespoň já jsem neviděl žádnou dentalni hygiendu nad 35 let...

Tak to je jasny, ne:). To musi delat jen mlada, kdyby to delala stara a otevrela pusu, tak tam nikde nepujde a uz vubec ne za to platit:).

Odkaz ke komentáři

Zajímavý je, že tohle řemeslo dělají jen mladý holky, alespoň já jsem neviděl žádnou dentalni hygiendu nad 35 let...

Von je to relativně mladej obor, časem budou i ty nad 35 let ale zatím ještě nedozrály, je pravda, že když jsem chodil na VOŠku tak dentální hygienistky patřily k nejhezčím holkám na škole 

Odkaz ke komentáři

Klasika, přijde takhle SZ: moc se mi líbily, jakou mají WR? já chci alespoň 50m! Odepíšu: buď v klidu, mají 200m. A konec komunikace, už prostě neodpoví a vidím, že sem chodí každodenně. Tohle byl jen příklad, ale v různých obměnách už se mi to tu stalo vícekrát. Říkám jim soukromě zloději času a otravové, vlastně ani nechtějí nic koupit.

Odkaz ke komentáři

Na tu zubni hygienu se me taky snazi zlakat, je dobry napad tam chodit ?:)

Pokud máš sklony k masochismu, tak výborná záležitost :-) Ale je pravda, že je to asi užitečné, zbaví tě zubního kamene,který prý napomáhá k úbytku kosti. Jinak jak píšete, že jsou to většinou hezký kočky, tak jsem měl asi peška, protože moje byla starší, silnější a při práci si položila její asi dvacetikilový prs na mojí hlavu, takže mě nebolí jenom huba, ale mám zablokováný i krk, fakt paráda :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Ad "zubní hygiena": Bělení zubů nekomentuju, to je asi stejně prospěšné jako odbarvování blondýn - ale někdo to holt dělat musí, když si to kunčafti pod dojmem fotošopových koláží v lifestylových magazínech žádají. Sám k hygienistce chodím (teď už jen jednou za půl roku) na doporučení zubařky - protože málokterej vytíženej dentista má u nás čas crcat se "na pojišťovnu" jen se zubním kamenem a leštěním tak dlouho a důkladně, dle potřeby i pod anestezí.

A jak už tu bylo zmíněno výše: i když to není škaredá baba, tak při vědomí s jak "rozbitou držkou" zas budu odcházet (jinak se ten akutní pocit po opuštění křesla asi popsat nedá, tuplem když po lidokainu "netěsní koutky") jdou myšlenky na nějaké nadstandardní služby hodně rychle stranou  :wacko:  

Přeleštěné (jak si do mě kdysi rýpal jeden významný kmotr: "nabroušené") zuby se IMHO nějakou dobu o dost snadněji udržují, po otlučení kamene podstatně klesá krvácivost dásní. Díky tomu pak člověku i "míň táhne z držky" (tvrdí manželka) - a zubař míň držkuje na téma zanedbaného čištění zubů. Kdo k tomu má sklony tuší o co jde, zubním maniakům (a dětem zubařů) co si hubu po každém otevření 20 minut kartáčují strojně pak samozřejmě stačí samotný dentista. 

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

:lol2:

To uz je profesionalna deformacia.

Ja dentalnu hygienu beriem ako "modu" ktorej nehodlam holdovat. Kvalitne kefky, pasty (u mna curaprox/elmex a paradontax), pravidelne cistenie a kontrola raz za rok a celkom pohoda (klop-klop na drevo).

Odkaz ke komentáři

Klasika, přijde takhle SZ: moc se mi líbily, jakou mají WR? já chci alespoň 50m! Odepíšu: buď v klidu, mají 200m. A konec komunikace, už prostě neodpoví a vidím, že sem chodí každodenně. Tohle byl jen příklad, ale v různých obměnách už se mi to tu stalo vícekrát. Říkám jim soukromě zloději času a otravové, vlastně ani nechtějí nic koupit.

Proste existuje právo koupit a prodat, stejně jako neprodat a nekoupit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...