MJ. Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 já měl moc rozkošnou slovenskou čiči.ale těžko se koketuje když vypadáte jako že vás někdo kopnul do huby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Tybrdo a ma v ty ordinaci i bidet, hezky pekne.Ja se ty zubni hygieny normalne bojim, kdyz to ctu.. Není se čeho bát. Já odešel od té první k té druhé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nebo to můžeš řešit jako Milis doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Nejak se prestavam bat o zuby,az na tu posledni fotku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Dou si rači vybírat hodinky a nešaškujou tady, voni Slunečník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Našvalo mě, že surface book v tabletovém módu vydrží 4 hodiny (což ješte bude s nejnižším jasem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Hoši, asi vás zklamu, ta moje dentálnička byla tak pěkná, že se brzy bohat? vdala a teď už na ní dělá několik obyčejnech slečen, zatímco ona se potápí na Maledivách nebo kde. Zajímavý je, že tohle řemeslo dělají jen mladý holky, alespoň já jsem neviděl žádnou dentalni hygiendu nad 35 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Hoši, asi vás zklamu, ta moje dentálnička byla tak pěkná, že se brzy bohat? vdala a teď už na ní dělá několik obyčejnech slečen, zatímco ona se potápí na Maledivách nebo kde. Zajímavý je, že tohle řemeslo dělají jen mladý holky, alespoň já jsem neviděl žádnou dentalni hygiendu nad 35 let...Tak to je jasny, ne:). To musi delat jen mlada, kdyby to delala stara a otevrela pusu, tak tam nikde nepujde a uz vubec ne za to platit:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 no jistě Pěkně probarvená incize:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 díky, a to sem tam necpal žádný efekty si z oboru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Zajímavý je, že tohle řemeslo dělají jen mladý holky, alespoň já jsem neviděl žádnou dentalni hygiendu nad 35 let...Von je to relativně mladej obor, časem budou i ty nad 35 let ale zatím ještě nedozrály, je pravda, že když jsem chodil na VOŠku tak dentální hygienistky patřily k nejhezčím holkám na škole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 (upraveno) a.aaa-Afraid-of-the-dentist.jpgtak tyhle sikovky mám někde v garáži, kdyby někdo chtěl na tu hygienu mohl bych se po nich kouknout................ Upraveno 13. října 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 (upraveno) Někdo tu chce řemen (a..m) a ani nedokáže odepsat a je tu denně. chjo Upraveno 13. října 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Klasika, přijde takhle SZ: moc se mi líbily, jakou mají WR? já chci alespoň 50m! Odepíšu: buď v klidu, mají 200m. A konec komunikace, už prostě neodpoví a vidím, že sem chodí každodenně. Tohle byl jen příklad, ale v různých obměnách už se mi to tu stalo vícekrát. Říkám jim soukromě zloději času a otravové, vlastně ani nechtějí nic koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 (upraveno) Na tu zubni hygienu se me taky snazi zlakat, je dobry napad tam chodit ? Pokud máš sklony k masochismu, tak výborná záležitost :-) Ale je pravda, že je to asi užitečné, zbaví tě zubního kamene,který prý napomáhá k úbytku kosti. Jinak jak píšete, že jsou to většinou hezký kočky, tak jsem měl asi peška, protože moje byla starší, silnější a při práci si položila její asi dvacetikilový prs na mojí hlavu, takže mě nebolí jenom huba, ale mám zablokováný i krk, fakt paráda :-) Upraveno 13. října 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 (upraveno) Ad "zubní hygiena": Bělení zubů nekomentuju, to je asi stejně prospěšné jako odbarvování blondýn - ale někdo to holt dělat musí, když si to kunčafti pod dojmem fotošopových koláží v lifestylových magazínech žádají. Sám k hygienistce chodím (teď už jen jednou za půl roku) na doporučení zubařky - protože málokterej vytíženej dentista má u nás čas crcat se "na pojišťovnu" jen se zubním kamenem a leštěním tak dlouho a důkladně, dle potřeby i pod anestezí.A jak už tu bylo zmíněno výše: i když to není škaredá baba, tak při vědomí s jak "rozbitou držkou" zas budu odcházet (jinak se ten akutní pocit po opuštění křesla asi popsat nedá, tuplem když po lidokainu "netěsní koutky") jdou myšlenky na nějaké nadstandardní služby hodně rychle stranou Přeleštěné (jak si do mě kdysi rýpal jeden významný kmotr: "nabroušené") zuby se IMHO nějakou dobu o dost snadněji udržují, po otlučení kamene podstatně klesá krvácivost dásní. Díky tomu pak člověku i "míň táhne z držky" (tvrdí manželka) - a zubař míň držkuje na téma zanedbaného čištění zubů. Kdo k tomu má sklony tuší o co jde, zubním maniakům (a dětem zubařů) co si hubu po každém otevření 20 minut kartáčují strojně pak samozřejmě stačí samotný dentista. Upraveno 13. října 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Jojo, moje zubařka si čistí zuby nasucho i na zastávce MHD, jen tak z nudy, jednou jsem jí přistihnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 To uz je profesionalna deformacia. Ja dentalnu hygienu beriem ako "modu" ktorej nehodlam holdovat. Kvalitne kefky, pasty (u mna curaprox/elmex a paradontax), pravidelne cistenie a kontrola raz za rok a celkom pohoda (klop-klop na drevo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Jj smrad z drzky- k nezaplacení v práci mam typka - projektak, vybere stavebko a jde koupit hadry, golf říká drivingu a o hygienicce neslyšel- utrpení s nim mluvit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Klasika, přijde takhle SZ: moc se mi líbily, jakou mají WR? já chci alespoň 50m! Odepíšu: buď v klidu, mají 200m. A konec komunikace, už prostě neodpoví a vidím, že sem chodí každodenně. Tohle byl jen příklad, ale v různých obměnách už se mi to tu stalo vícekrát. Říkám jim soukromě zloději času a otravové, vlastně ani nechtějí nic koupit.Proste existuje právo koupit a prodat, stejně jako neprodat a nekoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 To je zase slovickareni,smarja,kdyz nekomu kvuli necemu pisu SZ,je minimalne slusnosti tu konverzaci ukoncit treba slovickem diky,nebo pozdravem,ne prestat reagovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky