Návštěvník YPO Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 vrstva navíc ... hm.. hm ... hm ..... zejtra du ven jenom v tričku .... nejsem přeci blbej .... zahřeju se během Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) Buďte ubezpečeni že v mém případě to jelito nelepilo - a minimálně u skla tu fólii zbytečně nepřeceňujte, není to nic jiného než vrstva navíc, která holt některé problémy řeší a jiné přináší (zhoršená čitelnost, diskutabilní pocit na omak, u "celotělových" pochybný vzhled). Proč si nepřipustit že nejúčinnější ochranu sklíček na mobilech i na hodinkách odjakživa představují mozek a ruce samotného uživatele? Nevím, zda Tvá zkušenost pochází pouze od fólie na iP4, nicméně pokud ano, pak věz že od té doby udělaly dost velký pokrok. Nepoučuji, jen konstaktuji.Taky jsem na svou tehdejší čtyřku zkoušel tehdejší Zagg a bylo to přesně jak píšeš - zejména pocit na omak dost hrozný. Nicméně ty poslední generace je tvrzené sklo, kde omak je (IMO) nerozeznatelný od dotyku na displej. Horší čitelnost také nepozoruji.Proč si nepřipustit, že pro někoho to třeba funguje dobře? Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Mě by spíš zajímalo, jak se to sundává - jestli je to opravdu to tenké tvrzené sklo, pod které se musí odmastit display a natřít jakousi tou vodičkou, co s tím prodávají v balení...Opravdu je to jako tenká vrstva skla a dokonce i tak praská Má to mít doživotní záruku ale bohužel nemohu najít krabičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Na ebay koupis to same za 3 dolary a s postovnym zdarma, 1100 bych za to nedal ani omylem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Na ebay koupis to same za 3 dolary a s postovnym zdarma, 1100 bych za to nedal ani omylem... Přesně tak. Stála 3 nebo 4$, a už slouží rok...za 5$ jsem jí teď kupoval na iPad mini. Zatím slouží bezchybně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Na ebay koupis to same za 3 dolary a s postovnym zdarma, 1100 bych za to nedal ani omylem...však jasný. Na ebay dokonce koupis i Béčka za 3-4 dollary. To jsou blbci ti lidi, že za ně platí 60k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 To bych nezamenovat. Ty skla za 60,- vydrzi to same co za 1100,- Máme to testované jelikož to prodáváme. Instalace a deinstalace je hracka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Opravdu je to jako tenká vrstva skla a dokonce i tak praská Má to mít doživotní záruku ale bohužel nemohu najít krabičku Aha, tak to jo Ptám se proto, že mám na Samsungu sklo od Celly bratru za tři stovky a jsem naprosto spokojen. Nedělají se na tom vlasovky a nedrží na tom tolik mastnota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 však jasný. Na ebay dokonce koupis i Béčka za 3-4 dollary. To jsou blbci ti lidi, že za ně platí 60k.VuViz. Exburn. Kdybych to nemel otestovane tak to sem nepisu, ale kup si to kde chces je mi to jedno. Protoze sklo na telefon je to stejne co becka .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 To takhle v pondělí ráno jdete nakrmit slepice a namísto obvyklého hejna kvokajících opeřenců spatříte jen toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Liška ? To je k nasrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Liška ? To je k nasrání.Nevím. Liška nebo kuna. Pr*el je, že jsme to ještě včera u tchyně probírali, já se "chlubil" že tyhle problémy u nás nemáme a opravdu jsme je za celou dobu co chováme (asi 4 roky) neměli. Tentokrát to ovšem byl masakr, všechno pryč, všude jen peří a jediná tahle mrtvolka tam zůstala. Po pravdě mě překvapilo, jak si člověk i na tu drůbež zvykne, docela mě to rozhodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Jsi to včera u tchýně asi zakřik . Ale jak píšeš, že Tě to rozhodilo i když se jedná jen o drůbež, tak to plně chápu. Se svým vztahem ke zvířectvu bych nemoh nikdy nic chovat, co by mělo v budoucnu skončit na talíři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Mně to na talíři nevadí. To je něco jinýho, na to si zvykneš. Ale tohle je ..... masakr. Prostě to nas*re. Edit: A to jsem právě zjistil, že denní menu v hospodě kam chodíme na obědy je "Trhané kuře na paprice, podávané s domácími vídeňskými noky" Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Mně to na talíři nevadí. To je něco jinýho, na to si zvykneš. Ale tohle je ..... masakr. Prostě to nas*re. Edit: A to jsem právě zjistil, že denní menu v hospodě kam chodíme na obědy je "Trhané kuře na paprice, podávané s domácími vídeňskými noky"Takže žádná liška - hospodskej ti ukradl hydinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Edit: A to jsem právě zjistil, že denní menu v hospodě kam chodíme na obědy je "Trhané kuře na paprice, podávané s domácími vídeňskými noky" Jako promiň................... :lol2: to nejde, fakt ne........... jina samo Ti plně rozumím, protože si vzpomínám, jak jsem vždycky u rodičů večer zavíral a počítal slepice a když náhodou jedna chyběla tak se hledala snad po všech čertech......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Takže žádná liška - hospodskej ti ukradl hydinu No trochu jsem se styděl, ale dal jsem si to bylo to dobrý. Ale ty naše to určitě nebyly, to byly zasloužilý nosnice, ty by byly tužší ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Edit: A to jsem právě zjistil, že denní menu v hospodě kam chodíme na obědy je "Trhané kuře na paprice, podávané s domácími vídeňskými noky"Taky maj prej novýho šéfkuchaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 No jo, je to mrzutost, ale žádná trága. Nicméně budeme muset zvýšit bezpečnostní optření do budoucna, zejména když odjíždímě pryč. Nějaká klec jako výběh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaruna73 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Nevyšla mi výměna Alpiny za Žena. Né že bych byl naštvaný ale jsem z toho smutný. Líbilo se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky