Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Buďte ubezpečeni že v mém případě to jelito nelepilo - a minimálně u skla tu fólii zbytečně nepřeceňujte, není to nic jiného než vrstva navíc, která holt některé problémy řeší a jiné přináší (zhoršená čitelnost, diskutabilní pocit na omak, u "celotělových" pochybný vzhled). Proč si nepřipustit že nejúčinnější ochranu sklíček na mobilech i na hodinkách odjakživa představují mozek a ruce samotného uživatele?

Nevím, zda Tvá zkušenost pochází pouze od fólie na iP4, nicméně pokud ano, pak věz že od té doby udělaly dost velký pokrok. Nepoučuji, jen konstaktuji.

Taky jsem na svou tehdejší čtyřku zkoušel tehdejší Zagg a bylo to přesně jak píšeš - zejména pocit na omak dost hrozný. Nicméně ty poslední generace je tvrzené sklo, kde omak je (IMO) nerozeznatelný od dotyku na displej. Horší čitelnost také nepozoruji.

Proč si nepřipustit, že pro někoho to třeba funguje dobře?

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě by spíš zajímalo, jak se to sundává - jestli je to opravdu to tenké tvrzené sklo, pod které se musí odmastit display a natřít jakousi tou vodičkou, co s tím prodávají v balení...

Opravdu je to jako tenká vrstva skla a dokonce i tak praská :)

Má to mít doživotní záruku ale bohužel nemohu najít krabičku :)

Odkaz ke komentáři

Opravdu je to jako tenká vrstva skla a dokonce i tak praská :)

Má to mít doživotní záruku ale bohužel nemohu najít krabičku :)

Aha, tak to jo  :)

Ptám se proto, že mám na Samsungu sklo od Celly bratru za tři stovky a jsem naprosto spokojen. Nedělají se na tom vlasovky a nedrží na tom tolik mastnota.

Odkaz ke komentáři

však jasný. Na ebay dokonce koupis i Béčka za 3-4 dollary. To jsou blbci ti lidi, že za ně platí 60k.

Vu

Viz. Exburn. Kdybych to nemel otestovane tak to sem nepisu, ale kup si to kde chces je mi to jedno. Protoze sklo na telefon je to stejne co becka ....

Odkaz ke komentáři

Liška ? To je k nasrání.

Nevím. Liška nebo kuna. Pr*el je, že jsme to ještě včera u tchyně probírali, já se "chlubil" že tyhle problémy u nás nemáme a opravdu jsme je za celou dobu co chováme (asi 4 roky) neměli. Tentokrát to ovšem byl masakr, všechno pryč, všude jen peří a jediná tahle mrtvolka tam zůstala. Po pravdě mě překvapilo, jak si člověk i na tu drůbež zvykne, docela mě to rozhodilo.

Odkaz ke komentáři

Mně to na talíři nevadí. To je něco jinýho, na to si zvykneš. Ale tohle je ..... masakr. Prostě to nas*re.

Edit: A to jsem právě zjistil, že denní menu v hospodě kam chodíme na obědy je "Trhané kuře na paprice, podávané s domácími vídeňskými noky"

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Mně to na talíři nevadí. To je něco jinýho, na to si zvykneš. Ale tohle je ..... masakr. Prostě to nas*re.

Edit: A to jsem právě zjistil, že denní menu v hospodě kam chodíme na obědy je "Trhané kuře na paprice, podávané s domácími vídeňskými noky"

Takže žádná liška - hospodskej ti ukradl hydinu :D

Odkaz ke komentáři

Jako promiň................... :lol2: :lol2: :lol2: 

to nejde, fakt ne........... :lol2:

jina samo Ti plně rozumím, protože si vzpomínám, jak jsem vždycky u rodičů večer zavíral a počítal slepice a když náhodou jedna chyběla tak se hledala snad po všech čertech.........

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...