Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak výborně. Večer jsem vás zkusil poprosit, abyste hysterické výlevy zkusili minimalizovat nebo vyloučit, nejsou k ničemu. Afričane, zkus si o té problematice něco přečíst, než se začneš ohánět uprchlíky. Mnozí z nich utíkají před těmi samými lidmi, kteří v Paříži útočili.

Problém Středního východu je starý minimálně od 2. světové války. Velmoci ho neřešily. Že to je problém viděl SSSR ve válce v Afganistánu. USA v Iráku byly také neúspěšné. Do té doby se tamním autoritářským vládám povedlo zdevastovat, co se dalo. Odcházeli odtamtud lidi. Dlouhodobě. Francie, Německo, Anglie, Švédsko. Co se stalo? V těch zemích se neintegrovali. Většina z nich vytvořila menšinu sociálně neúspěšnou. Když nemáš prachy, děti se ti tlemí, že jseš čmoud, vidíš, že rodiče se mají taky na howno, začneš poslouchat kterýhokoli magora, který začne blábolit o světovém chalifátu. 

Prozatím většinu teroristických útoků provedli lidi, kteří se v Paříži nebo Londýně narodili.

Zkusím naposled poprosit, abyste vážili slova a myšlenky, které tady píšete. Rozumím tomu, že vás útok v Paříži pobouřil, a nechci to tady zatím zamykat, protože vyjádřit se k němu považuji za legitimní.  Myslím však, že nejsme daleko od toho, aby to tady vypadalo jak v Novinkách. Pak to zamknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry Romane, jednali jsme paralelne. Ja chapu potrebu lidi vyjadrit svuj nazor, chapu nazory take i onake, nejsem zadny, jak se ted rika, slunickar, ale myslim si, ze tohle forum neni platforma k jejich ventilovani. Proste politika, nabozenstvi a pribuzna temata na Chronomagu NE. Bezte demonstrovat, bezte do politiky a zmente neco. Napiste clanek do novin, bezte protestovat pred parlament. TADY NE. 

Odkaz ke komentáři

To chápu a něco jsem si o tom i přečetl, ale co nechápu je, že jich do EU statisíce pustíš, když ve vzduchu visí obrovská hrozba, že mezi nimi budou i teroristi, jako že jsou. Asi jsem to špatně napsal :-) A máte pravdu, sem to nebudeme tahat.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Ok, respekt.

edit - pro ty co pozdě vstali, to není žádný pochlebování modům, to já nemám zapotřebí veřejně,
podlejzám kdyžtak normálně po sz :)
je to reakce na to že to promazali včetně mého příspěvku, a jsem vlastně rád že se tu nerozdává ovoce :)

Jinak ta zásilka ze včera se záhadně po urgenci na poště přesunula o 100km. Teda alespoň virtuálně v trackingu.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Ok, respekt.

edit - pro ty co pozdě vstali, to není žádný pochlebování modům, to já nemám zapotřebí veřejně,

podlejzám kdyžtak normálně po sz :)

je to reakce na to že to promazali včetně mého příspěvku, a jsem vlastně rád že se tu nerozdává ovoce :)

Jinak ta zásilka ze včera se záhadně po urgenci na poště přesunula o 100km. Teda alespoň virtuálně v trackingu.

Máš možná vítězný pocit, ale u České pošty to znám. Neboj oni tě nezastihnou při doručování.-:(

Odkaz ke komentáři

Romane, napsal jsi to hezky, paralela je jasna, presne takhle dopadne s pristi generaci dnesnich uprchliku. Vykoreneny, radikalizovany...

Souhlas, dlouho jsem nečetl tak krátké a výstižné resumé něčeho tak komplexního.

Odkaz ke komentáři

Romane, napsal jsi to hezky, paralela je jasna, presne takhle dopadne s pristi generaci dnesnich uprchliku. Vykoreneny, radikalizovany...

Ja bych v par drobnostech nesouhlasil, ale dobre napisane to je, to se musi nechat. Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

V podstatě za to určitě můžou uprchlíci....

Tak to kazdopadne. Norski rybari ani masajovia z afriky s tym evidentne nic nemaju. Myslim si. No mam len limitovane informacie.

V kazdom pripade moderatorske drony ktore sa sem zlietli (chalani fakt ste tu nazivo? Ta akcieshopnost je obdivuhodna) tu temu uchopili velmi rozumne a ja s nimi uplne suhlasim. Netreba pisat k tomu nic dalej. Ludia, radsej niecim peknym prispejte do "unikaty fora".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...