straspol Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Uz jsem nemel silu reagovat na straspola, ale pila ma samozrejme brzdu.Sorry, já to samozřejmě nemyslel nijak zle ! Taky přeju bezproblémové hojení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) Brrr, to už zní jak závěrečná scéna v památném BOZP dílku "Staplerfahrer Klaus" tvl Béčkovej horor hadra :lol2: Organicovi taky přeju co nejrychlejší hojení bez komplikací, by mě nenapadlo, že takto na sucho řetěz dokáže takhle rozfiknout ruku Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Tak vono jizvy vypadaj chlapácky. Víc, než nějaká kérka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) Tak jsem zkusil udělat dvě mobilovky již zmíněného náramku, tak co si o tom myslíte? ?Prý by to měl být aligator ale kdo ví... Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem rumsturm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 To je z šourku aligatora? To bych reklamoval jak řemen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) Mně přijde zespod jako novej, takže tu reklamaci snad musej přijmout.. Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Podle mého jasná reklamace. Opotřebení ani není prakticky vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 To je ten z myšlenkohnutí ? Určitě bych reklamoval a dotáhl to klidně k výrobci.Ten řemen je pěkný shit,rádoby kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Tak jsem zkusil udělat dvě mobilovky již zmíněného náramku, tak co si o tom myslíte? ? Prý by to měl být aligator ale kdo ví... 100% reklamace. Kdybys neuspěl a neměl kontakty na fabriku, ozvi se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) Ano je opravdu jako nový, nosil jsem je spíše vyjímečně, do práce mám jiné otloukánky, bohužel nemám rád problémy a dohadování tak tam zkusím ještě jednou zajít a nějak se dohoudnout. Je teda fakt že v záručáku píší že neberou zodpovědnost na vady pásku, sklíčka a dokonce i něco se strojkem, jen je mi to trochu líto že je to nová věc a moc nevydržela. Edit: Kamile děkuju za nabídku Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem rumsturm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Je třeba rozlišovat podmínky mezinárodní záruky výrobce (řemen vyloučen že záruky) a zákonnou záruku českého prodejce. Ale i v prvním případě by výrobce měl poskytnout kulanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Volal jsem jim , bohužel jsem neuspěl ani slevičku na nový jsem si nevymodlil, prý mám smůlu. Jedině že bych si za patnáct prý koupil nový na což jsem nepřistoupil no nic, náhodou někdo z tohoto fora co by byl ochoten se pokusit o opravu by se nenašel, pokud by to opravit skutečně šlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Napsal bych jim mail,že to postupuju výrobci k posouzení závady a fertig máčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Chtěl jsem si udělat hodinkovou radost a koupit si na Hamiltony X coptery tah a orandžovej silikon. Cena za obojí mě vyrazila dech ( 4200 tah a 2900 silikon ), nějak se s tím nedokážu srovnat. A jdu znovu spekulovat, zda do nich vůbec znovu jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Koukals u Olferta? Přeci jen, lepší ceny. http://www.olfert-co.de/Hamilton-Watch-straps__22-mm_1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Koukals u Olferta? Přeci jen, lepší ceny. http://www.olfert-co.de/Hamilton-Watch-straps__22-mm_1Samozřejmě že ne. Moc dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Česká pošta, klasika.. kdyby si ty baby za přepážkou nasadily papírové masky s vyfocenou kyselou prdelí, tak bych ani nepoznal rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Česká pošta, klasika.. kdyby si ty baby za přepážkou nasadily papírové masky s vyfocenou kyselou p...lí, tak bych ani nepoznal rozdílChachachaaa, zkusil jsem si to představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Česká pošta, klasika.. kdyby si ty baby za přepážkou nasadily papírové masky s vyfocenou kyselou p...lí, tak bych ani nepoznal rozdílKdyby jsi jen trochu věděl jak to tam chodí........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Česká pošta, klasika.. kdyby si ty baby za přepážkou nasadily papírové masky s vyfocenou kyselou p...lí, tak bych ani nepoznal rozdílOndřej Neff to kdysi dávno nazval "Střílna bitevního srubu" Baba sedí za kulometem a jak budeš mít špatně tečku nad i tak tě pokropí vražednou palbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky