Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ahoj, možná by to patřilo spíše do jiného vlákna, ale primárně mne to štve (spíše bych to vyjádřil vulgárně, ale....). Nevím zda je to Chronomagem či jeho kombinací s Google Chrome či Win7, ale prakticky pokaždé, když otevřu Chronomag, mi po nějaké době prohlížeč vždy na každé prokliknuté vlákno otevírá vždy nové okno. do toho mi úpřestanou fungovat kurzorové klávesy jako posun nahoru a dolů a já nevím co ještě. Možná jsem lama (asi trochu v IT jo), ale fakt nevím co s tím. Pomáhá jen restart compa.....

Může mi někdo pomoci?

Díky Jirka

Zaseknutý SHIFT. Vezmi klávesnici, zvedni půl metru vysoko a prašti s ní o stůl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaseknutý SHIFT. Vezmi klávesnici, zvedni půl metru vysoko a prašti s ní o stůl.

Tý jo, to je ono  :thumbsup_anim:

Taková volovina a jak jednoduché. Díky Tobě za vyřešení, ale i ostatním za snahu!

A když už tady píšu - všem bych rád popřál úspěšný rok 2016, ať se nám daří  :cheers: !!!!!

P.S.: Jen nechápu, jak mohl pomoci restart.... :frusty:

Odkaz ke komentáři

Nas... mě zdejší člen Yohoho. Koupil jsem od něj tah na Seiko. Zaplatil. 22.12. slíbeno odeslání. Nevyšlo. 23.12. slíbeno odeslání a od té doby žádná komunikace. Jestli ho někdo znáte, dejte mu prosím vědět, že má nějaké závazky. Díky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Bernard Bohemian Ale. To je teda sracka.

kdybys nebyla ženská z hradce tak bys věděla, že od bernarda jedině sváteční kvasnicovej lágr

tydlencty rádoby pivní eksperimenty většinou stojí za  :shit:

teda vyjma velveta, to bylo jediný pitný pivo vod nich, ale to už jsem nikde neviděl ani nepamatuju

plzeň je plzeň

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

kdybys nebyla ženská z hradce tak bys věděla, že od bernarda jedině sváteční kvasnicovej lágr

tydlencty rádoby pivní eksperimenty většinou stojí za  :shit:

teda vyjma velveta, to bylo jediný pitný pivo vod nich, ale to už jsem nikde neviděl ani nepamatuju

plzeň je plzeň

Sem vole muz a du si na pumpu pro Plzen!
Odkaz ke komentáři

Ale od Bernarda je slušný ale. Není to experiment. Ale je jeden z mnoha typů piva. Bohužel našinec je většinou fixovanej na plzeň (rozuměj plzeňský typ piva). A toljo Velveta vařil (možná ještě vaří) Staropramen, když jsem ho naposled pil, už to nebylo to, co na začátku. Ale jinak, každýmu, co mu chutná. Taky některý typy piva nemusím (o značce a provedení nemluvím, to je jiná věc). Na zdraví chlapci!

Odkaz ke komentáři

Z českých pivovarů (těch větších) který vaří ALE mě nejvíc asi chutná EPA z Náchoda, ten bohemia ale jsem měl jen jednou a nepřesvědčil, takže jsem to podruhý nezkoušel...

Jinak z těch menších je to jak kterej kus, ale když už to leze nad 15° tak už to moc nemusím - např Kocour Saurus už je vražda

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...