Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 8:42, utrejch napsal:

To jsou zase kecy, si jako zustante doma, bude to asi lepsi, aspon nebudou cesti xenofobove delat ostudu venku.

Kazdopadne byste meli vedet, ze sance ze vas nekdo nekde odpravi je cca 100x mensi, nez ze natahnete backory v aute. A nepomuze kdyz budete chodit pesky, jako chodci umrete 20x pravdepodobneji nez nasilnou smrti rukou teroristu.

Zkuste nekdy pouzit mozek.

Pridej k tem cislum jeste tak tri nuly, taky to nechapu...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To jsou zase kecy, si jako zustante doma, bude to asi lepsi, aspon nebudou cesti xenofobove delat ostudu venku.

Kazdopadne byste meli vedet, ze sance ze vas nekdo nekde odpravi je cca 100x mensi, nez ze natahnete backory v aute. A nepomuze kdyz budete chodit pesky, jako chodci umrete 20x pravdepodobneji nez nasilnou smrti rukou teroristu.

Tak furt to je X krát menší pravděpodobnost, než že vyhraješ ve Sportce a stejně lidi sázej. Proč by se kurva někdo nemoh bát vo děti?

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 6:37, TLD napsal:

Gustiku, ja resil to same. Ja jsem posera a s detma tam nepojedu. Hodne jsme jezdili do NL kvuli pisecnejm plazim, proste se nam tam libilo:) (Zeeland) a loni jsem to odpiskal. Je to tam samej satek a nevis kterymu tam rupne v palici. Zkusil jsem to Chorvatsko a nic moc. Takze letos jedem do Alp. Sezenu neco v kopcich, nejakou samotu kde budou zvirata a budem tam vyletit. Na jih pojedu sam na moto, ale prcky tam proste momentalne nevezmu. Ja vim, jsem posera. Ale proste se bojim. Asi zbytecne.

No tvl.....

Odesláno (upraveno)

A kam jedete vy? Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Já bych sem ty procenta netahal. Je to prostě další riziko navíc (k tradičním a společensky akceptovaným formám úmrtí), navíc traumatizujicí. Něco jako pád letadla, masový vrah nebo žralok lidožrout. A pokud už chceš vymezovat v populaci xenofoby (lidi bojící se nových neznámých (cizích) lidí, věcí a jevů), možná by stalo za to uvést, že opačné chování - radostné vítání všeho cizího a nového, bez hlubší znalosti o novém jevu, v?cech či lidech, zkrátka xenofilie, je ještě prašt?n?jší.

Odesláno

:smile_anim:

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 8:57, Zmizík napsal:

Tak furt to je X krát menší pravděpodobnost, než že vyhraješ ve Sportce a stejně lidi sázej. Proč by se kurva někdo nemoh bát vo děti?

Bat se muzou, proc bych jim to bral. Ale pak by se meli primo desit, ze jim spadnou na hlavu v koupelne.

Odesláno (upraveno)
  V 20. 4. 2016 v 9:05, martar napsal:

Já bych sem ty procenta netahal. Je to prostě další riziko navíc (k tradičním a společensky akceptovaným formám úmrtí), navíc traumatizujicí. Něco jako pád letadla, masový vrah nebo žralok lidožrout. A pokud už chceš vymezovat v populaci xenofoby (lidi bojící se nových neznámých (cizích) lidí, věcí a jevů), možná by stalo za to uvést, že opačné chování - radostné vítání všeho cizího a nového, bez hlubší znalosti o novém jevu, v?cech či lidech, zkrátka xenofilie, je ještě prašt?n?jší.

Tady asi nikdo nemluví o bezmezném vítání čehokoliv. Teroristické útoky nikdy neměly sloužit k masovým škodám, ale mají vyvolat nějaký efekt ve společnosti, které postaví lidi proti etniku a to povede k větší radikalizaci.... Která se zatím ISIL a podobným sráčům prostě hrubě nedaří. A ty čísla jsou prostě podstatná, protože je si nutné uvědomit rozsah..... Pak je tu spousta šašků co si na atmosféře nějakého strachu honí politické body. A přesně názory typu toho na co jsem reagoval výše jsou to nebezpečné...

Edit: plus se na internetu šíří spousta hoax zpráv, které prostě objektivně nejsou pravda.....

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Nenávidím tuzemské mobilní operátory, zejména pak kyslík a to jejich automatické prodlužování smluv a jak si dělají z lidí rukojmí. Přijde mi, že je snad jednodušší upsat duši ďáblu a následně to vzít zpátky než něco vypovědět u O2. Vím, že si za to vlastně můžu sám, ale i tak to jsou pro mě zas**** zm***. Ale tak co, vykoupím se od nich za dva a půl talíře a aspoň už budu free..... tak jako se jmenoval ten jejich pos*** tarif...

Od O2 už bych si v životě nevzal ani letáček.

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 9:07, utrejch napsal:

Ja jsem uz mesic v KL a svete se div se, jeste me tu nikdo z muslimu neodpravil.

Sice nevim co je KL :) ale i tak jsem rad, ze jsi ok ;) .

Proste napisano, nikam nejedu. Jsem posera a xenofob a je mi to burt :) .

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 8:57, Zmizík napsal:

+1
Odesláno

Bejt váma, tak ode dneška neposadím děti do auta a nejedu po D1, měl bych plný kalhoty, co všechno se může stát...

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 9:11, Povidláček napsal:

Nenávidím tuzemské mobilní operátory, zejména pak kyslík a to jejich automatické prodlužování smluv a jak si dělají z lidí rukojmí. Přijde mi, že je snad jednodušší upsat duši ďáblu a následně to vzít zpátky než něco vypovědět u O2. Vím, že si za to vlastně můžu sám, ale i tak to jsou pro mě zas**** zm***. Ale tak co, vykoupím se od nich za dva a půl talíře a aspoň už budu free..... tak jako se jmenoval ten jejich pos*** tarif...

Od O2 už bych si v životě nevzal ani letáček.

Víte v klubu. O2 mám na ignore listu už asi dvanáct let. Odhlasil jsem tehdy pevný telefon, přestěhoval se, byt jsem prodal.. na Telefónice jsem si nechal potvrdit bezdlužnost a úplné vyrovnání (ještě jsem se ujišťoval, že se to vztahuje i na takové pitominky jako "pronájem tlf přístroje" apod.), a po několika letech těsně před mým odletem do zahraničí najednou informace, že proběhl nějaký soud a rozjíždí se exekuce na asi patnáct tisíc. V tu chvíli jsem nemohl dělat nic jiného než zaplatit, naštěstí to měl v referátu soudní úředník, a ne soukromý exekutor... nebyl čas to nějak řešit, měl jsem být delší dobu mimo Čechii ;)

Dnes, kdyby ta firma přišla s tím, že budu mít volání zadarmo já, rodina i firma, stejné se mi zvedne tlak a pošlu ji někam, u mne jednou provždy skončila. V tomhle nejsem pragmatik, beru to osobně = emotivně.

Odesláno

Vojta a co s tim mas za problem? Nejsem xenofob,mam strach o rodinu. V bruselu na letisti jsem cca 2xrok a taky bych tam nic podobneho co se stalo necekal. Mlady,frustrovany kluci se nechaj zblbnout a pak neco vyvedou. V tom nl je jich hodne tak tam jista sance je,tak tam proste s detma nejedu. Psal jsem,ze sam na jih jedu a nemam s tim problem.V podstatr se od janova budu motat po pobrezi az do toho spanelska a neva me to. Ale s detma letos jen pojedu jinam,tak co tady volujes????

Odesláno

Sám pojedu klidně na kraj světa, ale proč někde riskovat s dětmi a říkat si, pravděpodobnost je velmi malá, nám se to určitě nestane. Každý ať si jede kam chce, ale říct, vy jste idioti když nejedete s dětmi třeba do Tunisu když tam zastřelili "jenom" pár desítek turistů za celá ta léta turismu je trošku mimo. Já si osobně lokality, kam vyrazím s dětmi budu silně rozmýšlet a každý ať si říká co chce :-) peace

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 10:10, African napsal:

Sám pojedu klidně na kraj světa, ale proč někde riskovat s dětmi a říkat si, pravděpodobnost je velmi malá, nám se to určitě nestane. Každý ať si jede kam chce, ale říct, vy jste idioti když nejedete s dětmi třeba do Tunisu když tam zastřelili "jenom" pár desítek turistů za celá ta léta turismu je trošku mimo. Já si osobně lokality, kam vyrazím s dětmi budu silně rozmýšlet a každý ať si říká co chce :-) peace

Porad plati to same, divim se ze je nekam vubec vozite autem anebo je poustite ven na chodnik ...

Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 10:13, utrejch napsal:

Porad plati to same, divim se ze je nekam vubec vozite autem anebo je poustite ven na chodnik ...

njn. von je ten svět vůbec plnej podivínů...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...