Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

no dnes to trochu problem byl.  zjistil jsem to rano na nadrazí když jsem odjizdel mimo prahu :)

Zítra to budu muset pořešit

Proto mám ke kartě jako rezervu bezkontaktní nálepku. Z bankomatu s ní sice nevyberu, ale skoro všude zaplatím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera před prvním tréninkem v novém oddíle jsem zjistil, že mám píchnutý kolo. Snad poprvé v životě :-/. Tak jsem vzal jiný auto, co se zrovna vrátilo ze servisu a kolo vyměnil v noci, stih jsem to tak tak... Nechápu, jak se to mohlo stát, díra jak prase, zboku.

Překvapilo mě, že v Passatu mám rezervu normálně plnohodnotnou, 18" litina, stejná jako ty vostatní.

Odkaz ke komentáři

existujou obchody, kde se u kasy dá na kartu vybrat, místo běžnýho nákupu.

Díky za připomenutí, u karty to znám, ale teď jsem zjistil, že to jde i u nálepky (nákup min 300 Kč a vybrat lze max 1500 Kč)

Jinak u sebe hotovost nenosím, k čemu taky? Ale v autě se vždycky nějaký to kilčo najde - na parkovný atd.

Odkaz ke komentáři

V celé Evropské unii totiž po nedávných teroristických útocích začalo platit nařízení, které vyžaduje úplně nový a důkladnější způsob znehodnocování zbraní

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/brusel-zprisnil-kvuli-teroristum-pravidla-pro-prodej-i-nefunkcnich-zbrani-16y-/domaci.aspx?c=A160425_2241547_domaci_jav  

Nařízení je zákeřné v tom, že nejde o český zákon, přesto je v Česku přímo závazné. Není třeba čekat, až ho parlament do zákona vtělí.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/brusel-zprisnil-kvuli-teroristum-pravidla-pro-prodej-i-nefunkcnich-zbrani-16y-/domaci.aspx?c=A160425_2241547_domaci_jav

Takže si s námi Brusel může vorat jak chce.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Hlavně mě žere že se nejedná jen o zbraně,ale že nařízení Bruselu je prakticky nadřazeno našim zákonům. :frusty:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

No cash je cash, ja si bez alespon 5 litru pripadam jak nahej :-)

jak Bob

Taky tak.

Tak tak, v kapse to má šustit, a málokterej vetešník má terminál, ale tuhle mě jeden nepěkně dostal, vybral jsem si porcelán s cenovkou 580 CZK a říkám si, že to sfouknu za pětikilo, dokonce jsem měl jedno sólo ve šrajtofli, a ukazuju ho židákoví, že fakt víc nemám, že to teda nemůžu koupit, protože jsem si říkal, že vyměkne a sleví..

Víte co ten nébich udělal? Nejdřív držel přednášku o tom, jak dobrá je to cena (to měl pravdu) a vytáhl na mě s úsměvem terminál na kartu, no co jsem mohl dělat jiného, než zaplatit kartou? Zatlačil mě do kouta, a tam mě nemilosrdně dobil....

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...