quest987 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Tak zajít na pobočku vybrat cash by nemusel bejt takovej problém :-)no dnes to trochu problem byl. zjistil jsem to rano na nadrazí když jsem odjizdel mimo prahu Zítra to budu muset pořešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Ještě, ze mas Sporku, ta ma relativně dost poboček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 no dnes to trochu problem byl. zjistil jsem to rano na nadrazí když jsem odjizdel mimo prahu Zítra to budu muset pořešit Proto mám ke kartě jako rezervu bezkontaktní nálepku. Z bankomatu s ní sice nevyberu, ale skoro všude zaplatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Proto mám ke kartě jako rezervu bezkontaktní nálepku. Z bankomatu s ní sice nevyberu, ale skoro všude zaplatím.existujou obchody, kde se u kasy dá na kartu vybrat, místo běžnýho nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 no dnes to trochu problem byl. zjistil jsem to rano na nadrazí když jsem odjizdel mimo prahu Zítra to budu muset pořešitNo cash je cash, ja si bez alespon 5 litru pripadam jak nahej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 jak Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Včera před prvním tréninkem v novém oddíle jsem zjistil, že mám píchnutý kolo. Snad poprvé v životě :-/. Tak jsem vzal jiný auto, co se zrovna vrátilo ze servisu a kolo vyměnil v noci, stih jsem to tak tak... Nechápu, jak se to mohlo stát, díra jak prase, zboku. Překvapilo mě, že v Passatu mám rezervu normálně plnohodnotnou, 18" litina, stejná jako ty vostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 existujou obchody, kde se u kasy dá na kartu vybrat, místo běžnýho nákupu.Cashback se tomu říká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ale to tu kartu nesmíš mít propadlou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 No cash je cash, ja si bez alespon 5 litru pripadam jak nahej :-) jak Bob Taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Bez nákupu v určité hodnotě (zpravidla 300 Kč) to nejde a výše výběru má taky své meze. existujou obchody, kde se u kasy dá na kartu vybrat, místo běžnýho nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 No jsem asi poučen pro příště, nevim proč, ale naučil jsem se všude platit kartou a hotovost u sebe moc nenosím. Nicméně jsem si byl dnes koupit cigára a se slečnou jsme se o tom bavili a nedávno se ji stalo to samé taktéž platební karta české spořky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) no hotovost sebou taky nenosím, ale karty mám v pěněžence asi tři a každá jinej ústav............ Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 existujou obchody, kde se u kasy dá na kartu vybrat, místo běžnýho nákupu. Díky za připomenutí, u karty to znám, ale teď jsem zjistil, že to jde i u nálepky (nákup min 300 Kč a vybrat lze max 1500 Kč) Jinak u sebe hotovost nenosím, k čemu taky? Ale v autě se vždycky nějaký to kilčo najde - na parkovný atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) V celé Evropské unii totiž po nedávných teroristických útocích začalo platit nařízení, které vyžaduje úplně nový a důkladnější způsob znehodnocování zbraní Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/brusel-zprisnil-kvuli-teroristum-pravidla-pro-prodej-i-nefunkcnich-zbrani-16y-/domaci.aspx?c=A160425_2241547_domaci_jav Nařízení je zákeřné v tom, že nejde o český zákon, přesto je v Česku přímo závazné. Není třeba čekat, až ho parlament do zákona vtělí. Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/brusel-zprisnil-kvuli-teroristum-pravidla-pro-prodej-i-nefunkcnich-zbrani-16y-/domaci.aspx?c=A160425_2241547_domaci_jav Takže si s námi Brusel může vorat jak chce. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 To je zase logika... když nejsem schopnej zabránit nelegálnímu kšeftování se zbraněma, tak aspoň šlápnu na krk slušnejm lidem, to je naučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Hlavně mě žere že se nejedná jen o zbraně,ale že nařízení Bruselu je prakticky nadřazeno našim zákonům. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Kdyby ti potomci radši řešili to, co je opravdu důležité! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Klasika.. já si nesmím legálně koupit znehodnocenou bambitku, ale frajer dostane druhou šanci vyhodit do luftu ten bánhóf ... absurdníhttp://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/401975-dzihadista-chtel-ve-vidni-odpalit-nadrazi-soud-mu-ale-dal-dalsi-sanci.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) No cash je cash, ja si bez alespon 5 litru pripadam jak nahej :-) jak Bob Taky tak. Tak tak, v kapse to má šustit, a málokterej vetešník má terminál, ale tuhle mě jeden nepěkně dostal, vybral jsem si porcelán s cenovkou 580 CZK a říkám si, že to sfouknu za pětikilo, dokonce jsem měl jedno sólo ve šrajtofli, a ukazuju ho židákoví, že fakt víc nemám, že to teda nemůžu koupit, protože jsem si říkal, že vyměkne a sleví..Víte co ten nébich udělal? Nejdřív držel přednášku o tom, jak dobrá je to cena (to měl pravdu) a vytáhl na mě s úsměvem terminál na kartu, no co jsem mohl dělat jiného, než zaplatit kartou? Zatlačil mě do kouta, a tam mě nemilosrdně dobil.... Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky