Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

3 roky stará plazma Samsung. Používám ji jen na filmy tak 2x do týdne. Včera jí zapnu a najednou hlasité PRÁÁÁSK a hotovo, už nenajede  - jen bliká stanby LED. Nemá někdo zkušenost? Prej často odchází kondíky tak jí budu muset rozebrat a mrknout na to.

Kondíky jsem měnil několikrát u starých CRTček a monitorů svépomocí pro sebe.Většinou odcházejí ve zdroji.Někdy je to na nich poznat,že jsou jako by vytečené(zbytky elektrolytu je vidět na desce).Lepší je ale vyměnit je všechny.

Odesláno

Počasí, dopytle dva dny volna, mám naložíno na gril a chčije a chčije..............

Já snad tu pergolu fakt objednám..... :furious:

Tady vcera a dneska pere slunkem jak sedlak cepem...az mne to vcera odpoledne stvalo, melo byt chladneji a vice mraku a pekli sme se na masine...

Odesláno

Jsem se jen lehce opil a skončil jsem v herně..........

tu hernu  mám naštěstí v baráku............

tedy jako doma ...žádnej hazard jen jsem byl vyhozen z ložnicw.

To nechápu......

Odesláno

Ta zas....á ubohá socanská hovězí debilka Jourová. Tak bitcoinů se jí zachtělo, prej že je používaj teráristi. A co keš, nechtěla by zrušit taky ten? A zavést povinný hlášení každýho o svejch pohybech na účtu?

Odesláno

tu hernu mám naštěstí v baráku............

To nechápu......

to taky nechapu...a určitě si přišel s nabídkou kvalitního sexu :D :D
Odesláno

tu hernu  mám naštěstí v baráku............

To nechápu......

Nebyli utopenci nebo tlačenka s cibulí.?...   :-)

Odesláno

Ne byl kozel v počtu 12 kousků.............. :cheers:  v rozmezí 6hodin to není tak strašný.

A že prej smdím pivem. Tak to je snad logický né ?

Nutno podotknou, že jsem se vyspal parádně u otevřenýho okna na čerstvém vzduchu. :whistling:

Odesláno

Ne byl kozel v počtu 12 kousků.............. :cheers: v rozmezí 6hodin to není tak strašný.

A že prej smdím pivem. Tak to je snad logický né ?

Nutno podotknou, že jsem se vyspal parádně u otevřenýho okna na čerstvém vzduchu. :whistling:

A tos to dal bez tvrdidla/liguere?
Odesláno

Pujcil jsem tatovi auto. No neodrel mi ho? Uz mu mam strach pujcovat auto a obecne ho nerad v aute vidim ridit, pac uz ma prece jen 72, tak tohle mi teda moc odvahy nepridalo.

Buď rád,že se mu něco nestalo.Otec posledně při diabetu rozbil švagrovi gumu a prasknul disk /liťák/.Nakonec jsme byli rádi,že to neotočil na střechu.Jinak  ségra nám nadala fšem :-) 

Odesláno (upraveno)

.. úterní putování na dreissesel bylo sice fajn.. ale ať mi nikdo netvrdí, že u sousedů je všechno "levnější, lepší a vůbec.." .. slovní spojení @střevní potíže@ jsem dosud znal jen z literatury..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Nemecky volejbalista Schweinsteiger... A hlavne ten mamlas v cernem co tu pentli pisknul...

Si trochu odporuješ, ne? Ruka ve vápně, písknuto dobře. Někde se holt píská podle pravidel. A někde se píská česká komedie.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...