Effe Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 3 roky stará plazma Samsung. Používám ji jen na filmy tak 2x do týdne. Včera jí zapnu a najednou hlasité PRÁÁÁSK a hotovo, už nenajede - jen bliká stanby LED. Nemá někdo zkušenost? Prej často odchází kondíky tak jí budu muset rozebrat a mrknout na to.Kondíky jsem měnil několikrát u starých CRTček a monitorů svépomocí pro sebe.Většinou odcházejí ve zdroji.Někdy je to na nich poznat,že jsou jako by vytečené(zbytky elektrolytu je vidět na desce).Lepší je ale vyměnit je všechny.
mondeo2 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 kde? u nás ani mráček... Se Ti to plácá u moře co ????
Xenomorfus Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Počasí, dopytle dva dny volna, mám naložíno na gril a chčije a chčije.............. Já snad tu pergolu fakt objednám..... Tady vcera a dneska pere slunkem jak sedlak cepem...az mne to vcera odpoledne stvalo, melo byt chladneji a vice mraku a pekli sme se na masine...
Gustaf Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Se Ti to plácá u moře co ????Jj...a neuvěřitelně dobře se tu chlasta
mondeo2 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Jsem se jen lehce opil a skončil jsem v herně.......... tu hernu mám naštěstí v baráku............ tedy jako doma ...žádnej hazard jen jsem byl vyhozen z ložnicw.To nechápu......
tommas4 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Co je na tom k nepochopení? Normálně ložnicovej BAN
Zlý Jabko Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Ta zas....á ubohá socanská hovězí debilka Jourová. Tak bitcoinů se jí zachtělo, prej že je používaj teráristi. A co keš, nechtěla by zrušit taky ten? A zavést povinný hlášení každýho o svejch pohybech na účtu?
Gustaf Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Jsem se jen lehce opil a skončil jsem v herně.......... tu hernu mám naštěstí v baráku............ tedy jako doma ...žádnej hazard jen jsem byl vyhozen z ložnicw.To nechápu......to taky nechapu...a určitě si přišel s nabídkou kvalitního sexu :D
Effe Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Jsem se jen lehce opil a skončil jsem v herně.......... tu hernu mám naštěstí v baráku............ tedy jako doma ...žádnej hazard jen jsem byl vyhozen z ložnicw.To nechápu...... Nebyli utopenci nebo tlačenka s cibulí.?... :-)
mondeo2 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Ne byl kozel v počtu 12 kousků.............. v rozmezí 6hodin to není tak strašný.A že prej smdím pivem. Tak to je snad logický né ?Nutno podotknou, že jsem se vyspal parádně u otevřenýho okna na čerstvém vzduchu.
Frostie Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Ne byl kozel v počtu 12 kousků.............. v rozmezí 6hodin to není tak strašný.A že prej smdím pivem. Tak to je snad logický né ?Nutno podotknou, že jsem se vyspal parádně u otevřenýho okna na čerstvém vzduchu. A tos to dal bez tvrdidla/liguere?
Baldic Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Pujcil jsem tatovi auto. No neodrel mi ho? Uz mu mam strach pujcovat auto a obecne ho nerad v aute vidim ridit, pac uz ma prece jen 72, tak tohle mi teda moc odvahy nepridalo.
utrejch Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Pujcil jsem tatovi auto. No neodrel mi ho? Uz mu mam strach pujcovat auto a obecne ho nerad v aute vidim ridit, pac uz ma prece jen 72, tak tohle mi teda moc odvahy nepridalo.taky budes starej!
MadButcher Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Jojo, a pak to detem vratis za svyho tatu :-D Muzes pak napsat do vlakna "co me dnes potesilo" - odrel jsem synovi auto! (hlavne to neberte vazne a nepoustejte se za tohle do me, ano?)
bohus76 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Pujcil jsem tatovi auto. No neodrel mi ho? Uz mu mam strach pujcovat auto a obecne ho nerad v aute vidim ridit, pac uz ma prece jen 72, tak tohle mi teda moc odvahy nepridalo.Buď rád,že se mu něco nestalo.Otec posledně při diabetu rozbil švagrovi gumu a prasknul disk /liťák/.Nakonec jsme byli rádi,že to neotočil na střechu.Jinak ségra nám nadala fšem :-)
montemar Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) .. úterní putování na dreissesel bylo sice fajn.. ale ať mi nikdo netvrdí, že u sousedů je všechno "levnější, lepší a vůbec.." .. slovní spojení @střevní potíže@ jsem dosud znal jen z literatury.. Upraveno 7. července 2016 uživatelem montemar
MadButcher Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Nemecky volejbalista Schweinsteiger... A hlavne ten mamlas v cernem co tu pentli pisknul...
Radimk Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Nemecky volejbalista Schweinsteiger... A hlavne ten mamlas v cernem co tu pentli pisknul...Si trochu odporuješ, ne? Ruka ve vápně, písknuto dobře. Někde se holt píská podle pravidel. A někde se píská česká komedie.
MadButcher Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Proc bych si odporoval? Ruka tam technicky byla, ale aby penalta po zrovna takovemto "zakroku" mela rozhodnout semifinalovy zapas? To uz je trochu precitlivelost, ne?
Doporučené příspěvky