Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Let s Emirates, asi päťročný chlapec, otravujúci široké okolie, hrdý arabský otecko. Moja pani matka so širokým úsmevom hladí chlapca po hlave. Zozadu ho nenápadne drží za krk a mierne priškrcuje. Hrdý chlapcov otec je ešte usmiatejší. Chlapec pomaly tíchne a potom už je celý let tichší. Keď začne vymýšľať, stačí, keď sa naň mama usmeje a volá ho ku sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se mnou vždycky strašili cizí děti, stačilo se na ně podívat, zakoulet očima, zasyčet nebo lehce zavrčet a už natahovaly a pakovaly se pod stůl k mamince. Takže aby si od nás udržely dostatečný odstup a zklidnily se, nebyl problém.

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

No my jsme museli měnit apartmá - přes zeď rodiče s děckem tak 8 měsíců, které bylo asi nemocné, takže od 23:00 do 05:30 ultrařev s cca 30 minutovými přestávkami. Ale já tomu rozumím, přece kvůli děcku nebudou rodiče slevovat ze svých nároků. Potom si udělají společnou fotečku a doma se budou rozplývat před známýma, jak si to malej užíval...

Edit: McStinger - no hezkýý, paňmáma se s tím nemaže ;o)

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odkaz ke komentáři

Roman l. Me by zajímala jedna věc. Proč jim neco nerekls? Myslím tím slusne samozřejmě.

Ja jsem na tom stejně jako ty a to je mi jen 35 skoro, ale na tohle jsem vylozene alergicky, a už nekolikrat jsem se ozval. Ono totiž pokud jim to nikdo neřekne, tak jim nedojde, ze to není v pořádku. I když ono jim to kolikrát nedojde ani tak, to je fakt, ale aspoň je fakt chvilku klid vždycky.

Ono na tu vychovu jsou dnes dva pohledy a mam moznost vidět v okolí oba dva, ale vyhovuje mi teda jen jeden.

Nerekl. Bláhově si myslím, že ten, kdo má minimální sociální adaptabilitu, tak tohle eliminuje, potom nemám chuť vychovávat 30 leté lidi, potom se v hospodě ozvu, až ústrky překročí práh tolerance, k čemuž nedošlo, a ve finále si chci na jediné dovolené letos v klidu dát míchaný vajíčka, povídat si s rodinou a ne se hádat po ránu s nějakou kvočnou a pak na svojí povahu celej den se tím žrát a přemýšlet, jestli jsem ji do prdel.e poslal mile a slušně nebo nevlídně. To mi za to ta situace nestála :-)

Odkaz ke komentáři

Mám zkušenost, že horší mladých alfasamců, jsou přestárlé vysokoškolačky s vymodleným dítětem na poslední chvíli. Vyzbrojené svým humanitním vš vzděláním a načteným knihovním oddělením o trendech ve výchově dětí.

Odkaz ke komentáři

Ale jinak mě neštve momentálně nic. Došel jsem do kempu, davam si dršťkovou a Plzeň, počasí na túru optimální a můj plán nachozených 100 km za týden jsem pokořil po pěti dnech. Takže pohoda :-)

Odkaz ke komentáři

Jojo, jak nazyva moje zena tuhle ideologii "nevychovavat, netrestat, neockovat, nedavat plinky".

PS: Male deti mame, do hospody/kavarny s nima chodime. Kdyz delaj bordel, tak dostanou na prdel :).

Mám zkušenost, že horší mladých alfasamců, jsou přestárlé vysokoškolačky s vymodleným dítětem na poslední chvíli. Vyzbrojené svým humanitním vš vzděláním a načteným knihovním oddělením o trendech ve výchově dětí.

Odkaz ke komentáři

+1 a klasickej příklad k nám dost často chodí- moje sestra. Jako kdybys opisoval z jejího životopisu.

Odkaz ke komentáři

tesat do kamene!

my jsme matky, kdo je víc???

Odkaz ke komentáři

V Místku na poště už dohnali ten Západ a mají vyvolávací systém na útržky. Na všech přepážkách dělají všechno a v době dávek si malí morgoši hrajou na tatínka, jak hraje forbesy a furt to tlačítko mačkají. Ženské za přepážkou musejí to číslo nějakou dobu vyvolávat a tím pádem neobsluhují. Viděl jsem jak u 6ti přepážek nebyl nikdk a jenom cinkaly zvonečky...

Odkaz ke komentáři

V Místku na poště už dohnali ten Západ a mají vyvolávací systém na útržky. Na všech přepážkách dělají všechno a v době dávek si malí morgoši hrajou na tatínka, jak hraje forbesy a furt to tlačítko mačkají. Ženské za přepážkou musejí to číslo nějakou dobu vyvolávat a tím pádem neobsluhují. Viděl jsem jak u 6ti přepážek nebyl nikdk a jenom cinkaly zvonečky...

More, dej jim ruční granát na hraní a pošli je ven! Kdyz se vratí, budou mit usmev od ucha k uchu!

Odkaz ke komentáři

Z pojistovky mi 30.6. poslali zelenou kartu. 13.7. ji jeste nemam.

Me posilal bracha 30.5. balicek. Prisel dnes. Tak zase az tak pomaly to mozna ale nebylo, balicek musel, chudak jeden, ujit asi 35km denne, aby se ke mne dostal. Ale tak nejak laickou optikou mi to pripada, ze by mela posta dostat pres drzku :)

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...