marosh Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Romčo, ty Skote od Pardubic...Už nejsi nejmladší. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Zaujímavé, aký priepastný rozdiel je medzi "Ty Skote od Pardubic" a "Ty pardubický skote" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Vojta1Co máš konkrétně na mysli tou ústavní povinností? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Zaujímavé, aký priepastný rozdiel je medzi "Ty Skote od Pardubic" a "Ty pardubický skote" Já jsem prosím do Pardubic zavlečenej moji paní. Mé vidlácké srdce bije v Orlických horách. Jsem jak vykoreněnej Indián bez rezervace. Beznadějnost města a moderní civilizace utápím v alkoholu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 A proč jsou v sukních? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Blázni, co nadelas. Tohleto mi znicilo hrbet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Vcera vecer jsem porusil svou zasadu a vypisoval se tady po poziti vetsiho mnozstvi alkoholu. Timto se tedy omlouvam za to, jak jsem tady vehementne a zarputile prudil a kopal kolem sebe . Kazdopadne v principu si za svym nazorem stojim. PS: Pokud si dobre vzpominam, tak jsem nekde jinde nazval Tolju buranem, za to se neomlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Filo, vždyť tady jsme všichni permanentně vozrali....na etapy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Jo já měl včera, když sem čumel do monitoru, taky pět piv a šest zelenejch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Vy možná, já jsem od malinka abstinent :-) Aspoň byla sranda Filo...kein stres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Ja dneska preskakoval v nakupu lavicku, jak za mlada, a jak se prevratila a ja spadl na ni, tak jsem si taky trochu hnul se zadama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Kluci uťukali jste mne ze svých iPhonů. Máte pravdu, refjúdžís velkam, hlavně ať se nevzdáme schengenu a volného obchodu. Nasŕaní němci ve velkém zapalují kebabovny, chybí hlavně porozumění a empatie, všichni se chytneme za ruce a budeme zpívat o světě bez násilí...wizard na toto téma končí (do dalšího ohňostroje od vyznavačů Náboženství Míru).Tak ono to bude lepší, z rozumné diskuse jsi se diskvalifikoval sám pitomými narážkami a snahou názorovou protistranu vědoucně zabalit do líbivého balíčku "sluníčkář s iphonem". Už jen mimo hru, vlivem mediálního humbuku kolem uprchlíků, německá policie evidovala tisíce etnicko/ náboženských útoků stran majority. Mimo jiné žhářské útoky zápalnými láhvemi. Upraveno 23. července 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Romane ty jsi normální cfok... normálně mne zabolely záda jak jsem tu fotku viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Romane ty jsi normální cfok... normálně mne zabolely záda jak jsem tu fotku viděl Ta klada neni tak hrozna. Je to o technice. Ja ji neumim a ze ctyr rocniku jsem ji otocil jednou. . Hnusnejsi je farmarsky beh. Do kazde ruky kamen 54 kg a slapes na dalku. Rekord v Cesku je 265 m. To je neskutecny. Ja ujdu 60 a sutry leti z ruky. Ilustracni foto; Upraveno 23. července 2016 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Tak ono to bude lepší, z rozumné diskuse jsi se diskvalifikoval sám pitomými narážkami a snahou názorovou protistranu vědoucně zabalit do líbivého balíčku "sluníčkář s iphonem". Už jen mimo hru, vlivem mediálního humbuku kolem uprchlíků, německá policie evidovala tisíce etnicko/ náboženských útoků stran majority. Mimo jiné žhářské útoky zápalnými láhvemi.O medialnim humbuku muzes mluvit treba u nas, kde je uprchliku a muslimu shodou okolnosti malo. Ale neargumentoval bych Nemeckem, kde uz desitky let zije pocetna turecka a jina mensina a jenom v lonskem roku tam dorazil dalsi milion uprchliku z ruznych muslimskych zemi. Tedy tezko se asi najde vesnice nebo mesto, kde by obyvatele nemeli primy kontakt a byli odkazany na pouze nejake media. Upraveno 23. července 2016 uživatelem Pcho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Vojta1Co máš konkrétně na mysli tou ústavní povinností?Listina zakladnich prav a svobod, ktera je soucasti nasi ustavy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Tak ono to bude lepší, z rozumné diskuse jsi se diskvalifikoval sám pitomými narážkami a snahou názorovou protistranu vědoucně zabalit do líbivého balíčku "sluníčkář s iphonem". Už jen mimo hru, vlivem mediálního humbuku kolem uprchlíků, německá policie evidovala tisíce etnicko/ náboženských útoků stran majority. Mimo jiné žhářské útoky zápalnými láhvemi.Tak chtít po někom, kdo si dá do profilu, že je mu 88 let, nějaké rozumné vyjádření, to je fantasmagorie, pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Listina zakladnich prav a svobod, ktera je soucasti nasi ustavy ?Jedina povinnost vyplyva z pristoupeni k Umluve o pravnim postaveni uprchliku. A nic nebrani od jejiho ustoupeni. To je pravo kazdeho signatare... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Snad to bude ok, ale pres Beroun a Horovice snad koncime ve Vinohradsky nemocnici, kde jsem mohl teoreticky zacinat, kdybych to nemel asi nejdal, co to jde :-). Tak se aspon poradne projedu v aute.tak snad to dobře dopadlo...držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Listina zakladnich prav a svobod, ktera je soucasti nasi ustavy ?Nejsem právník a četl jsem tu listinu jen dvakrát, takže můj názor neberte vážně... já tam tu povinnost nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky