Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Zaujímavé, aký priepastný rozdiel je medzi "Ty Skote od Pardubic" a "Ty pardubický skote" :)

Já jsem prosím do Pardubic zavlečenej moji paní. Mé vidlácké srdce bije v Orlických horách. Jsem jak vykoreněnej Indián bez rezervace. Beznadějnost města a moderní civilizace utápím v alkoholu :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera vecer jsem porusil svou zasadu a vypisoval se tady po poziti vetsiho mnozstvi alkoholu. Timto se tedy omlouvam za to, jak jsem tady vehementne a zarputile prudil a kopal kolem sebe :) . Kazdopadne v principu si za svym nazorem stojim. 

PS: Pokud si dobre vzpominam, tak jsem nekde jinde nazval Tolju buranem, za to se neomlouvam.  

Odkaz ke komentáři

Kluci uťukali jste mne ze svých iPhonů. Máte pravdu, refjúdžís velkam, hlavně ať se nevzdáme schengenu a volného obchodu. Nasŕaní němci ve velkém zapalují kebabovny, chybí hlavně porozumění a empatie, všichni se chytneme za ruce a budeme zpívat o světě bez násilí...wizard na toto téma končí (do dalšího ohňostroje od vyznavačů Náboženství Míru).

Tak ono to bude lepší, z rozumné diskuse jsi se diskvalifikoval sám pitomými narážkami a snahou názorovou protistranu vědoucně zabalit do líbivého balíčku "sluníčkář s iphonem". Už jen mimo hru, vlivem mediálního humbuku kolem uprchlíků, německá policie evidovala tisíce etnicko/ náboženských útoků stran majority. Mimo jiné žhářské útoky zápalnými láhvemi.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Romane ty jsi normální cfok... normálně mne zabolely záda jak jsem tu fotku viděl :lol2:

Ta klada neni tak hrozna. Je to o technice. Ja ji neumim a ze ctyr rocniku jsem ji otocil jednou. . Hnusnejsi je farmarsky beh. Do kazde ruky kamen 54 kg a slapes na dalku. Rekord v Cesku je 265 m. To je neskutecny. Ja ujdu 60 a sutry leti z ruky.

Ilustracni foto;

501af9311be90b7f5cf0367db91169d0.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Tak ono to bude lepší, z rozumné diskuse jsi se diskvalifikoval sám pitomými narážkami a snahou názorovou protistranu vědoucně zabalit do líbivého balíčku "sluníčkář s iphonem". Už jen mimo hru, vlivem mediálního humbuku kolem uprchlíků, německá policie evidovala tisíce etnicko/ náboženských útoků stran majority. Mimo jiné žhářské útoky zápalnými láhvemi.

O medialnim humbuku muzes mluvit treba u nas, kde je uprchliku a muslimu shodou okolnosti malo. Ale neargumentoval bych Nemeckem, kde uz desitky let zije pocetna turecka a jina mensina a jenom v lonskem roku tam dorazil dalsi milion uprchliku z ruznych muslimskych zemi. Tedy tezko se asi najde vesnice nebo mesto, kde by obyvatele nemeli primy kontakt a byli odkazany na pouze nejake media.

Upraveno uživatelem Pcho
Odkaz ke komentáři

Tak chtít po někom, kdo si dá do profilu, že je mu 88 let, nějaké rozumné vyjádření, to je fantasmagorie, pravda
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...