Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

U vlastního ntb jsem to ukončil a dělám to přes USB disk(ten se podařil až na třetí pokus),zatím to jede.....služební zkusím zítra dopoledne nebo ať se s tím potrápí ajťáci,nakonec sedmičky by měly mít podporu asi tři roky a to ten noťas nedožije ,jinak mi sedmy vlastně vyhovují.Na tabletu mám desítky přeinstalovány dýl a baterka mizí před očima ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Utiekli, veď to píše :)

edit: Už skrátka nechceli trpieť tie večné výmeny remeňov. Trochu mi to pripomenulo otcovu starú Škodu 105, ktorá mu raz začala horieť. Všade potom rozprával, že to auto už sa nechcelo trápiť a rozhodlo sa radšej sa upáliť.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Plameny šlehají k nebi... lidé zděšení... auto, jakoby získávalo monstrózní výraz a upíralo jej na nešťastného pana Nováka... to se jen kroutí plechy teplotou... slyšíte to také pane Nováku?... ano, jakoby se z motoru ozývala melodie... chtěl bych se jmenovat Jan... to nic, to je rádio... pan Havlík odvrátil na vteřinu tvář od nesnesitelného žáru... najednou, jakoby se po nich slehla zem... to bylo naposled, kdy byla škoda Jan i s panem Novákem spatřena... stalo se to v lednu 1969... byl u toho brácha známého mého známého. Na motivy této události vznikla kniha Vím, že máš duši.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Plameny šlehají k nebi... lidé zděšení... auto, jakoby získávalo monstrózní výraz a upíralo jej na nešťastného pana Nováka... to se jen kroutí plechy teplotou... slyšíte to také pane Nováku?... ano, jakoby se z motoru ozývala melodie... chtěl bych se jmenovat Jan... to nic, to je rádio... pan Havlík odvrátil na vteřinu tvář od nesnesitelného žáru... najednou, jakoby se po nich slehla zem... to bylo naposled, kdy byla škoda Jan i s panem Novákem spatřena... stalo se to v lednu 1969... byl u toho brácha známého mého známého. Na motivy této události vznikla kniha Vím, že máš duši.

ta tvoje legenda má trochu chybu, v 1969 nebyly stopětky a akorát začínaly stovky...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...