martar Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 kachny super Vypadám úplně normálně - modré polo triko s nápisem Boctok 67 ???????, 115 kg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Dnes mám den blbec, nejdřív utrhnu u Golfa zadní nárazník o zvedací plošinu u nákladáku. Tak si jdu dát pár uklidňujících bazénů, přijdu do práce a zjistím, že sem tam ztratil ponožky. Tak tu sedím v Crocsech bos a vůbec nic se mi nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Mně jenom přišlo takový dětinský si na tohle stěžovat. Kdybys mávnul a on nezastavil, jó to by bylo něco jinýho. Ale neznám ta pravidla pro zastavování. Já když je to na znamení, tak mávnu a zatím zastavil vždycky.No a teď "si sedni" na sedadlo řidiče: Třeba nedokáže udržet napnutou pozornost a vyhlížet při každém příjezdu k zastávce, jestli někdo stojí dost blízko u sloupku, navíc pokud bude mít slabší zrak a preventivně zastavovat na každý zastávce na znamení a nebude nikdo nastupovat ani vystupovat, budou ty v buse brblat, proč furt zastavuje a větrá a nezbude mu na konečný čas ani na sváču ani na záchod.nevím jak je to mimo město, ale ve městě se u zastávky na znamení pokud je v zastávce živej člověk zastavit musí i když nedává znamení .... což je pěknej voser, když tam má zastávku třeba pět linek a stojí tam jedna persona, která čeká na ten pátej spoj ...... nedomyšlená píčovina, obzvlášť tam kde je bus rozjetej a může dohnat čas ....... tam by se zase hodilo, kdyby ten živej člověk dal znamení o tom, že čeká na něco jinýho edit: noa pak sou tam eště v těch zastávkách na znamení individua, který si tam dou jenom tak posedět ..... to už je vyšší dívčí Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Vypadám úplně normálně - modré polo triko s nápisem Boctok 67 ???????, 115 kg...Nemíváš přes to polo triko náhodou ten černej baloňák vycpanej mačetama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Liquid ... a když si je tam daj v botech tak to je v pohodě ? nebo proč je zdůrazněný to bez bot ? Jinak je dokázaný, že na tvým telefonu je víc mikrobů než na nějaký zemi. Takže já bych to tak černě neviděl. V pohodě není ani jedno, ale černý nohy jsou na pohled u mladý holky prostě hnus. Pochybuju, že by si je takhle položila třeba doma na gauč. Jen přidělávají sestře práci. Navíc, když si tam někdo pak sedne, tak může jít rovnou do čistírny. Co se mikrobů týče, tak s těmi problém nemám. V laborce jsem dělal s různejma potvůrkama. Ale jako špína z ulice je pro mě hnus a nechci to mít na oblečení jak nějakej vágus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 já mám taky občas divný klienty .... bůchví co seš zač prej 3x za 40,- do Hostivaře CO mě právě naštvalo a já se v tomto vlákně poměrně často bavím, stejně jako teď. Kachny jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 V pohodě není ani jedno, ale černý nohy jsou na pohled u mladý holky prostě hnus. Pochybuju, že by si je takhle položila třeba doma na gauč. Jen přidělávají sestře práci. Navíc, když si tam někdo pak sedne, tak může jít rovnou do čistírny. Co se mikrobů týče, tak s těmi problém nemám. V laborce jsem dělal s různejma potvůrkama. Ale jako špína z ulice je pro mě hnus a nechci to mít na oblečení jak nějakej vágus.Tak jestli chodi někdo bos i po meste a hraje si na alternativce, kdy bosejma nohama místo rosy stírá z chodniku moč a hovna od psů, oleje, paliva a provozni kapaliny od auta a tuny dalších sracek, tak pochybuju o jeho zdravem rozumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Tak ta Sáblíková zřejmě nepojede :-( : http://oh.idnes.cz/sablikova-arbitraz-cyklisticka-casovka-rio-verdikt-fh7-/oh-cyklistika.aspx?c=A160809_141424_oh-cyklistika_bem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Asi tak, to bosý chození pochopím na zahradě, i polních cestách. Ale po Praze? Dlažba+asfalt+eskalátory? Pozéři nablblí. Prostě "přírodní styl" patří do přírody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Ad Sabliková: uz to je ve statusech a jak jsem psal, je to jen dobre a spravedlive. Byla by vsem pro smich a kdyby udelala nejaky výsledek, byl by vždy zpochybnovan pro neregulernost. To, ze z toho svaz a prezident a Blesk udelal takovou show pro lidi, je ubohý zakryti fatalni chyby, kdy si nejakej idiot na svazu neprecetl pravidla. Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 S tím souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Ad Sabliková: uz to je ve statusech a jak jsem psal, je to jen dobre a spravedlive. Byla by vsem pro smich a kdyby udelala nejaky výsledek, byl by vždy zpochybnovan pro neregulernost. To, ze z toho svaz a prezident a Blesk udelal takovou show pro lidi, je ubohý zakryti fatalni chyby, kdy si nejakej idiot na svazu neprecetl pravidla.Proc by byla vsem pro smich? Se zbytkem souhlasim, ale Martiny mi je lito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Proc by byla vsem pro smich? Se zbytkem souhlasim, ale Martiny mi je lito.No protože jela jednu časovku a někdo ji nakukal, ze to do kvalifikace staci. Mnohem lepsi cyklistky si kvalifikaci nevyjely. Bylo by trapne, kdyby se to Martine povedlo přes pravniky a natlak. Jak by se asi všichni tvarili, kdyby nastoupila? Je mi ji samozrejme taky lito, celej rok/dva makala a jeji chyba to samozrejme není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 A bude hůř. Už před lety mě překvapilo, že např. v Německu si někteří lidé pokládají v MHD nohy na protější sedadlo. To jsem u nás zatím neviděl, ale asi se už brzy dočkáme.Vojto, tohle už jsem v MHD viděl mnohokrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Ad Sabliková: uz to je ve statusech a jak jsem psal, je to jen dobre a spravedlive. Byla by vsem pro smich a kdyby udelala nejaky výsledek, byl by vždy zpochybnovan pro neregulernost. To, ze z toho svaz a prezident a Blesk udelal takovou show pro lidi, je ubohý zakryti fatalni chyby, kdy si nejakej idiot na svazu neprecetl pravidla. svazu se zastávat nechci, jen mi přijde divné, že u chlapů to pochopili a u ženských jim to "uteklo"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 No protože jela jednu časovku a někdo ji nakukal, ze to do kvalifikace staci. Mnohem lepsi cyklistky si kvalifikaci nevyjely. Bylo by trapne, kdyby se to Martine povedlo přes pravniky a natlak. Jak by se asi všichni tvarili, kdyby nastoupila? Je mi ji samozrejme taky lito, celej rok/dva makala a jeji chyba to samozrejme není.No s tema lepsima cyklistkama si tim nejsem jisty. Videl jsi co predvedla na MCR ?? Uprimne si myslim, ze je to pekny pribeh a jet by si zaslouzila. Je to olympiada a kdyz muze jet senegalec divokou vodu a Hradilek, ktery by mu tam dal 20 s musi zustat doma. Je to souboj nejlepsich dle zemi a tedy mi to dava smysl. To, ze to posrali v nasem cyklistickem svazu je asi jasne a hlavne na ne ma byt nastvana. Stejne jako na ovara, ze ji pouziva ke svoji kampani-Saskarna. Ja si nahodou myslim, ze je schopna byt minimalne do desitky, ani medaile by nebyla nemozna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Tak tragikomedie "Skříň od Woodface" nekončí...Po mnoha mých telefónech (už si se mnou nechtějí moc povídat - jsem asi nepříjemnej), návštěvě na prodejně a marném hledání alespoň 1 kompetentního člověka mi dnes slíbili, že skříň bude nejpozději do konce srpna namontovaná (měla být ve 2. třetině června...). I bych jim tu zakázku omlátil o hlavu, ale ve smluvních podmínkách je, že v případě, že investor zakázku stornuje, propadá společnosti celá záloha. A mně se nechce z okna vyhodit 20.000,-Kč. Jsem v kleštích... Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem OndraTce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Jo a to pravidlo s ucasti v hromadnem zavodu je podle me kravina, akorat riskuji zraneni a pady. Protoze potom 20% pelotonu postupne odstupuje a nesoustredi se na ten zavod. Taky by mi to bylo jedno, kdybych na ten start sel s tim, ze to za 5km balim a jdu si tedy vyjet nohy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Zkus se na to podívat z druhý strany těch ostatních cyklistek, který si to vyjely dle regulí. To není o Sáblíkové a jejích schopnostech, o tom myslím nikdo nepochybuje, to je o hňupech, který se maj starat o řekněme kvalitní podporu a... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Zkus se na to podívat z druhý strany těch ostatních cyklistek, který si to vyjely dle regulí. To není o Sáblíkové a jejích schopnostech, o tom myslím nikdo nepochybuje, to je o hňupech, který se maj starat o řekněme kvalitní podporu a...Tohle vubec nerozporuju, viz predchozi post. Jinak jsem trochu doufal, ze ji do toho teda pusti. Kdyz muze hazet koular, ktery byl ze 14 let co to dela 12 let suspendovany za doping a jeste mit na dresu napis I throw clean, tak ta Martina by si to teda zatracene zaslouzila. Jinak s tou neferovosti je to diskutabilni, nikdo by o misto kvuli ni neprisel, mozna by byly akorat prekvapene ty co je porazila. Takhle musi chudak holka zahodit dva roky prace, kvuli nejakemu idiotovi z ceskeho svazu a dalsi idioti si z ni delaji maskota sve kampane. Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky