Návštěvník Tada Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Hustý... Takže sověti byli vlastně chudáci, když sem přijeli a stříleli do lidí... Spíš by nás mělo mrzet, že jsme se jim nedokázali psotavit alespoň jako Maďaři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 (upraveno) Nevím, naštvalo či rozesmálo. http://www.blisty.cz/art/59187.html reinkarnovany slovensky Voloda a.k.a. Gustav (Husak) Murin..som sa dobre zasmial Upraveno 24. června 2011 uživatelem shore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Česká pošta,opět mi jde balík asi přes půlku světa,nevím co má znamenat to jejich motto:Vy dnes podáte,my zítra dodáme! Asi si pujdu dát panáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Česká pošta,opět mi jde balík asi přes půlku světa,nevím co má znamenat to jejich motto:Vy dnes podáte,my zítra dodáme! Asi si pujdu dát panáka DNES PODÁTE,TŘI TEJDNY ČEKÁTE,MĚSÍC HLEDÁTE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 DNES PODÁTE,TŘI TEJDNY ČEKÁTE,MĚSÍC HLEDÁTE Jo to bude asi pravda,protože balík z dubna nikdy nenašli,už radši každýmu píšu ať balíky pro mě dost pojišťují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 sorry, ale je to divné na MU se dělají buď standardizované scio a nebo TSP, popř oborový tet navíc. Toto vyprávění mi přijde jako fikce, vzhledem k tomu že jsem na MU už u nějakých těch přijímaček byl. Mám pocit, že na medicínu se TSP nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 (upraveno) Mám pocit, že na medicínu se TSP nedělají. Ověřoval jsem to a prý TSP na LF zrušili a je test fyzika, chemie, biologie. V tom případě bych kontaktoval přímo rektorát MU. Dopis bych zaslal v trojí kopii rektorovi, na akademický senát a správní radě. Otázka je jak bude mít dcera příjemné případné studium. EDIT:http://www.muni.cz/rect?lang=cs ještě EDIT: případně mne kontaktuj SZ a pokusil bych se s tím případně pomoci, jelikož to vytváří opravdu špatný precedens. Upraveno 24. června 2011 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 (upraveno) že poručík Columbo definitivně odložil svůj baloňák, aniž nám stihl představit manželku... Upraveno 24. června 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Česká pošta,opět mi jde balík asi přes půlku světa,nevím co má znamenat to jejich motto:Vy dnes podáte,my zítra dodáme! Asi si pujdu dát panáka nic si z toho nerob, pred par rokmi mi stratili medzi prahou 4 a prahou 3 bicyklovy ram kona...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin_CZ Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 že poručík Columbo definitivně odložil svůj baloňák, aniž nám stihl představit manželku... jj taky jsem to teď slyšel.... měl jsem rád ten seriál. fajn pan herec to byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 že poručík Columbo definitivně odložil svůj baloňák, aniž nám stihl představit manželku... Budeš nám tu chýbať, česť Tvojej pamiatke, Columbo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Jeste jsem si vzpomel.............sbohem Colombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 další špatná zkušenost s Kooperativnou......kua, ať jdou do řiti. Momentálně zvažuju (přišel mi dopis) , zda mám doplatit daňové zvýhodnění, které jsem čerpal, nebo na ně s*át. Dělá mi to skoro 30 litrů a to není zrovna málo (pro mne). Kua,kua, kua....... Můžeš mi ten problém trošku přiblížit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Ověřoval jsem to a prý TSP na LF zrušili a je test fyzika, chemie, biologie. V tom případě bych kontaktoval přímo rektorát MU. Dopis bych zaslal v trojí kopii rektorovi, na akademický senát a správní radě. Otázka je jak bude mít dcera příjemné případné studium. EDIT:http://www.muni.cz/rect?lang=cs ještě EDIT: případně mne kontaktuj SZ a pokusil bych se s tím případně pomoci, jelikož to vytváří opravdu špatný precedens. Jak jsem koupil tak prodávám,jen mě zarazilo, že to na těch zkouškách bylo takhle okatý. Kolega už prý rozeslal stížnosti na průběh zkoušek,tak sem potom můžu napsat jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 prodávám kus pozemku. Je to takový brownfield, doslova posr..á oblast, stojí tam troska družstevního vepřína a kolem to vypadá jak kdyby tam točili Stalkera. Je tam toho víc, kravín a jiné ruiny, celkem na pozemcích asi šesti majitelů. Jsem docela rád že se toho zbavím. Má o to zájem jedna zemědělská firma, chtějí tam postavit objekt pro agroturistiku. Se zástupcem té firmy jsem se sešel asi před měsícem a dohodli jsme se myslím v pohodě. Kvůli tomu aby mohli rozjet stavební povolení a dotaci, tak na to spěchají a než se vyřídí prodej a převod na katastru tak to dlouho trvá, proto jsme se dohodli na smlouvě o budoucí kupní smlouvě. Že mi pošle mailem návrhy k prostudování a dohodnem se co dál. Pak se nedělo nic. Před týdnem ve čtvrtek telefon, volá nějaká jejich úřednice jestli se můžem sejít třeba v pátek odpoledne. V pátek volá že to nestíhají, že v sobotu dopoledne. V sobotu nic, ani telefon, nic. V pondělí telefon od nich že co nejdřív. Tak říkám, stavte se u mě v práci, já si to vezmu, prostuduju a za pár dní se sejdem. Ten člověk se dostavil, vytáhl balík papírů a že podepsat. Tak říkám, milej pane, vy taky podepisujete všechno co před vás někdo hodí? Dejte to sem k prostudování a zítra si zavolejte. Následovalo veliký kňučení že to potřebujou hrozně rychle. To víte že jo, měli jsme se sejít minulý týden, nesešli, ne z mé viny. Měl jsem to dostat mailem k prostudování, nedostal. Takže papíry sem a zítra si zavolejte. Druhý den telefon, jestli to teda podepíšem. Tak jsem je seřval. Proč? Kromě toho že jsem se tím měl zavázat k podpisu budoucí kupní splouvy tam byl ještě závazek k pokutě 1 milion, splatné do dvou týdnů, pokud se nedostavím k podpisu kupní smlouvy v termínu který oni určí s týdenním předstihem. A oni můžou z toho kdykoliv vycouvat pokud se jim projekt začne zdát nevýhodný. Takže já třeba odjedu na dovolenou, nebo se ocitnu na pár dní v nemocnici a mám problém. Tak prý jestli tam mají napsat nějakou jinou částku. Já na to že nejde o částku ale o princip a že buď dostanu fér smlouvu nebo se dál nehraje a že jim jistě nemusím popisovat co se mi nelíbí. Nemusel jsem, druhý den přišla mailem smlouva bez té pokuty a ještě zvýšili kupní cenu. A zas jsme se měli sejít v pátek. Přijel jejich člověk, podepsat souhlasy sousedů pro stavební řízení. Smlouva nikde. V sobotu telefon, že mu to zapomněli dát, jestli se můžem sejít. Hmm, nejsem doma, až v pondělí. Tak jsem celej zvědavej jak to bude dál. Mimochodem, čekal jsem co bude mít ten jejich šéf na ruce když přijel BMW X5. Nic moc, Casio Edifice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Tož to jsou dnes k....a manýry.Samý rádoby podnikatel a chování řeznického psa.Správně jsi s nima vyběhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Co mě aktuálně strašně štve, jsou domluvy "po česku", kdy neplatí nic, ani to co je na papíře a když už toho má druhá strana "moc", vypne si na pár dnů telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Rozdíl teplot: Při odjezdu z Tábora krásných a svěžích 15 stupňů.. příjezd do Prahy a hnusných 23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Začal jsem hrát sezonu NBA 2K11 za New York a hned v prvním zápase se mi zranil Stoudemire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky