Nick06 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 V 25. 12. 2016 v 19:36, Zmizík napsal: Ja si to za sebe shrnu - je to sracka pro vyblizany muzikalovy publikum a pro me to ma stejnou hodnotu jako ma u nas Daniel Landa.PS: Straspol zas prekrucuje, bavime se vo armadnim vorchestru, rozumis - gumy vole... Jj a ještě k tomu ruské gumy.Ruský systém nikdy neměl nemá a ani nebude mít v úctě člověka.Jich je mnogo, tak se ten soubor opruzaku ještě rozroste aby dělali umění ještě větším.Těm mrtvým přeju pokoj. V 25. 12. 2016 v 14:43, martar napsal: Štve mě, že Zmizík zmínil Leni Riefenstahl dřív než já jinak teda pokud jde o toto konkrétní vystoupení Alexandrovců, nabízí se analogie ... představte si jejich koncert pro vojáčky Rudé armády kdykoliv po srpnu 1968 v Československu. Já se musím ke své hanbě přiznat, že bych se asi nedokázal oprostit od politického vnímání celé věci. Je mi jich líto. Ovšem pokud měli v plánu letět do dnešní Sýrie, tak asi trochu znali možná rizika, i když s touhle formou zakončení cesty nikdo nepočítal. O budoucnost souboru se příliš nebojím, podle mě tam je fakt politické zadání, z obrovského lidského zdroje se talenty zase najdou... a pořád mi před očima běží sekvence filmu od Stalingradu, kde dva vojáci fasují jednu pušku s instruktáží: "jakmile první padne, druhý si bere zbraň a nastoupí na jeho místo"... Odesláno z mého SM-G531F pomocí Tapatalk
African Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 V 25. 12. 2016 v 23:31, sta napsal: George Michael Sent from my iPhone using TapatalkToho jsem měl moc rád, velká škoda :-(
Zlý Jabko Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Štve mě, že jsem včera na příbuzenským srazu chytil od děcek nějakýho bacila a furt chrchlám, takže dneska nejspíš žádný další příbuzný neuvidim protože mimina
Radek124 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Asi jsem cynik, ale z té vánoční černé kroniky mě překvapivě víc mrzí "fetka a buzna co dost možná přestřelila a nebo dojela na AIDS", než spadlý letadlo plný ofrčkovanejch Ivanů, co na politickej rozkaz vyrazili hudlat do Sýrie i když tam ještě zdaleka nemají vyhráno. Osud má bohužel blbou mušku a nebo poťouchlej smysl pro humor, když místo potentátů (ala Smolensk) co si ten tyjátr poručili srazil do moře kapelu, co jim tam měla zpívat paradenmarš... PS: George Michaela jsem vždycky respektoval jako frajera co se dokázal vypracovat z nuly až ke hvězdám - zatímco Alexandrovci u mě dopadli na dno už před čtvrtstoletím, když dělali stafáž pro Leningrad Cowboys...
Pavelpu27 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 George Michaela jsem měl rád. Při jeho písničkách jsem v 17 letech přišel o panictví. Georgi, díky!
long Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 V 26. 12. 2016 v 7:42, Radek124 napsal: Asi jsem cynik, ale z té vánoční černé kroniky mě překvapivě víc mrzí "fetka a buzna co dost možná přestřelila a nebo dojela na AIDS", než spadlý letadlo plný ofrčkovanejch Ivanů, co na politickej rozkaz vyrazili hudlat do Sýrie i když tam ještě zdaleka nemají vyhráno. Osud má bohužel blbou mušku a nebo poťouchlej smysl pro humor, když místo potentátů (ala Smolensk) co si ten tyjátr poručili srazil do moře kapelu, co jim tam měla zpívat paradenmarš... PS: George Michaela jsem vždycky respektoval jako frajera co se dokázal vypracovat z nuly až ke hvězdám - zatímco Alexandrovci u mě dopadli na dno už před čtvrtstoletím, když dělali stafáž pro Leningrad Cowboys... Mluvíš mi z duše! Pravda
lucid Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Z George Michaela se se mi zvedal kufr už když zpíval s Wham!, i když chápu, že je to hudba, která se někomu může líbit. Byl to ale vrstevník a je smutné, že ta smrt kosí čím dál blíž a častěji.
Tobi Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Tak to tu pročítám,a vidím že někteří lidé mají teda názory,ale jsou jejich...... jdu dorejt záhon na zahradu.
dlubix Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 V 26. 12. 2016 v 8:49, lucid napsal: Z George Michaela se se mi zvedal kufr už když zpíval s Wham!, i když chápu, že je to hudba, která se někomu může líbit. Byl to ale vrstevník a je smutné, že ta smrt kosí čím dál blíž a častěji. Tak nejak.... Ale skoda ho je kazdopadne, jako kohokoliv jineho v tomto veku.
siwi Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 V 26. 12. 2016 v 8:16, Pavelpu27 napsal: George Michaela jsem měl rád. Při jeho písničkách jsem v 17 letech přišel o panictví. Georgi, díky!Taky tak
mondeo2 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 a další..............autor textu krásné skladby Slunečný hrob https://www.frekvence1.cz/clanky/celebrity-osobnosti/zemrel-jiri-smetana-autor-hitu-slunecny-hrob-a-otec-moderatorky-emmy-smetana.shtml
Frostie Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 V 26. 12. 2016 v 12:01, mondeo2 napsal: a další..............autor textu krásné skladby Slunečný hrob https://www.frekvence1.cz/clanky/celebrity-osobnosti/zemrel-jiri-smetana-autor-hitu-slunecny-hrob-a-otec-moderatorky-emmy-smetana.shtmldo p.dele, to už by snad stačilo...
milan79 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Vám tu už naozaj všetkým hrabe? Už aby skončili sviatky a nahnať Vás všetkých makať a bude zas pokoj.
včelka Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 George Michaela je mi moc líto.Nádherně zpíval,při jeho písničkách jsem byl vždy na měkko.Vlastně nejenom ze zpěvu.Krásnej chlap i po padesátce
little_w Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Ne, ze bych do toho chtel jeste rejpat, ale jesti jeli Alexandrovci delat vystoupeni na vojenske zakladne, co je na tom divnyho, do prcic? Ju-es-army ma zakladny po celem svete, malokdy jsou tam na pozvani, a divnyho na tom neni nic, nebo jak? Ja kdyz jsem byl tady pred par mesici na US ir Force zakladne v kine se znamym, tak mi nebylo prijemny, ze pred zacatkem se pousti hymna, a vsichni se postavi, ruku na srdce, a zjihle se vystavuji tomuhle umelemu etosu. No ale respektuju to. Armada je armada, na celem svete to NUTNE bude mit silne nacionalisticke a popagandisticke prvky. Furt to nemensuje skutecnost, ze je Alexandrovcu velka skoda. Umelecky i lidsky. To je jako kdybych rekl, ze George Michael je mi u zadele, takze je to fuk. Neni. Neposloucham ho, ale spousta lidi jo, navic byl mladej, takze je to na houno, a je to ztrata. Jinak teda muzu rict, ze me temahle kecama v poslednich dnech nasira prave tohle vlakno.
SCIFI Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Že si raději neuděláte hezký Vánoce.
petik16 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 ako ja tiež pozerám, čo sa to tu stalo za tých pár hodín čo som tu nebol... Mama mi stále vyčítala, že nečítam knihy. Keby vedela koľko románov prečítam na tomto fóre, ani by sa už neozvala A siwi, nebol si náhodou vtedy na nejakej chalupe s Pavelpu len vo vedľajšej miestnosti...? btw., rest in peace Georgel...!
tommas4 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Eh. Radši než kontrolu běžných věcí bych viděl kontrolu kam jde přesně kolik z rozpočtu státu / města,třeba transparentnost tzv. veřejných financí. Nebo čipy místo na kontrolu parkování spíše na kontrolu128x trestaných recidivistů nebo pošuků propouštěných z blázince. Citace níže je z tohoto článku: http://www.mobilmania.cz/clanky/vodoznak-uz-nestaci-papir-ze-steti-bude-brzy-mit-i-cip/sc-3-a-1336912/default.aspx?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Paradoxně právě digitalizace představuje budoucí byznys i pro výrobce papíru. ?Sázíme na obor, který se dá nazvat identifikace a zabezpečení věcí. U osob je už celý systém dobře propracovaný. U věcí jsme na začátku,? vysvětluje Broda. Papír bude nosičem elektronického čipu, který se propojí s databázemi. Kolek z takto vybaveného papíru na cigaretách nebo alkoholu umožní státu velmi podrobně sledovat, odkud se kuřivo nebo alkohol v zemi vzaly, kudy prošly a kde se prodaly. Stačí jen přiložit v obchodě čtečku na víčko nebo krabičku. ?V jedné ze zemí bývalého Sovětského svazu už takový systém připravujeme,? dodává Broda. Podobnou službu může papír osazený čipem nabídnout farmaceutickým společnostem, které budou lépe kontrolovat reexport léků. Využití je také u identifikace automobilů. SPM Systems už vyvinula poznávací značku s čipem, který lze načíst ze vzdálenosti deseti metrů při rychlosti sto kilometrů za hodinu. Na SPZ pak může být snadno navázána kontrola parkovacích poplatků nebo povolení ke vjezdu do měst či objektů. I proto se SPM ucházela o kontrakt na výrobu poznávacích značek v tuzemsku. V tendru ministerstva dopravy nakonec s nejlevnější nabídkou vyhrála.
PepaSFI Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 aneb jak draze dělat to co už dávno jde dělat jednoduše. Poznávací značky běžně čtou kamery. Já se nedávno divil jakto že mě v obchoďáku závora pouští z parkoviště ikdyž jsem jí nestrčil lístek do tlamy a pak jsem zjistil že to auta rozeznává podle značek. Ten lístek je tam jen pro platbu a jako záloha kdyby kamera nezvládla číst.
Doporučené příspěvky