eskimak Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Dnes mě naštvalo, že jsem usnul dřív, než ta kočka z baru přišla z koupelny a ráno už na seznamování nebyl čas :-/ Život prašivej. fakt pobavilo
brumko Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Dnes mě naštvalo, že jsem usnul dřív, než ta kočka z baru přišla z koupelny a ráno už na seznamování nebyl čas :-/ Život prašivej.Vidíš? Mal si piť Colu. Je jedno, či s cukrom, bez, alebo GF sirupom Poprípade qoyi má nazvyš štvrť kila synt. kofeínu. Určite nezaspíš Upraveno 7. února 2017 uživatelem brumko
JaRooN Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Dnes mě naštvalo, že jsem usnul dřív, než ta kočka z baru přišla z koupelny a ráno už na seznamování nebyl čas :-/ Život prašivej. Takže je z tebe bezsexuální hostinský?
pjanek Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Ruku na srdce, ve čtvrt na 7 ráno je možná lepší, že jsem usnul... :-))
Gustaf Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Dnes mě naštvalo, že jsem usnul dřív, než ta kočka z baru přišla z koupelny a ráno už na seznamování nebyl čas :-/ Život prašivej.tak si s ním pohraj sám a upaluj do práce
African Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Ruku na srdce, ve čtvrt na 7 ráno je možná lepší, že jsem usnul... :-))Kamarád se jednou vzbudil totálně rozsekanej vedle jedny stopadesátikilový vyzobaný slunečnice, tak se potichu vymotal z podpeřin, začal se nenápadně strojit a v tom prý chraplavý hlas, Pájo pojď se ještě milovat :-) Tak prý hodil vrtuli, prý že už měl být dávno v práci a vypadl. Nechal tam řetízek a ponožku, ale už se pro to nikdy nevrátil...
African Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Afri a ten řetízek ti nechyběl? Jak to víš jako? :-)
tano Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 (upraveno) On je ta slunečnice :-)Chudak Afri Edit: ale Afri je takovej rekneme severskej typ, slunecnice zluta... Upraveno 7. února 2017 uživatelem tano
kuncák7 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Chudak Afri Edit: ale Afri je takovej rekneme severskej typ, slunecnice zluta... Predtim mel dredy a buh vi, jak vypadal :-)).
mondeo2 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 A hlavně Afri je Vlasta....................ale kdo ví.............. :lol2:
Hasňa Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 "..Ty nejsi Vlasta? ...Ty jses Vlasta?.."
Rudykopalsson Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Ne Afri, SCIFI je ta slunečnice :-)
mondeo2 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 No von se Afri tajemnými příběhy jeno hemží..................
zbuddy Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 A prej fórum gentlemanů Můj kolega na prvním pracovišti říkával: "Gentleman si užívá, gentleman mlčí!" On si moc neužíval, jen kecal a na stole měl oltáříček s fotkami Magdy Vášáryové zamlada, zejména z Postřižin.
kuncák7 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 No von se Afri tajemnými příběhy jeno hemží..................Ani ne tak tajemnyma jako k zasmani nad lidskym pribehem k zasmani :-). Je s nim sranda, kdyz se da vypraveni vzpominek.
Doporučené příspěvky