Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mě naštvalo, že jsem usnul dřív, než ta kočka z baru přišla z koupelny a ráno už na seznamování nebyl čas :-/ Život prašivej.

:lol2: fakt pobavilo

Odesláno (upraveno)

Dnes mě naštvalo, že jsem usnul dřív, než ta kočka z baru přišla z koupelny a ráno už na seznamování nebyl čas :-/ Život prašivej.

Vidíš? Mal si piť Colu. Je jedno, či s cukrom, bez, alebo GF sirupom :lol2: Poprípade qoyi má nazvyš štvrť kila synt. kofeínu. Určite nezaspíš :eek:

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

Takže je z tebe bezsexuální hostinský? :D

Odesláno

tak si s ním pohraj sám a upaluj do práce :D
Odesláno

Ruku na srdce, ve čtvrt na 7 ráno je možná lepší, že jsem usnul... :-))

Kamarád se jednou vzbudil totálně rozsekanej vedle jedny stopadesátikilový vyzobaný slunečnice, tak se potichu vymotal z podpeřin, začal se nenápadně strojit a v tom prý chraplavý hlas, Pájo pojď se ještě milovat :-) Tak prý hodil vrtuli, prý že už měl být dávno v práci a vypadl. Nechal tam řetízek a ponožku, ale už se pro to nikdy nevrátil...

Odesláno (upraveno)

On je ta slunečnice :-)

Chudak Afri :clap:

Edit: ale Afri je takovej rekneme severskej typ, slunecnice zluta... :)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Chudak Afri :clap:

Edit: ale Afri je takovej rekneme severskej typ, slunecnice zluta... :)

Predtim mel dredy a buh vi, jak vypadal :-)).

Odesláno

A prej fórum gentlemanů :eek:

Můj kolega na prvním pracovišti říkával: "Gentleman si užívá, gentleman mlčí!" On si moc neužíval, jen kecal a na stole měl oltáříček s fotkami Magdy Vášáryové zamlada, zejména z Postřižin.

Odesláno

No von se Afri tajemnými příběhy jeno hemží..................

Ani ne tak tajemnyma jako k zasmani nad lidskym pribehem k zasmani :-). Je s nim sranda, kdyz se da vypraveni vzpominek.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...