Horhe Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Díky, ono se to nějak vstřebá. Hlavně se musím vyprdnout na tu kořalku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Sem vegetarian ale nejsem fanatik.Tomas: Ja to po uvareni vyhazuju. Neco jako sportovni rybar.tvl tys mi dal,mám popraskané tablet. .....DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 @Horhe: jestli dáváš půlku flašky tvrdýho před spaním, tak jseš na cestě do pekla. Játra se relativně zotaví, ale chlast, protože nemůžeš usnout je na hranici závislosti. Jestli můžu jen poradit, tak zkus nahradit chlast bylinkami na spaní. Kozlík, meduňka, mučenka a podobně. Prodává se Neospan nebo jen výtažek z Kozlíku lékařského. Veř mi, že sakra dobře vím co píšu. Alkohol je hodně špatná cesta, jak zahnat žal, depku nebo naopak vyvolat pocit spánku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Bylinky jsou slabota, když už, tak je dobrej Persen Forte, ale oproti syntetice je to čajíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Tak je pravda že flaška tvrdého před spaním je docela blbá...Ráno, v poledne budiž ale před spaním nesmysl, tělo chce odpočívat. Večer tak maximálně vínko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Voe afriko, flaška tvrdýho po ránu budiž??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 ostropestřec má každej správnej alkoholik doma .... já ho zobu k pivu místo voříšků .... taky sem si pořídil vojtěšku, ale zapomněl sem už na coco ta urina v sektoru a1.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Voe afriko, flaška tvrdýho po ránu budiž??? No tak dobře, půlku flašy ... Je pravda, že já tvrdej ve velkým nepil dobrých deset let, teď jenom po douškách, občas nějáká ta slivka když mi je blbě na vypálení červa a na cestách. Ale tata třeba Whizoura flašu když ho chytne mlsná, smlsne na posezení a v sedmdesáti to dost lidí nechápe, včetně mě. A ráno v sedm běží pro rohlíky, masakr. Musíš se tak prostě narodit, někdo lépe snáší chlast, někdo nadmořské výšky, jiný přežrávání, takový je prostě život....ale každý by měl dělat to co mu vyhovuje a neničit sám sebe" Upraveno 21. března 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Africane, a co teda piješ? Dyť seš v lihu co druhej den ... Doušek není půllitr denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Pouze bílé vínko a občas štamprdličku slivky. Ale vínko sedmu mám na tři,čtyři dny, takže zlatá éra je pryč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 co ta urina v sektoru a1..mas recht ..... 11 excelent ..... chcanky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Helena Štáchová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Nějak se to sere, malej-Maxel-2 to odpískal v 5. týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak to mě mrzí kamaráde, držte se. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 chjo........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Sem vegetarian ale nejsem fanatik.Tomas: Ja to po uvareni vyhazuju. Neco jako sportovni rybar.Tak tos me dostal....:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Ty jo, spatnej den- sice s prestavkama, ale od rana tu smolim jedno rozhodnuti- zamitnuti a dnes nemam napad, slinu, nic. Bez duse neco napisu, je to bez hlavy a paty a tak to mazu, sakra den ( kdyby aspon byla s zadatelem rozumna rec, tak dame zadost jinak formulovanou a projdem, ale neni- etnikum ). Upraveno 22. března 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Nějak se to sere, malej-Maxel-2 to odpískal v 5. týdnu. To je mi lito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Ty jo, spatnej den- sice s prestavkama, ale od rana tu smolim jedno rozhodnuti- zamitnuti a dnes nemam napad, slinu, nic. Bez duse neco napisu, je to bez hlavy a paty a tak to mazu, sakra den ( kdyby aspon byla s zadatelem rozumna rec, tak dame zadost jinak formulovanou a projdem, ale neni- etnikum ).Stejně to po tobě nepřečte, a jestli jo, tak to nepochopí, tak to máš buřt. Myslíš, že se odvolá, nebo má za hrbem nějakou sluníčkovou agenturu, která to za něj podá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Má za sebou agenturu, takže musím bejt opatrnej a neutrální ( to, že mi tu vyhrožoval, beru jako fakt, kterej k tomu u nich patří ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky