Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

@Horhe: jestli dáváš půlku flašky tvrdýho před spaním, tak jseš na cestě do pekla. Játra se relativně zotaví, ale chlast, protože nemůžeš usnout je na hranici závislosti. Jestli můžu jen poradit, tak zkus nahradit chlast bylinkami na spaní. Kozlík, meduňka, mučenka a podobně. Prodává se Neospan nebo jen výtažek z Kozlíku lékařského. Veř mi, že sakra dobře vím co píšu. Alkohol je hodně špatná cesta, jak zahnat žal, depku nebo naopak vyvolat pocit spánku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Voe afriko, flaška tvrdýho po ránu budiž??? :lol2:

No tak dobře, půlku flašy ... :punk: Je pravda, že já tvrdej ve velkým nepil dobrých deset let, teď jenom po douškách, občas nějáká ta slivka když mi je blbě na vypálení červa a na cestách. Ale tata třeba Whizoura flašu když ho chytne mlsná, smlsne na posezení a v sedmdesáti to dost lidí nechápe, včetně mě. A ráno v sedm běží pro rohlíky, masakr. Musíš se tak prostě narodit, někdo lépe snáší chlast, někdo nadmořské výšky, jiný přežrávání, takový je prostě život....ale každý by měl dělat to co mu vyhovuje a neničit sám sebe"

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Ty jo, spatnej den- sice s prestavkama, ale od rana tu smolim jedno rozhodnuti- zamitnuti a dnes nemam napad, slinu, nic. Bez duse neco napisu, je to bez hlavy a paty a tak to mazu, sakra den ( kdyby aspon byla s zadatelem rozumna rec, tak dame zadost jinak formulovanou a projdem, ale neni- etnikum ).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Nějak se to sere, malej-Maxel-2 to odpískal v 5. týdnu.

To je mi lito :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Ty jo, spatnej den- sice s prestavkama, ale od rana tu smolim jedno rozhodnuti- zamitnuti a dnes nemam napad, slinu, nic. Bez duse neco napisu, je to bez hlavy a paty a tak to mazu, sakra den ( kdyby aspon byla s zadatelem rozumna rec, tak dame zadost jinak formulovanou a projdem, ale neni- etnikum ).

Stejně to po tobě nepřečte, a jestli jo, tak to nepochopí, tak to máš buřt. Myslíš, že se odvolá, nebo má za hrbem nějakou sluníčkovou agenturu, která to za něj podá?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...