Frantik Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Ja nechápu, proč se furt snaží, když je posledních 5 let lazar. A vždycky uz bude. Dokázal hodně a teď uz nikomu nic dokazovat nemusí. Proč nezalozi školu pro mladý talenty, nedělá scouta, neudělá si trenerskej kurz, nekoupí si nějakej klub, apod. Proste on muže cokoli. A místo toho léta sedí na lavičce a rehabilituje a pak se zase zraní. Nechápu. Uz teď je pro srandu všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Když ho vykopali i z Arsenalu s jejich neuvěřtelně skvělým trenérem, tak to už co říct, něco asi bude špatně Co je špatně všichni moc dobře vědí, jen Rosa si to nějak nechce připustit, kdyby se na to raději vykašlal a dělal něco z toho, co psal Frantik, tak by udělal lépe, takle je fakt jen pro smích a nejen to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Ja si treba myslel, ze Anglie uz ne, ale ze v ty nasi lize minimalne dva roky nebude nikdo lepsi ( proste, ze se v chodici lize uplatni ), mylil jsem se.Agentem ci renzierem muze byt vzdycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 U Wengera mohl klidně zůstat, to je mašina na zklamání, takže se tam Rosa vlastně hodil No nic, každopádně měl odkopáno už dávno a kdyby se na to včas vykašlal, tak by odešel i se ctí, teď už bude vždy jen pro posměch, tak to prostě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Mozna, ale takovejch uz tu bylo vic- ted si nevzpomenu na jmeno, ale jeden navratilec odkopal cca 60 minut a zraneni - Jiranek myslim. Bergr toho tez pri navratu moc neodehral.Pro mne proste skoda ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Na Jiranka bych uz malem zapomnel. Sam si to zazdil, kdyz nesel do Plzne. Sparta posledni roky nema na hrace cuch. S velkou pompou tam prijde papirova hvezda, odkope par minut a konec. V poharech sem ji za Hrebikovy ery fandil. Ted je to pro me banda pokerovanych hercu. Nicmene prave me nastvalo, ze nemuzeme popijet v Tuxu na terase, bo mutter od majitele chce schlafen. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Řeším určitý dilema se svým ex-spolužákem a kamarádem - vezl náš na hory do Alp, cca 1000 km a chce cekem 5000,- tj. 5 kč za km.Byla nějaká VW dodávka v TDI, vím že říkal, že to bralo snad 7,5l /100 km průměr, čili je to "palivově" mimo mísu... tak nevím, co si o tom myslet a jestli to rozporovat. Já jsem nikdy nikomu nepočítal víc než palivo a naopak.(samozřejmě byl tam lyžovat s náma, ne že by taxikařil)O prachy samozřejmě nejde, rozdíl dělá nějaký pětikilo na jednoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Řeším určitý dilema se svým ex-spolužákem a kamarádem - vezl náš na hory do Alp, cca 1000 km a chce cekem 5000,- tj. 5 kč za km.Byla nějaká VW dodávka v TDI, vím že říkal, že to bralo snad 7,5l /100 km průměr, čili je to "palivově" mimo mísu... tak nevím, co si o tom myslet a jestli to rozporovat. Já jsem nikdy nikomu nepočítal víc než palivo a naopak.(samozřejmě byl tam lyžovat s náma, ne že by taxikařil)O prachy samozřejmě nejde, rozdíl dělá nějaký pětikilo na jednoho.Tak se na to vyser a priste vem auto ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Řeším určitý dilema se svým ex-spolužákem a kamarádem - vezl náš na hory do Alp, cca 1000 km a chce cekem 5000,- tj. 5 kč za km.Byla nějaká VW dodávka v TDI, vím že říkal, že to bralo snad 7,5l /100 km průměr, čili je to "palivově" mimo mísu... tak nevím, co si o tom myslet a jestli to rozporovat. Já jsem nikdy nikomu nepočítal víc než palivo a naopak.(samozřejmě byl tam lyžovat s náma, ne že by taxikařil)O prachy samozřejmě nejde, rozdíl dělá nějaký pětikilo na jednoho.Pokud započítám gumy, amortizaci, dálniční známku A, tak mi to vychází ještě podhodnoceně a sakra kamarádsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Kamaradi, nekamaradi, tyhle veci je nejlepsi si vyjasnit vzdycky dopredu.Řeším určitý dilema se svým ex-spolužákem a kamarádem - vezl náš na hory do Alp, cca 1000 km a chce cekem 5000,- tj. 5 kč za km.Byla nějaká VW dodávka v TDI, vím že říkal, že to bralo snad 7,5l /100 km průměr, čili je to "palivově" mimo mísu... tak nevím, co si o tom myslet a jestli to rozporovat. Já jsem nikdy nikomu nepočítal víc než palivo a naopak.(samozřejmě byl tam lyžovat s náma, ne že by taxikařil)O prachy samozřejmě nejde, rozdíl dělá nějaký pětikilo na jednoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Rano dojdu k autu, nasednu, otocim klickem a? Nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Kurňa, několik měsíců mám tah nastavený tak jak jsem ho nechal nastavit v obchodě...a pohoda. Pak mě něco osvítilo a přišel mi zbytečně dlouhý, tak šup článek dolů. Za hodinu byl zpět, škrtil1). Za další hoďku byl zas dole, moc volný. A takhle se s tím jebu už třetí týden a furt je to blbě. Že jsem na to, debil, hrabal! 1) škrtil = normální běloch by ještě článek ubral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Půlčlánek / nějaká regulace na sponě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 nickolas: mi je na 14 dní puč a roupy tě přejdou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Klasický tah Sinn. O půlčláncích nevím. Mikroregulace nastavena, ale nepomáhá. Ten článek je poměrně dost dlouhý, takže ten rozdíl i s mikroregulací je znatelný. Jediný co by mohlo pomoct, vyvrtat do spony další dírku...jenže to taky nepůjde - extenze je už teď nadoraz... Všechno špatně! Nic, je to o zvyku. Nebo musím přibrat na zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 nickolas: mi je na 14 dní puč a roupy tě přejdou :-) To bych ti neudělal. Dyť by sis je vůbec neužil, víš co to je za opruz, furt se mrdat s tahem?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 nickolasi, presne takhle blbe (=neresitelne) to je na Seiko SARB. pokud se zapestim netrefis presne k tahu jaksi geneticky, tak nemas sanci. momentalne jsem to vyresil Perlonem, do kteryho si pichnes dirku kde chces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 No ze to je blbe, o tom neni pochyb. Ale jen tak pro upresneni, aby bylo jasne o cem se bavime...foto skrtici varianty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ale jak ruzne behem dne ruka kapku napuchne, tak uz je to skoro natesno a to ja strasne nerad! A ta tu volnejsi variantu ani fotit nebudu. Proste kdyz zavrtim rukou, hodinky trikrat oblitnou zapesti, jak Mesic Zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 To sou ty plný, těžký, masivní tahy... Zlatej Kovotex! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky