Tondaa73 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Problém mám podobný...chystám se koupit takové ty samolepky (obrysy dravců)...má někdo zkušenost??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Hele, docela funguje to, co tu postnul Ondra. Problém jsem vyřešil stejně, jen je dobré dát to do dvou řad za sebe. A funguje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Oni se mi, Davide, promenujou po balkóně. A já bych ho rád také používal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Je fakt, že ty ostny mě taky napadly, problém je, že ta plocha tý římsy je fakt docela veliká a musel bych toho nakoupit tuny abych to všechno pokryl. Krom toho se trochu bojím výšek. Asi jako druhé řešení také zkusím siluetu dravce, jen po zkušenosti s havranem jí asi nebudu rovnou kupovat ale zkusím si jí udělat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 tommas4 měl dobrej nápad, jen bych to vylepšil - zrní sypek k sousedům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Osobní zkušenost (teda nejsem holub) mám dobrou s těmi dráty, ale musí být opravdu nahusto. Balkon bych (pokud to půjde) zasíťoval. Siluety jsem koupil (jeden z mých duševních poklesků) a nulový efekt. Co kocour na horolezeckém úvazku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 tak řešení je jednoduché http://www.youtube.com/watch?v=eP-3E5kGA5k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Holubi jsou mrchy. Během rekonstrukce jsme se měsíc nedostali na balkon a ten okříkledenj šmejd se tam nějak zabydlel. I pár hnízdeček a vajec tam bylo, nemluvě o nánosu holubinců. Když jsem to vyčistil, do tejdne to tam vypadalo skoro stejně. Tak jsem tam dal ostny. Nic, hajzli se nacpali do květináčů a truhlíků. Pověsil jsem plastový obrysy jiných ptačisek. Do konce týdne si zvykli.Musel jsem tři z těch lítacích krys střelit vzduchovkou a zatím to vypadá, že se konečně ponaučili - měsíc je od nich pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Musel jsem tři z těch lítacích krys střelit vzduchovkou a zatím to vypadá, že se konečně ponaučili - měsíc je od nich pokoj. Pozor na ochránce zvířat, nesmí Tě při tom vidět, mohli by Tě prásknout. Já také takto shazoval v pár bytech hnízda s vejci, ale bohudík v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 V Ústí nám ekoteroristů moc nezbylo, pomřeli na smog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 (upraveno) Umřel Bond osmdesátých let Roger Moore Pro pamětníky taky Ivanhoe, kde jsou ty časy... Upraveno 23. května 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Jo, toho je skoda... Na druhou stranu, 89, to bych taky bral. A byl to frajer az do konce ;-) Jinak, nastval me Luminox, uz cekam pres dodavatele dva mesice na hodinky a pry se meli odeslat minule pondeli a dnes me zas rekli, ze to bxl "orientacni udaj" a ze je budou posilat tento tyden... Na Svycary tedy moc presny nejsou... A to jsem kvuli tomu pustil dal svoje Recony, protoze tohle jsem proste musel mit. Takze cekam dal a doufam ze to do dovolenych bude. Jinak me fakt nas..ou... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 (upraveno) He he... s tema holubama jsem to resil loni. Problem ovsem je, ze ty ostny se v tehle podobe uz NESMI prodavat (teda tady u nas). Bylo to nehumanni. Prodavaji se ty samy, ale z takoveho pruhledneho plastu. Funguje to na jednicku, ale zasmal jsem se. Ony ty plastove trny jsou pochopitelne tlustsi, rikal jsem si, ze kdyby doslo na nejhorsi, tak to toho holuba boli podstatne vic... ale asi humanne P.S. Abyste vedeli ze nekecam: Upraveno 23. května 2017 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 S holubama na balkone jsem mel tez problem. Pomohlo az to, ze jsem pustil na balkon obcas psa ( 9 patro a je to ztresteny jelito ), uz tam nelitaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Oni se mi, Davide, promenujou po balkóně. A já bych ho rád také používal... Tono, já reagoval na Povidláčka . Na balkon bych ty ostny nedoporučil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 He he... s tema holubama jsem to resil loni. Problem ovsem je, ze ty ostny se v tehle podobe uz NESMI prodavat (teda tady u nas). Bylo to nehumanni. Prodavaji se ty samy, ale z takoveho pruhledneho plastu. Funguje to na jednicku, ale zasmal jsem se. Ony ty plastove trny jsou pochopitelne tlustsi, rikal jsem si, ze kdyby doslo na nejhorsi, tak to toho holuba boli podstatne vic... ale asi humanne Tak v Anglii jsou už všechny problémy vyřešeny a stačí už jen ladit takové drobnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tak nevím kam s tím, jestli spíš do humoru nebo sem... ale protože to je asi myšleno vážně, tak sem: Pilný: ANO, bude líp. Až důchody skončí, senioři budou makat, "sekat v parku trávu" Vize: Vysloužilý řidič autobusu či učitelka, která už v 65 nezvládá třicet páťáků, nedostanou penzi, sednou za volant sekačky a pojedou, dokud nepadnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tak nevím kam s tím, jestli spíš do humoru nebo sem... ale protože to je asi myšleno vážně, tak sem: Pilný: ANO, bude líp. Až důchody skončí, senioři budou makat, "sekat v parku trávu" Vize: Vysloužilý řidič autobusu či učitelka, která už v 65 nezvládá třicet páťáků, nedostanou penzi, sednou za volant sekačky a pojedou, dokud nepadnou.Vzdyt to napsal Fendrych..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Co je to Fendrych...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 To je takový jedno hovado, na Google o něm vědí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky