Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Je fakt, že ty ostny mě taky napadly, problém je, že ta plocha tý římsy je fakt docela veliká a musel bych toho nakoupit tuny abych to všechno pokryl. Krom toho se trochu bojím výšek. Asi jako druhé řešení také zkusím siluetu dravce, jen po zkušenosti s havranem jí asi nebudu rovnou kupovat ale zkusím si jí udělat sám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobní zkušenost (teda nejsem holub) mám dobrou s těmi dráty, ale musí být opravdu nahusto. Balkon bych (pokud to půjde) zasíťoval. Siluety jsem koupil (jeden z mých duševních poklesků) a nulový efekt. Co kocour na horolezeckém úvazku :-)

Odkaz ke komentáři

Holubi jsou mrchy. Během rekonstrukce jsme se měsíc nedostali na balkon a ten okříkledenj šmejd se tam nějak zabydlel. I pár hnízdeček a vajec tam bylo, nemluvě o nánosu holubinců. Když jsem to vyčistil, do tejdne to tam vypadalo skoro stejně. Tak jsem tam dal ostny. Nic, hajzli se nacpali do květináčů a truhlíků. Pověsil jsem plastový obrysy jiných ptačisek. Do konce týdne si zvykli.

Musel jsem tři z těch lítacích krys střelit vzduchovkou a zatím to vypadá, že se konečně ponaučili - měsíc je od nich pokoj.

Odkaz ke komentáři

Musel jsem tři z těch lítacích krys střelit vzduchovkou a zatím to vypadá, že se konečně ponaučili - měsíc je od nich pokoj.

Pozor na ochránce zvířat, nesmí Tě při tom vidět, mohli by Tě prásknout. Já také takto shazoval v pár bytech hnízda s vejci, ale bohudík v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Jo, toho je skoda... Na druhou stranu, 89, to bych taky bral. A byl to frajer az do konce ;-)

Jinak, nastval me Luminox, uz cekam pres dodavatele dva mesice na hodinky a pry se meli odeslat minule pondeli a dnes me zas rekli, ze to bxl "orientacni udaj" a ze je budou posilat tento tyden... Na Svycary tedy moc presny nejsou... A to jsem kvuli tomu pustil dal svoje Recony, protoze tohle jsem proste musel mit. Takze cekam dal a doufam ze to do dovolenych bude. Jinak me fakt nas..ou... :-(

Odkaz ke komentáři

He he... s tema holubama jsem to resil loni. Problem ovsem je, ze ty ostny se v tehle podobe uz NESMI prodavat (teda tady u nas). Bylo to nehumanni. Prodavaji se ty samy, ale z takoveho pruhledneho plastu. Funguje to na jednicku, ale zasmal jsem se. Ony ty plastove trny jsou pochopitelne tlustsi, rikal jsem si, ze kdyby doslo na nejhorsi, tak to toho holuba boli podstatne vic... ale asi humanne :)

P.S. Abyste vedeli ze nekecam:

def4p.jpg

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

He he... s tema holubama jsem to resil loni. Problem ovsem je, ze ty ostny se v tehle podobe uz NESMI prodavat (teda tady u nas). Bylo to nehumanni. Prodavaji se ty samy, ale z takoveho pruhledneho plastu. Funguje to na jednicku, ale zasmal jsem se. Ony ty plastove trny jsou pochopitelne tlustsi, rikal jsem si, ze kdyby doslo na nejhorsi, tak to toho holuba boli podstatne vic... ale asi humanne :)

Tak v Anglii jsou už všechny problémy vyřešeny a stačí už jen ladit takové drobnosti.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...