Jarett Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 (upraveno) Nerekl jsi zasadni vec Jarette, na zaklade jakych paragrafu vydal SU rozhodnuti?§ 180 odst. 1 písm. h) stavebního zákona ... správní delikt, kdy právnická osoba užívala změnu stavby bez kolaudačního rozhodnutí, které je dle zákona vyžadováno ... Ano, s majitelem nemovitosti to samozřejmě řeším, věc jde obratem k dokolaudaci ... ale pokutu vyměřil stavební úřad pouze mě ... Na Zealandu jsem byl nesčetněkrát, žena tam dlouhou dobu pracovala, máme tam spoustu známých ... tady mě drží jen zbytek rodiny a rodiče, přeci je to jen na časté návštěvy trochu z ruky ... Upraveno 26. května 2017 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 § 180 odst. 1 písm. h) stavebního zákona ... správní delikt, kdy právnická osoba užívala změnu stavby bez kolaudačního rozhodnutí, které je dle zákona vyžadováno ... Ano, s majitelem nemovitosti to samozřejmě řeším, věc jde obratem k dokolaudaci ... ale pokutu vyměřil stavební úřad pouze mě ... Jednoznacne vychadzaju z objektivnej zodpovednosti a z principu neznalost zakona neospravedlnuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 dnes mně přišel mail: Dobrý den, děkujeme za Vaší žádost v projektu 52 milionů. Bohužel není možné pomoci všem. Bylo vybráno několik desítek žádostí, kterým se poslaly peníze. Děkuji moc, že jste napsali. Snad to vyjde příště. SrdečněProjekt 52 milionůpadesatdvamilionu@gmail.com To bylo tak, na agenta Bureše se před časem provalilo, že nezdanil výnos z korunových dluhopisů Agrofertu. Po rozsáhlé mediální smršti kolem údajného daňového úniku agenta B agent B vyhlásil, že dá 52 mio peněz na dobrou věc, respektive na hodně dobrejch věcí, a že si o ty peníze mají voliči napsat, a že jednotlivé žádosti budou posouzeny a některé vybrány. Vyčůránek tolja se zamyslel a napsal si o ocelové Rolex Daytona, pravda trošku fixloval, protože agentovu hnutí ANO, při volbách tolja dává jasné ne. A teď jsem se s konečnou platností dozvěděl, že mně Bureš žádné hodinky nekoupí. Nenaštvalo by Vás to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Ale vzali to teda štědře - vybrali "několik desítek" žádostí, tzn. do stovky, to dělá na jednoho žebráka půl mega - slušnej bakšiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 § 180 odst. 1 písm. h) stavebního zákona ... správní delikt, kdy právnická osoba užívala změnu stavby bez kolaudačního rozhodnutí, které je dle zákona vyžadováno ... Ano, s majitelem nemovitosti to samozřejmě řeším, věc jde obratem k dokolaudaci ... ale pokutu vyměřil stavební úřad pouze mě ... Na Zealandu jsem byl nesčetněkrát, žena tam dlouhou dobu pracovala, máme tam spoustu známých ... tady mě drží jen zbytek rodiny a rodiče, přeci je to jen na časté návštěvy trochu z ruky ... Tady se vzbudíš a sto litrů je pryč a můžeš celý rok kmitat a snažit se jak debil. To nedávno magora z vlády napadlo nahradit oranžovou značku dráždívý za červený kosočtverec s vykříčníkem a ric pic, stálo nás to stopade, protože jsme u všech těchto prodůktů museli aktualizovat i bezpečnostní listy A někdo si lehce příjde k penězům, klasika..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Made my day!!! asi se na tebe nedostalo, protože se agent Bureš taktéž napsal s důvodem, že za dobrou věc považuje si oněch 52 mio ponechat a tak byla vybrána pouze jeho žádost. A to že se na ostatní nedostalo za to může Kalousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 (upraveno) Tady se vzbudíš a sto litrů je pryč a můžeš celý rok kmitat a snažit se jak debil. To nedávno magora z vlády napadlo nahradit oranžovou značku dráždívý za červený kosočtverec s vykříčníkem a ric pic, stálo nás to stopade, protože jsme u všech těchto prodůktů museli aktualizovat i bezpečnostní listy A někdo si lehce příjde k penězům, klasika..... Klasika je, když se to týká nějaké záležitosti, na kterou má nějaká instituce monopol, takže je hned jasno, u koho ty love nakonec zaparkují. Upraveno 26. května 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Decebale, co tě sere? Kdyť ten článek je objektivně úplně debilní, s komentama jak od desetiletýho dementa.Buď tak hodný a trošku se rozepiš. Co konkrétně je na tom komentáři debilního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 nevím, ale Fendrych je pro mne opravdu etalonem blbce, tedy spolu s tebouMáš něco k tomu komentáři, ty mysliteli? Nebo jsi četl jenom titulek a rozumuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 (upraveno) Buď tak hodný a trošku se rozepiš. Co konkrétně je na tom komentáři debilního?Decebale, ten článek je vlastně super, komentáře mají svoji hloubku a Fendrycha bych chtěl za prezidenta. Nebo možná tebe, bylo by to asi to samý a líp tě znám.EDIT: Hele já sem v podstatě taky Havlista a pravdoláskař ale nejebe ti už z toho všeho dobra trošku? Upraveno 26. května 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Máš něco k tomu komentáři, ty mysliteli? Nebo jsi četl jenom titulek a rozumuješ? a hybaj, dokud je čas, nebo si opět vykoleduješ banán mezi půlky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Decebale, ten článek je vlastně super, komentáře mají svoji hloubku a Fendrycha bych chtěl za prezidenta. Nebo možná tebe, bylo by to asi to samý a líp tě znám.EDIT: Hele já sem v podstatě taky Havlista a pravdoláskař ale nejebe ti už z toho všeho dobra trošku?Možná jebe, ale co to má s tím komentářem společného? Já se s Fendrychem rozhodně neshodnu na všem, ale tenhle komentář, jako reakce na Pilného rozhovor, je v pořádku. Ty řeči o důchodcích sekajících trávu z důvodu nedostatku pracovních sil nejsou zrovna největším intelektuálním výkonem pana ministra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 a hybaj, dokud je čas, nebo si opět vykoleduješ banán mezi půlky do-prdele1.jpgNervy v hajzlu, co? Tak četls ten článek, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Ty jo.. dlouho jsem nejel Hradec - Lednice téměř 6h..cesta na mašli.. ještě ze tam člověka čeká pohoda a víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 (upraveno) To si takhle před lety najdete pěkný nebytový prostor, dohodnete se s majitelem na jeho pronájmu a odkoupení vybavení po původním nájemci a jdete do toho. Po více než deseti letech vám přijde obsílka od stavebního úřadu, že majitel nemovitosti v době, kdy jste ani netušili, že nějaká taková nemovitost existuje, nesplnil všechny povinnosti ke kolaudaci prostoru. Přemýšlíte, proč se obrací na vás. Váš argument, že jste to nemohli tušit, že máte v nájemní smlouvě uvedeno, že "pronajímatel výslovně prohlašuje, že prostory jsou způsobilé k podnikání, dle předmětu nájmu nájemce", a že tedy nebyl žádný důvod věc jakkoli dál kontrolovat na příslušném stavebním úřadu nikoho nezajímá ... výsledkem je pokuta, za neoprávněné užívání prostoru ve výši fajnových Rolexek ... na dotaz u vedoucí právničky na právním oddělení uvedeného stavebního úřadu, zda-li jim to přijde normální, mi s klidem do očí sdělila, že je to aplikace "zákona padajícího hovna" v praxi ... chvíli jsem zapomněl dýchat a moje uvažování, že se odstěhujeme zpět na NewZealand, dostává nový impuls ... @ Jarett, nejsem právník, ale dle mých znalostí za to odpovídá majitel, ten má dostat pokutu, že prostory pronajal v rozporu s jejich stavebně-technickým určením. Zeptej se nezávislého právníka, právnička stavebního úřadu kope za svůj tým.Dodatečně je každej chytrej, ale ve smlouvě jste měli mít něco jako totok:" Pronajimatel prohlašuje, že ke dni podpisu této nájemní smlouvy jsou předmětné prostory kolaudovány pro obchod (kopie kolaudačního rozhodnutí je přílohou č. xx., která je nedílnou součástí této nájemní smlouvy)." Upraveno 26. května 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Je přece absolutní nesmysl, aby ty, jakožto nájemník, musels platit za to, že majitel nezkolaudoval prostory dle zákona!!!??? To je přeci absolutní pičovina, ne!!!??? To nemůže mít žádnou oporu v zákoně a už jen z logiky věci musí pokutu platit majitel. Navíc, když ty máš řádně podepsanou smlouvu. Ale řídím se jen logikou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Zrejme se vychazi z logiky, ze za to odpovida provozovatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Je přece absolutní nesmysl, aby ty, jakožto nájemník, musels platit za to, že majitel nezkolaudoval prostory dle zákona!!!??? To je přeci absolutní pičovina, ne!!!??? To nemůže mít žádnou oporu v zákoně a už jen z logiky věci musí pokutu platit majitel. Navíc, když ty máš řádně podepsanou smlouvu. Ale řídím se jen logikou...Logika zde nemá místo ... jako provozovatel, jsem zjevně zodpovědný i za to, co nemohu ovlivnit /: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 (upraveno) Žádná logika v tom není, ten paragraf stavebního zákona mluví jasně. To, že to pronajímatel zatlouk a nájemce si to neověřil, je věc jiná. Záleží taky na tom, jakou činnost tam kdo provozuje. Něco jinýho je kancelář a něco jinýho tetovací salon. Jinak, sami asi nepřišli ne? Někdo to naprášil? Upraveno 26. května 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 dnes mně přišel mail: Dobrý den, děkujeme za Vaší žádost v projektu 52 milionů. Bohužel není možné pomoci všem. Bylo vybráno několik desítek žádostí, kterým se poslaly peníze. Děkuji moc, že jste napsali. Snad to vyjde příště. SrdečněProjekt 52 milionůpadesatdvamilionu@gmail.com To bylo tak, na agenta Bureše se před časem provalilo, že nezdanil výnos z korunových dluhopisů Agrofertu. Po rozsáhlé mediální smršti kolem údajného daňového úniku agenta B agent B vyhlásil, že dá 52 mio peněz na dobrou věc, respektive na hodně dobrejch věcí, a že si o ty peníze mají voliči napsat, a že jednotlivé žádosti budou posouzeny a některé vybrány. Vyčůránek tolja se zamyslel a napsal si o ocelové Rolex Daytona, pravda trošku fixloval, protože agentovu hnutí ANO, při volbách tolja dává jasné ne. A teď jsem se s konečnou platností dozvěděl, že mně Bureš žádné hodinky nekoupí. Nenaštvalo by Vás to? Tak pokud vím, asi 24 mil. se nestihlo rozeslat, a protože se to muselo uzavřít do začátku volební kampaně 19. dubna, tak to šlo nadaci Agrofertu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky