Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Manželka mě celý týden připravuje na víkend na chalupě. Koupila 4 lahve Rulandského šedého a celé dny mele, jak se těší jak si dáme v sobotu vínko a uděláme si pěkný večer. Pointa, v sobotu je finále ligy mistrů!!!! Na chalupě máme starou TV CRT.

Ještě jsem nedostal odvahu ji říct, že bych chtěl jet večer domů k 60" TV. Jediná moje šance je , že před devátou usne.

No, ale když ji miluješ, není co řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zas na druhou stranu, takovej krásnej romantickej večer..............co si víc přát, budeš si povídat a hlavně naslouchat...........zapálíš svíčky a otevřeš lahvinku.............

........no a když tohle začneš už ve čtyři odpoledne, tak do devítí jsou ty čtyři flašky vypitý a manželka tuhá............ B) ...................já bych se toho zas tak nebál.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Ahoj  :)  :) !! Vždyť víš, že by to pro mě nebyl první odchod z republiky. Ovšem tenkrát jsem byl podstatně mladší a hlavně zdravější. Právě abych se zbavil té nejvíce omezující nemoci, čekám na operaci, která není vůbec náročná, de facto téměř ambulantní. 

Ano, Calgary je krásné, elegantní,spousta parků. Avšak mně se víc líbí provincie Québec, nemohu si pomoci. Montreal je také krásný, počasí je samozřejmě o něčem jiném, krutá zima. To mi, jak víš, vůbec nevadí, ba naopak. Ouébec jsem si prohlédl už třikrát a jsem do něj pořád zamilovanější.

Jo jo, moje koreny a vztah k Cesku a mym blizkym jsou proste asi nepreseknutelne vazby. Coz pri me historii zni skoro ironicky. :-) Ovsem Pro lyzare je Kanada zeme zaslibena. Vlastne je tam super i z mnoha jinych duvodu. Me na tom zapadnim pobrezi vadila tak nejak ta vzdalenost. V ramci Evropy je to tak nejak za humny a letenky stoji dneska par stovek. Ale z Vancouveru, nebo z Victorie to levne a rychle proste nejde. I kdyz tam je jinak fajne. No, hlavne, ze jsi tady a ze je lepe.  

Odkaz ke komentáři

zas na druhou stranu, takovej krásnej romantickej večer..............co si víc přát, budeš si povídat a hlavně naslouchat...........zapálíš svíčky a otevřeš lahvinku.............

........no a když tohle začneš už ve čtyři odpoledne, tak do devítí jsou ty čtyři flašky vypitý a manželka tuhá............ B) ...................já bych se toho zas tak nebál.

Na to já spoléhám. Doma to tak funguje, středa večer 20:45 Liga mistrů začíná a já ztiším bednu ať se nevzbudí manželka, akorát jednou jsem se zapomněl a zařval při vstřelení branky a byl málem rozvod.

Odkaz ke komentáři

Čehůni z toho udavačství nikdy nevyrosou :-)

?Pár minut po půlnoci (31. května), kdy začal být nový protikuřácký zákon účinný, jsme okamžitě zaznamenali několik oznámení na linku tísňového volání 156 s tím, že se v hospodách nachází kuřáci. Všechna oznámení strážníci prověřili, některá byla negativní, ostatní případy vyřešili domluvou," uvedla Seifertová.

Odkaz ke komentáři

?Pár minut po půlnoci (31. května), kdy začal být nový protikuřácký zákon účinný, jsme okamžitě zaznamenali několik oznámení na linku tísňového volání 156 s tím, že se v hospodách nachází kuřáci. Všechna oznámení strážníci prověřili, některá byla negativní, ostatní případy vyřešili domluvou," uvedla Seifertová.

To mě poser.

Odkaz ke komentáři

tak to už je fprdeli................

Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že něco v duchu Vaše peníze nám voní, vaše starosti s pojištěním si nechte jinam

Strašný. Navíc ten tlustej má takový to pouzdro na telefon na pásku, kravatu a košili s krátkým

Odkaz ke komentáři

to Hasňa - jasně. A příspěvek se dá písnout odkudkoliv. To znáš nejlépe z vlastní zkušenosti a nebo takový kolega Instant, ten by mohl vyprávět. On si klidně a pohodlně sedíc v taxíku v Hong Kongu vyfotí na totálně ucpané křižovatce mrakodrapy ztrácející se v mlze a napíše k tomu hromadu příspěvků.

P.S. omlouvám se, že jsem zapomněl poděkovat za přivítaní, které mě zrovna od Tebe velmi potěšilo  :) . Doufám, že se v Kanadě třeba setkáme. Pro mě je to země zaslíbená, když už kvůli ničemu ne, tak kvůli hokeji. NHL přímo žiju, mám z NHL předplacenou Tv, abych nebyl odkázaný jen na Novu HD 1, která přenosy zprostředkovává. Avšak je jich málo, max. dva. Takhle si mohu si mohu přepínat mezi jednotlivými stadiony a dívat se na to, co mě právě zajímá. Nejhorší jsou však dny, kdy se hraje 12 zápasů, to mám ovladač celý zpocený  :D .

A když ne v Kanadě, tak jinde. Pořád mám v Berlíně v takové tichoulinké miniaturní zahradní části maličkou vilku, která je u staré, legendární trati Avus se sklopenými zatáčkami, která pamatuje heroické závody mezi Rudolfem Caracciolou a Tazio Nuvolarim, kteří proháněli ty obrovské bestie s tak silnými motory, o kterých si dnešní F1 může dnes nechat jen zdát. Bohužel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...