Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Klasika. Každý den cestou do práce po magistrále se mě snaží někdo zabít. Jezdím na skutrovi a koukat občas do aut je zážitek. 90% řidičů úchop volantu ála "orlí dráp" tedy levou rukou na 12. hodině a druhou rukou píšou smsky. Chápu, ze na blinkry už nezbývají končetiny, ale aspoň svůj pruh by udržovat mohli.

sem si na tebe vcera vzpomnel, orli drap me bavi :)

a688b48a82d12ce17c2f536d5da85b11.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyměnil sem ženě ve Wardkách baterii. ( Maxell)  Šla týden. Teda skoro. A opět stop.

Při kontrole jsem našel upadlý index na dvanácté hodině (!!)

Tak nevím, co s tím drahá dělá, iluze o šetrnosti nemám, (měla už i upadlou ručku) .

Už jsem kontaktoval Wardy, ať to proklepnou..

Největší starost byla, aby to stihli do termínu svatby neteře, má je sladěné s outliftem   :frusty:

Odkaz ke komentáři

nestalo se to sice dnes...

ale ve dvoustovce mi utekl vzduch z kola  anež jsem zastavil , tak ... hadry ... :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem brett
Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Ad orlí dráp: už jsem dojel k nehodě (bohužel dřív než záchranka), a styl orlího drápu zapříčinil to, že palubka po čelním nárazu amputovala články prstů na rukou, a to se nejednalo o staré auto, ale o novou limuzínu (tušim od peugeotu, nějaká vyšší třída).  Takže za mě nedoporučuju.

Upraveno uživatelem qoyi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...