sibirnaya Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Klasika. Každý den cestou do práce po magistrále se mě snaží někdo zabít. Jezdím na skutrovi a koukat občas do aut je zážitek. 90% řidičů úchop volantu ála "orlí dráp" tedy levou rukou na 12. hodině a druhou rukou píšou smsky. Chápu, ze na blinkry už nezbývají končetiny, ale aspoň svůj pruh by udržovat mohli.sem si na tebe vcera vzpomnel, orli drap me bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Aspoň jsi jen ve svém pruhu. )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Taky jezdim stylem "orlího drápu" a neni problem. Spis me fascinujou hipsteři na rozhrkanej Vespách, kteri maj tasku s notebookem pres rameno a ruzovou prilbu a valej to tricitkou po magistrale a mysli si, ze jsou "hájvej kings" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 (upraveno) Štve mě, že jsem se z domácích médií nedozvěděl, proč je český politik v Bílém domě...? http://thehill.com/blogs/pundits-blog/international-affairs/344173-pragues-pavel-belobradek-is-a-breath-of-fresh-air Upraveno 28. července 2017 uživatelem maxipesfik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Vyměnil sem ženě ve Wardkách baterii. ( Maxell) Šla týden. Teda skoro. A opět stop.Při kontrole jsem našel upadlý index na dvanácté hodině (!!)Tak nevím, co s tím drahá dělá, iluze o šetrnosti nemám, (měla už i upadlou ručku) .Už jsem kontaktoval Wardy, ať to proklepnou..Největší starost byla, aby to stihli do termínu svatby neteře, má je sladěné s outliftem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Já za to nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Já za to nemůžu Tak kdo teda? Varta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Já za to nemůžu v tomto případě bohužel.. být synem starýho Maxella není asi špatný job :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 sem si na tebe vcera vzpomnel, orli drap me bavi Já včera stylem "orlího drápu" 750km - 9,5 hodiny za volantem. Také mě to tímto stylem pořád baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 v tomto případě bohužel.. být synem starýho Maxella není asi špatný job :) Nvm, se ho doma optam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Ať je ti tam nahoře líp, Hanysku! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 (upraveno) nestalo se to sice dnes...ale ve dvoustovce mi utekl vzduch z kola anež jsem zastavil , tak ... hadry ... :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. července 2017 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 To je masakr,nechci si ani představit jakej to musel být pocit.Jen guma to odnesla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 (upraveno) Ad orlí dráp: už jsem dojel k nehodě (bohužel dřív než záchranka), a styl orlího drápu zapříčinil to, že palubka po čelním nárazu amputovala články prstů na rukou, a to se nejednalo o staré auto, ale o novou limuzínu (tušim od peugeotu, nějaká vyšší třída). Takže za mě nedoporučuju. Upraveno 29. července 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Ty kraso...tak guma. Hlavně že se nikomu nic nestalo. Známému jednou na dálnici na autě praskla a říkal že byl rád, že držel volant oběma rukama. Dobře to s ním zamavalo prej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Jinak s tou gumou bych asi kontaktoval výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Tak napsal, že mu "utekl vzduch" takže to gumou nebude, rozsekal ju ten ráfek pokud dobře vidím, ale chtělo by to víc info, popř. fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Ja bych třeba nejezdil dvě kila, jen vo trochu méně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Tak ono aby ses s tímhle rozsekal stačí bohatě i rychlost poloviční a nepříznivý okolnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 A čidlo na tlak v pneu nefungovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky