tano Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tano- ok, kdyby neco,.....Tommas4- co tam sakra lezes :-), krasna fotka a budu tez cucet.Dekuji, jen mi bylo lito jedince. Dekuji tel. mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 neuděláme seznam pro zrušení toho banánu? vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 vrabywizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Ja taky, protoze tohle neni reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 vrabywizard-ovgeometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Admira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 vrabywizard-ovgeometrAdmiraSimon Alexander ještě 5 a ban pro moderátora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Tvl rozumí tu někdo trochu práci se dřevem? Potřebuju naporcovat co nejpřesněji fošnu resp lepený hranol s profilem 200 X 60 na menší kusy. Šukací pila mi nahoře jede rovně, dole zahýbá. Pokoska to nedá skrz. Mafl to nedá skrz. Co na to mám vzít? Potřebuju čistej nechlupatej "uzavřenej" řez, takže ruční pila je nanic... Jediné, co mě napadá, je naporcovat to ručně nahrubo a doladit to elektrickým hoblíkem, ale bojím se, že ten zas bude při výjezdu vyštípávat matroš... uz tady z toho teču a připadám si jak Pat & Mat v jedný osobě Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 krtenek nemáš chodit do práce, martar moje zkušenost,že jsem měk pilku na hovno...... nějaká levná a nepospíchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Uřízni to nahrubo a pak to vezmi tím hoblikem. Aby se to na konci neštípalo, tak udělej sendvič - na oba konce dej další kousky dřeva a stáhni to svorkou, abys ten kus uzavřel - ty zabrání vyštípnutí. Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Hurá, díky Jaroone. Hlavně že tu na truhlářskou svěrku koukám, blbec Jdu na to. Edit - vraby: s tou velkou přímočarou jsem zkoušel pomalu, rychle, různý zdvih, ale dole to nedrželo lajnu ani v jednom případě. List jsem používal kvalitní. Asi je to moc silnej materiál nebo mám obě ruce levý... Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Taktak jak pise Jaroon. Nemej rezanou sparovku bez podkladu. Kotouc musi pokracovat v rezani i mimo sparovku. Jeste jestli mas spravny kotouc. Na mekke drevo je vyssi zub a mensi pocet a na tvrde drevo zub nizsi ve vetsim poctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 ...Jdu na to. Martare bacha, znáš se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Pozdě. Ne, zjistil jsem, kolik je hodin, a odložil to, ten hoblík je dost hlučnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Hurá, díky Jaroone. Hlavně že tu na truhlářskou svěrku koukám, blbec Jdu na to. Edit - vraby: s tou velkou přímočarou jsem zkoušel pomalu, rychle, různý zdvih, ale dole to nedrželo lajnu ani v jednom případě. List jsem používal kvalitní. Asi je to moc silnej materiál nebo mám obě ruce levý...tak to je máme oba,rochu jsem se u toho vyučil. Kočárkárna vyhulená,já otravu plyny.Dopadlo to dobře. Joo bejt za vodou,tak si to zapltím. Mužská ješitnost mi to ale nedovolí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 museli jsme dneska jet do jednoho opravdu hnusnýho města kde není vůbec nic jen lanovka na větruši, takovou pěknou hodpodu na vyhlídce a ti kikoti v teplákovkách lanovku zavřeli, takže jsme se ani dobře nanajedli, jen jsem 3x musel vysvětlovat cizim lidem že nemám cigáro :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Martare, primocarka je tady naprd. Ma tenkej slabej platek a rovinnu na tvrdym dreve je tezsi udrzet. Hlavne to chce velky tocky a rezat rychle. Pak to tolik neujizdi. Se mi to keca kdyz jsem v truhlarne strávil pulku mladi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 museli jsme dneska jet do jednoho opravdu hnusnýho města kde není vůbec nic jen lanovka na větruši, takovou pěknou hodpodu na vyhlídce a ti kikoti v teplákovkách lanovku zavřeli, takže jsme se ani dobře nanajedli, jen jsem 3x musel vysvětlovat cizim lidem že nemám cigáro :-/A to je z té lanovky takový krásný výhled na nádraží a chemičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Marťas a nechceš to někam odnést, kde ti to naformátujou? Formátku mají dnes ve kdejakým hobby marketu a za pár kaček by to měli zvládnout. Možná lepší, jak se s tím tak hrozně drbat. Případně maflem na 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky