Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tano- ok, kdyby neco,.....

Tommas4- co tam sakra lezes :-), krasna fotka a budu tez cucet.

Dekuji, jen mi bylo lito jedince. Dekuji tel. mam :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl rozumí tu někdo trochu práci se dřevem? Potřebuju naporcovat co nejpřesněji fošnu resp lepený hranol s profilem 200 X 60 na menší kusy. Šukací pila mi nahoře jede rovně, dole zahýbá. Pokoska to nedá skrz. Mafl to nedá skrz. Co na to mám vzít? Potřebuju čistej nechlupatej "uzavřenej" řez, takže ruční pila je nanic... Jediné, co mě napadá, je naporcovat to ručně nahrubo a doladit to elektrickým hoblíkem, ale bojím se, že ten zas bude při výjezdu vyštípávat matroš... uz tady z toho teču a připadám si jak Pat & Mat v jedný osobě :(

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Uřízni to nahrubo a pak to vezmi tím hoblikem. Aby se to na konci neštípalo, tak udělej sendvič - na oba konce dej další kousky dřeva a stáhni to svorkou, abys ten kus uzavřel - ty zabrání vyštípnutí.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Hurá, díky Jaroone. Hlavně že tu na truhlářskou svěrku koukám, blbec :D Jdu na to.

Edit - vraby: s tou velkou přímočarou jsem zkoušel pomalu, rychle, různý zdvih, ale dole to nedrželo lajnu ani v jednom případě. List jsem používal kvalitní. Asi je to moc silnej materiál nebo mám obě ruce levý...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Hurá, díky Jaroone. Hlavně že tu na truhlářskou svěrku koukám, blbec :D Jdu na to.

Edit - vraby: s tou velkou přímočarou jsem zkoušel pomalu, rychle, různý zdvih, ale dole to nedrželo lajnu ani v jednom případě. List jsem používal kvalitní. Asi je to moc silnej materiál nebo mám obě ruce levý...

tak to je máme oba,rochu jsem se u toho vyučil. Kočárkárna vyhulená,já otravu plyny.Dopadlo to dobře. Joo bejt za vodou,tak si to zapltím. Mužská ješitnost mi to ale nedovolí......

Odkaz ke komentáři

museli jsme dneska jet do jednoho opravdu hnusnýho města kde není vůbec nic jen lanovka na větruši, takovou pěknou hodpodu na vyhlídce a ti kikoti v teplákovkách lanovku zavřeli, takže jsme se ani dobře nanajedli, jen jsem 3x musel vysvětlovat cizim lidem že nemám cigáro :-/

Odkaz ke komentáři

museli jsme dneska jet do jednoho opravdu hnusnýho města kde není vůbec nic jen lanovka na větruši, takovou pěknou hodpodu na vyhlídce a ti kikoti v teplákovkách lanovku zavřeli, takže jsme se ani dobře nanajedli, jen jsem 3x musel vysvětlovat cizim lidem že nemám cigáro :-/

A to je z té lanovky takový krásný výhled na nádraží a chemičku...:D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...