Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

když jste u tmobilu vyčerpali data tak jste si mihli dokoupit další balíček nebo serfovat se sníženou rychlostí dál zadara. v rámci zkvalitňování péče to u nových tarifů už nejde. myslím to serfování se sníženou rychlostí. tomu se říká pokrok. už si připadám jak u O2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když jste u tmobilu vyčerpali data tak jste si mihli dokoupit další balíček nebo serfovat se sníženou rychlostí dál zadara. v rámci zkvalitňování péče to u nových tarifů už nejde. myslím to serfování se sníženou rychlostí. tomu se říká pokrok. už si připadám jak u O2

to si děláš srandu? Tím tě jako nutí si dokoupit nějakej balíček? Tak to ať táhnou do hajzlu... :fyou:

Odkaz ke komentáři

Ted jsem se o tom bavil s kamosem, co tam dělá. Je to pravda, vsak data jsou de facto to jediný, co jim k obchodování zbylo. Nějaký volný minuty, nebo SMS už nikoho nezajímaj, dotovany telefony taky nejsou, takže te tímhle způsobem nutej k nákupu dalšího balíčku/navýšení tarifu. Zlatý časy jim (a nejen jim) dávno skončily...

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Ted jsem se o tom bavil s kamosem, co tam dělá. Je to pravda, vsak data jsou de facto to jediný, co jim k obchodování zbylo. Nějaký volný minuty, nebo SMS už nikoho nezajímaj, dotovany telefony taky nejsou, takže te tímhle způsobem nutej k nákupu dalšího balíčku/navýšení tarifu. Zlatý časy jim (a nejen jim) dávno skončily...

Dovolím si poupravit : Diamantový časy jim skončily, teď už mají jen zlatý...

Odkaz ke komentáři

Ja teda kejvnul na to navyseni dat, navic 49 Kc a 4 giga dat navic.

Odkaz ke komentáři

me to porad jde, ale musim si ty zpomaleny data rucne zapnout

u starých tarifů to jde. U nových M L XL nejde.

A 4giga za pade tam fakt nejde. 220mega je za stovku.

Jinak mám 50% slevu na tarif takže 390 za neomezený volání a 4GB

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Jsou to paznechti, co museli pustit roaming tak zkouší tahat prachy z lidí někde jinde....Na mě už to zkoušeli i u Vodafounu osekat data, ale tam se s nimi dá ještě smlouvat. Řekl jsem že tedy končíme se všemi osmi firemními telefonami a nakonec to tedy nechali za stávajících podmínek.

Odkaz ke komentáři

Smělý dotaz ale jak se dá taková sleva získat? 

Řeším teď nový tarif u Tmobile. Doposuď jsem měl nějaký výhodný Tmobile tarif přes matku své bývalky, kdy mohla pro několik svých rodinných příslušníků mít výhodný tarif (kolem čtyř stovek). S bývalkou jsme se ale rozešli, tarif mi teď stejně dojíždí a budu muset vybrat něco nového. Ale osum kil za neomezený tarif s 4GB dat mi přijde teda dost. Jsem u Tmobile už docela dlouho, ale když jsem se byl nedávno ptát na pobočce a zkoušel jsem jakože se poptám, co mi nabídnou u konkurence, nesnažili se mě ani nijak extra udržet a nabídnout mi něco lepšího mi přijde... ty tarify v ČR jsou fakt zlodějina.

Odkaz ke komentáři

Co se ti nelíbí na C30? Právě sháním informace, mě se designově hodně líbí!

Drahy prevleceny focus pro holky, do kufru ti kazdy vidi jak do akvarka (pokud nemas tu roletku kufru styl celta).

Jinak samozrejme Volva miluju, proto jsem taky branil ze ten klic od volva nebyl ale prosadila ho tam fordacka

ucetni, co chtela usetrit.

Odkaz ke komentáři

390 je docela fajn poplatek.. ja davam asi 600 za neomezeny a 3GB.. a ty data mam spolecny jeste s dcerou, ktera to dokaze vycucat za tyden, protoze "spotify".. :) ale i po tom naslednym zpomaleni se to da...

Odkaz ke komentáři

Smělý dotaz ale jak se dá taková sleva získat?

Řeším teď nový tarif u Tmobile. Doposuď jsem měl nějaký výhodný Tmobile tarif přes matku své bývalky, kdy mohla pro několik svých rodinných příslušníků mít výhodný tarif (kolem čtyř stovek). S bývalkou jsme se ale rozešli, tarif mi teď stejně dojíždí a budu muset vybrat něco nového. Ale osum kil za neomezený tarif s 4GB dat mi přijde teda dost. Jsem u Tmobile už docela dlouho, ale když jsem se byl nedávno ptát na pobočce a zkoušel jsem jakože se poptám, co mi nabídnou u konkurence, nesnažili se mě ani nijak extra udržet a nabídnout mi něco lepšího mi přijde... ty tarify v ČR jsou fakt zlodějina.

Tak to je právě vono, přišli a přicházej o strašný prachy (jisté, předtím dlouho rejzovali az hanba), takže voni už ti (nikdo) nenabidnou nejakej mega výhodnější tarif, s tím je konec, oproti konkurenci na tom budeš lip možná plus minus o kilo, ale zapomen, ze by ti nabídli o půlku levnější tarif, než třeba Vodafone...
Odkaz ke komentáři

Ono to jde za dobrý peníze, ale musíte se většinou schovat pod nějakou rámcovku. Však si srovnejte třeba ceny se kterýma machrovalo ministerstvo financí (nebo kdo to byl)...

Já platím za flat (neomezenej tarif) + 30GB FUP od T-mobile 500,- s daní, pro ženu mám 500 minut + 800MB FUP za 220 s daní

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...